{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Shadow af Grandlygard RIP [Himmelhest] 1997

5.117 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Shadow af Grandlygard RIP

Fødselsår:
1997
Højde:
Shadow er en 2'er på 1,39 en fin højde til mig.
Temperament
På banen er Shadow en super ridepony, hun er lydig for hjælper og tænder ikke af ved ingenting. Hun er en rigtig hygge pony på staldgangen, altid rolig og dejlig. Men i skoven er hun meget tændt, hun vil gerne være den forreste, hendes størrelse gør det dog svært at holde føre pladsen, men hun prøver da. (o; Hun er næsten altid glad og en fornøjelse at være sammen med. Hun er en rigtig lærenem pony, man skal ikke vise hende tingene mange gange før at hun ved hvad hun skal gøre, det kan både være positivt men også "Sjovtnegativt" altså at hun lære at drille xoP
Gangarter
Gode. Meget middel men bestemt gode af hvad en pony kan have. Fin trav. Man sidder godt på hende, og man får nemt en fin balance på hende. Hun har en utrolig taktfast trav, og hendes gallop er også megtig fin.
Stævner
Shadow og jeg, har været til 2 stævner, begge klubstævner.
Det ene, var i Nr løgum rideklub, hvor vi fik en 3 plads i dressur, og en 2 plads i spring.

Og det andet, var hvor vi fin en 2 plads i dressur, og en 4 plads i dressur.
Stamtavle
Jeg ikke stamtavle på hende, men hun er en blanding af 3 racer.

Araber, Fjordhest og Haflinger.
Mange vil tro at det giver en meget tung blnding, men der tager i fejl. Shadow er utrolig, let på sine ben, og hun er ikke spor tung overhovedet.
Giver en flot blanding (:
Køn
Køn Hoppe med stor H. Hun ved hvad hun vil.
Bemærkninger
Shadow er en rød hoppe. Hun har en utrolig speciel man; det inderste lag er helt rød, det ynderste er gult. Hun har arvet hovedet fra araberen, og en ål fra fjordhesten (den er brun) og fra haflingeren har hun arvet sin specielle man og hale.

Shadow er en Pony jeg skal have intil at jeg er belvet 16. jeg har fået Shadow til at ride alle mine pony år ud på.

Jeg elsker virkelig Shadow, vi springer og hygger altid sammen. Hun er en fantastisk pony, jeg har slet ikke fortrudt valget af hende. Hun er min øjesten.

Shadow og Jeg gør fremskridt. De forrige ejer frem hende med glidetøjler og det vil vi ikke så hun skal lærer den fra bunden, altså at gå til bidet. Det går meget meget bedre og Shadow er begyndt at samarbejde bedre.

Vi Springer jo også, gang for gang bliver vi bedre. Det er en god undervisning jeg får. Shadow elsker det simpelhen. Hun er en værre frækkert når hun springer, og man skal være forberedt på alt fra hendes side. Men det går meget godt! Har kun været nede og spise jord 1 gang, da jeg røg af ved en springtime med hende :ob
Det skal så siges at jeg er røget af hende 2 gange nu :oP

Fik lige sådan lyst til at skrive lidt til hende.

Shadow?
Mus du er jo bare super dejlig. Du betyder bare så evigt meget for mig. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle finde sådan en pony som dig? man kan ji ikk ønse sig en bedere end dig, for du er jo fabtastidsk. Mus? Jeg elsker dig mere end dy ander, det er bare helt ubeskriveligt.


Det er helt vildt? lige fra da jeg så dig bev jeg helt skudt. Da vi skulle op og se dig havde jeg i forvejen set et lille billed af dig på com. Men du så ikk ud til at være min tybe. Men så da vi kom derop kikkede jeg ud af vinduet hele den lange tur op af indkørslen, og så på en lille mark stod du fredligt og græssede. Jeg vr fuldstændig skudt? Fra da af vidste jeg bare at det skulle være dig. Da jeg skulle sadle dig op, stod du bare helt fint på marken. og Gjore alt hvad man bad dig om. (: Det var bare så dejligt, og sa jeg skulle ride dig? det var som en drøm (: jeg elsker dig søøde<3

Shadow er begyndt at gå rigtigt rigtigt godt. hun er rigtig sød i stalden og andre steder. Min hyggepony;D


|¯(¯`•´¯|¯U¯|
|_| °•..•°'. _ .'

