{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Tip top skovly [Himmelhest] 2002

10.485 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria F Lundby
Kvinde | 30 år | Oprettet: 6. apr 2007


Anden særlig race Tip top skovly

Fødselsår:
2002
Højde:
147,5 med sko målt den 7/1-09
Temperament
frisk og elsker at arbejde.han er meget speciel, og stoler ikke på andre end dem han kender. men når du har vundet hans hjerte vil han gå gennem både ild og vand....
Gangarter
lidt over middel men de bliver bedre med tiden
Stævner
tip tip kom først ud at starte da han var 6 og vi fik ham, men han er godt på vej nu vi har efterhånden redet lc klasserne mange gange med placering ,, ja puha det er snart et år siden og vi er længere.
tip top har nu 23 point i dressur og går lb klasser når han må og ellers la1 og la2. vi var rersave til sjm for hold i 2008 .
Stamtavle
ikke hvad jeg kender til:D
Køn
vallak.
Bemærkninger
NU har jeg haft tip top ii snart et år, tiden er bare fløjet afsted, vi havde en lidt svær start sammen fordi jeg ikke kunne sidde på ham, men med god hjælp fra vores træner blev alle problemer løst og han er bare fantastisk.

tip tops historie i en kort udgave.
Han blev sendt i ridning som meget ung, han var en vildhest, ingen kunne komme til ham og han nægtede alt berøring. ejer betalte ikke regningerne, til dem der red ham og han blev sendt på græs, mens de kørte sagen gennem advokat. ingen kunne finde ejeren og advokaten sagde, at de bare skulle sælge tip top, så han selv kunne dække sine udgifter.. det var ikke helt nemt, for doktor dyr måtte ud at bedøve ham på marken, for at de kunne fange ham. han kom igen i ridning og rygtet gik at han var til salg, det var min træner der hørte det og sendte os ud at kigge på ham. da jeg havde prøvet ham snakkede min far med min træner, og de spurgte mig hvad jeg syntes om ham, jeg kunne godt lide ham, men var ikke forelsket, det er farligt hvis vi nu ikke kunne få ham. lidt efter kom min far over til mig i stalden, og sagde tillykke, hurra tip top var min. desværre gik der lidt over 1 måned, inden vi fik ham hjem da der var sygdom i stalden hos sælger. han kom hjem og der var fremskridt hver dag, dog med prblemer, i starten longerede jeg inden jeg red, og red med en glidebørge, men det varede ikke længe før vi startede det første stævne, der var både gode og dårlige ting i programmerne, men han fik placering i alle fire klasser,, nu er stævne sæsonnen godt igang og han bliver bare bedre og bedre..
alt det er ved at være fortid og vi går snart igang med vores sidste år sammen. jeg vandt tip tops hjerte og tillid og han vandt mit hjerte. han stoler stadig ikke på andre end dem han kender og er stadig meget speciel men det er båre såen tip top er, man siger vidst os de sære kommer længst:P

Man siger opvæksten danner det man bliver til, Tip Top har som du har læst ikke haft den nemmeste start, han stoler på mig nu og gør alt han bliver bedt om. Han er super sød i naturen, i stalden, trafiksikker og kan efterhånden alle ponyøvelser- en rigtig stjernepony, kan man ønske sig mere af ham???


Da vi købte Tip Top sagde mia at han trængte til en sød pige der ville passe godt på ham, for hun var sikker på han var en pony der både ville gå gennem ild og vand for den der ville gøre det for ham, det er jeg virkelig også helt sikker på han ville <3
Han er den bedste pony jeg nogensinde kunne få .



Hvis du tror du ved mere om Tip Top
end mig tjaa så tager du fejl!!


Da jeg bliver for gammel i år, er Tip Top til salg...
Kommentér på:
Anden særlig race Tip top skovly
Annonce