{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Pepino <3 † R.I.P. † [Himmelhest] 1991

2.520 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

ABakmand
Kvinde | 34 år | Oprettet: 23. okt 2007


Pinto Pepino <3 † R.I.P. †

Fødselsår:
1991
Højde:
156 cm. i stang - lidt høj, men til gengæld bliver jeg så heller ikke lige for stor til hende :P
Temperament
Opmærksom - for det meste på mig, men hun kan dog godt sætte sig i hovedet at hun hellere vil springe ud foran en bil (eller flere) end at gå pænt forbi et skilt eller fx malede cykler/striber på vejen..! :S
Gangarter
Skridt: Hun har en SUPER behagelig og stabil skridt med en god holdning. Man sidder rigtig godt med god fornemmelse af at man kan kontrolere ENHVER bevægelse og muskel i hendes krop.

Jog: Hun går lidt for hurtigt i forhold til en rigtig "pleasure jog", men hun freser dog ikke hovedløs afsted, selvom hun dog også mangler lidt holdning. Men alt det arbejder vi flittigt på!
Men når det er sagt, skal det også nævnes at når hun så også går med den rigtige holdning og det rigtige tempo, så sidder man simpelthen fantastisk!

Lope: Hun har en (for det meste) dejlig, rolig og langsom (men bestemt ikke doven!) galop. Vi arbejder med holdning, men det er faktisk ikke værst. Og så mangler hun lidt balance og smidighed på venstre volte, men det er også noget vi er ved at gøre noget ved.
Hun er utrolig lydhøre overfor sædet, hvis man fx vil bremse hende lidt og man kommer til at sætte sig lidt for dybt, så stopper hun altså huller i jorden - så er det bare om at hænge fast :P

Og så vil jeg lige benytte lijligheden til at prale lidt og fortælle at mens vi var på efterskolen fik vi held til at lave nogle serdeles vellykkede galop-pioetter (staves?) på begge volter og fik også lavet nogle vellykkede sliding-stops på en meters penge! :D
Stævner
Kun 2

Little Mule 1. juli 2006
- 1. plads i Youth Beginner Showmanship at Halter
- 3. plads i Youth Showmanship at Halter
- 4. plads i Youth Trail at Halter
- 2. plads i Youth Beginner Trail
- 2. plads i Youth Beginner Western Pleasure Walk & Trot
- 3. plads i Youth Western Pleasure Walk & Trot
- 2. plads i Youth Western Pleasure
- 2. plads i Youth Western Horsemanship

NWR´s jubilæumsshow Vilhemsborg d. 21. juni 2008
- 4. plads i Novise Horse Trail at Halter
- 1. plads i Youth Trail
- 5. plads i Youth Western Pleasure Walk&Trot
- 3. plads i Youth Western Pleasure
Stamtavle
Far: JJ Bar King - American Paint Horse
- Tjek hele fars stamtavle her: http://www.allbreedpedigree.com/jj+bar+king
- Den er stor :)

Mor: Tanja - ???
- Ved ikke andet om hende end hendes navn. Har prøvet at finde ud af det, men der er ikke rigtig nogen der kan svare mig på det, hvilket jeg egentlig syntes er lidt underligt. Meen... Sådan er det.
Køn
JA! - Smukkere end smuk, og hun ved det godt ;)
Bemærkninger
Hun er en hest jeg på den ene side tør at sætte alle op på og på den anden side tør jeg ikke - men jeg gør det dog alligevel. Både min far, lillesøster, flere i min familie, nogle af mine forældres venner og deres lille pige, en pige som var her på udveksling (og normalt rider islændere), folk fra efterskolen og mere eller mindre handicapede (syns handecapede og nogle som ikke havde så god motorik osv.) som var oppe og besøge skolen og børnehavebørn har været oppe på hende, og det tager hun bare så pænt! Ikke noget med at hoppe rundt og te sig - det er kun med mig hun gør det en gang imellem, men det er jo nok fordi jeg kræver lidt mere af hende, så skal der jo komme en reaktion, alt andet ville jo være unaturligt! :)

Hun har kun én unode (efter min mening) og det er at hun skaber sig helt vildt når hun skal have spændt gjord. Jeg prøver at gøre det lige så stille og kun spænde lidt af gangen, men det er ikke det store det har hjulpet.

Der ud over er hun super nem at have med at gøre. Hun går pænt når man trækker med hende, hun stopper når man selv stopper, bagger når man beder hende om det, drejer nar hun skal, er nem at tage ind og ud af fold (mht. låge/hegn) osv.
Hun er dog virkelig bange for plastic!

Men ingen er jo perfekte, så jeg kan ikke tænke mig nogen der er bedre end hende <3

R.I.P. baby <3 I love you girl, I always will <3
Pepino blev sendt til de evige græsmarker d. 9. juni 2009 :'(
Kommentér på:
Pinto Pepino <3 † R.I.P. †
Annonce