S: Super sød<3
H: Hun er min<3
A: Altid Pålidelig<3
D: Dejlig<3
O: Over skøn<3
W: Widunderlig<3

S
SH
SHA
SHAD
SHADO
SHADOW
SHADOW<
SHADOW<3
SHADOW<
SHADO
SHAD
SHA
SH
S

elsker dig søde<3

** Kender du noget til shadow? eller har du engang kendt en som har ejet hende? :D for så vil jeg meget gerne hvide det<3 for sver nogle oplysninger, som feks. fødsels dato. hvor højt hun har sprunget, hvilke klasser hun har redet, og måske en bid af hendes livshistorie(o: så kender du lidt til det og har lyst til at dele det med mig så skriv endelig (o:

Shadow er bare så sød i denne tid. Vi sprang la sidste dag. Det køre bare så godt. Jeg elsker min lille prinsesse pony. Skal snart have nogle nye spring underlag. Så skal vi rigtig ud og vinde alle stævnerne xD

Shadow går bare så super, her for tiden. Hun er ltid lydig, og hun gør som jeg siger(o; I dag den 26 December, var vi lige en tur i skoven for t skridte af, efter en stille og rolig træningstime. Men så da vi kom ned i skoven, kunne jeg ikke dy mig, og så tog vi lige en stille og rolig galop, ned af en af stierne. Og nøhj, hvor vi nød det. Både shadow og Jeg. Det var ingen tvivl. Shadow havde ørerne højt rejst, og ville gerne løbe igennem, men d stien ikke var lng nok, kunne det ikke lade sig gøre ;o( SÅ vi må lige finde en dag inden for det dæste stykke tid, hvor vi kan komme ud på en af markerne og bare gide den gas ;oP det tror jeg også at tøsen vil elske, lige så meget som jeg.

Vi har fået Pc gemager i julegve, så nu kan vi rigtig blive smarte når vi skal træne(o;

Shadow er nu ved at blive rask igen efter sin sygeperiode. Det er rigtig dejligt. (o; Nu kan vi om ca. en måned begynde træningen igen. Det var rigtig skønt. Hrunden var at hun var blevet sparket og derfor halt /': Men nu er det på plads igen. Det er bare super dejligt. ('; Jeg elsker dig shadde..

Min Kære kære Shadow.. Nu er du i himlen, oppe hvor du selv bestemmer hvordan du vil have det, oppe hvor du kan løbe sammen med alle de andre heste.. Årh shadow, det er slet ikke til at fatte at jeg ikke har dig hos mig mere.. Torsdag d. 3 december, er og bliver den verste dag i hele mit liv.. Jeg elsker dig så højt minprinsesse.. Tænk at jeg skulle miste dig, vi havde så meget vi skulle nå endnu.. og nu er det slut? Årh, shadow jeg elsker dig! Du vil altid være i mit hjerte.. min lille prinsesse.. Mit hjerte bobler snart over af bare sorg.. Du var min bedste ven, jeg har aldrig elsket noget så høhj som dig.. Du er det der betyder mest for mig min skat..
Shadow døde torsdag d. 3 december, verdens værste jul! Hun havde været ude om natten, og havde så spist. Men dyrelægen mener ikke at det der er årsagen, hun tror at hun havde haft et kolik krampe anfald, og havde så brudt ud af boksen, og så det at hun havde spist, havde gjordt kolikken være.. Så jeg blev hjeme fra skole den dag, og fra klo halv otte om morgen til klokken halv 5 hvor hun døde om eftermiddagen var jeg sammen med hende.. jeg gik flere timer med hende.. Vi startede med at have dyrelæge til hende klok halv otte, og der fik hun olie, og så kunne vi ikke gøre mere der.. Men vis det så blev være skulle vi ringe igen. Og det blev så værre så vi ringede til dyrelægen omkring klok halv 2, hun kom, og vi fik skyldet maven en masse ud.. Da vi så kom over i boksen for at give hende drop, dyrelægen havde sat nålen i hende, og var klar med vandet, faldt ´shadow ligepludselig, jeg stod og holdt hende, men så gik hun i kramper og lå og hev efter vejret.. Jeg kunne ikke klare at se på den, så jeg løb skrigende ud af boksen, for at få en lille pause, men så fik jeg besked på at jeg skulle gå.. og da jeg kom tilbage, kunne jeg se at hun var død.. Jeg skreg, og styrtede hen til hende, imens jeg hylede.. Jeg sad hos hende i en time ca.. Årh, mit hjerte brister når jeg sidder og skriver dette.. Jeg er så ked af det.. Bar du kunne komme tilbage til mig min prinsesse.. jeg elsker dig så højt.. du vil altid være mit et og alt, min bedste ven! Jeg elsker dig Shadow.. Vil i fred minprinsesse.. Du betyder alt formig! JEG ELSKER DIG!! og det vil jeg ALTID gøre, jeg tænker på dig hele tiden, du fylder hele mit hjerte..

Kommentér på:
Anden særlig race Shadow af Grandlygard RIP
Annonce