{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Arrogant (gammel part) [Tidl. part] 1990

2.005 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Joy S
Kvinde | 40 år | Oprettet: 14. okt 2007


Dansk Varmblod Arrogant (gammel part)

Fødselsår:
1990
Højde:
164cm
Temperament
Nej ikke arrogant... han er bare totalt dejlig og kælen og kunne aldrig gøre en flue fortræd.. Elsker at hygge og elsker at springe !!
Gangarter
Skridt: over middel, alle tempi
Trav: godt over middel, alle tempi..
Galop: langt over middel 110% taktfast og meget stor, alle tempi..
Stævner
Masser spring stævner med míg og også et dressur LA1 med mig og LC2 med Lotte. Han har startet rigtig mange spring stævner med sin gamle ejer, både LA og MB og MA klasser, han er en meget erfaren herre og elsker at starte !
Stamtavle
Far: Blue Hors Agent
Mor: Lucy
Køn
Vallak
Bemærkninger
Arrogant (Gante som han heder i hverdagstale) er en dejlig ældre herre som er rød med en stjerneblis to hvide bagsokker og en hvid venstre forkode. Han er springhest, og har rigtig meget erfaring i sin ridning. Han kan alle øvelser i dressur; Piaffe, piuette og passage... rigtig lækker at ride dressur, men rigtig hård ridning da han er er typen der har en rakat i numsen! Man er vel 17 år, selvom det hverken kan ses eller mærkes på ham når vi kommer ind på springbanen!! Hanelsker at springe mere end alt andet, og elsker at vinde og skulle ride æres runde, han blir helt tændt når folk klapper for så betyder det som regel æresrunde fordi han er vant til at være blandt de bedste!!
Jeg havde part på ham siden sommeren 2006 og ca 1 år frem og har elsket han højt lige siden, han er min ynglings springhest... TOTALT SKØN !!!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Arrogant (gammel part)
Annonce