{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Borups Frida [Himmelhest] 1983

4.681 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

New Forest Borups Frida

Fødselsår:
1983
Højde:
Hun blev målt til 145 cm for laaang tid siden så hun er ikke så høj mere(:
Mere omkring de 142-143cm
Temperament
Hvis man bare står alene med hende så er hun verdens dejligeste pony !

men lige så snart der går ponyer forbi eller noget så bider hun sku ! Jeg havde utallige bid fra hende(: men aldrig noget der gjorde sindsygt ondt . .
Gangarter
Ikke rigtig noget at prale af i dressur , lille galop , osvosv . . men i springningen kunne det være meget nyttigt i omspringningen , at man kunne vende på en 25 øre i hendes galop(:
Stævner
For det meste startede jeg LB-LA-MB på hende , sådan en gammel en , den vinder sku over alle !! Vi var det bedste team ever ! Vandt en anden plads til Hjørringcuppen i december 2005 , kun overgået af Mette Skrøder og Cicargo med 1 100 del af et sekund (';
Stamtavle
ren New Forest , gider ikke lii nævne alle hendes bedste forældre osvosv , for så ville hele siden fyldes ud af det(';
Køn
Verdens dejligeste hoppe !
Bemærkninger
Frida er nu draget til himmels, det var en hård nyhed at få af vide, savner hende som bare fanden! Trøster mig ved tanken om at du har haft et fantastisk liv, hvil i fred min skat <3 <3
Jeg kan stadig mærke din dejlige pels i min hånd når jeg rørte ved dig
Jeg savner så meget en jeg kan kramme
Jeg savner vores fangeleg ud på folden
Hvem skal nu tage den anden bid når jeg vil dele et æble?
Jeg savner dit glade humør
Altid ørene fremme og et glimt i øjet
Jeg savner en at kunne stole 100 %
En der altid ville være min ven
Jeg savner din bløde pels
Jeg savner at ride dig
Springe på dig
Når vi var til stævner sov jeg altid hos dig.
Jeg savner at se dig tigge på stald gangen
Jeg savner alle vores oplevelser
Du gjorde mig altid glad
Var jeg ked af det , kørte jeg altid op til dig , og du gjorde mig lykkelig på 2 sekunder
Jeg savner at folk sagde du var den smukkeste
Du vil altid være den perfekte .
Ingen vil kunne erstatte dig , smukke . ALDRIG
frida du var og er min bedste ven
Så kom forhelved tilbage .
Den dag du var væk
Jeg troede jeg skulle dø. Jeg vil bare være sammen medl dig
Åh , lille skat . Du vil altid være der i mit hjerte

frida var min første pony (:

jeg var på udkig efter en dejlig rutineret, skøn og rolig pony. jeg var en lille ting , urutineret , men havde dog redet i 3 år . vi ledte lidt rundt omkring , og lige pludselig kom rikke hen til mig og spurgte om jeg ikke ville prøve dig og se om det var noget (:
jeg sattte mig op , og mærkede straks at du var den jeg altid havde drømt om . du var godt nok 20 år , men hva fanden , du var min drømme pony . jeg købte dig , og vi begyndte vores rejse , rejsen der forandrede alt .
jeg skulle prøve at springe lidt på dig , for det var du jo fantastisk til , der var kun et hold og der sprang de mb . jeg skulle egentlig bare springe med i starten , men sprang med hele timen , incl et fald over en okse på 110 (: 8 årig på en hest hun første gang springer på ? arh , men jeg gjorde det , med hjælp fra min superpony . vi begyndte så at starte klubstævner, men på 2 måneder var jeg udklasset (: vandt 3 første pladser til et stævne (:
videre til distirks stævner , vi tog det hele , gav de der 8'årige super ponyer baghjul , for du og jeg kunne alt sammen (:

2oo5 sprang vi hjørring cup , men en anden plads , jeg græd så meget , jeg var så lykkelig , det kunne bare ikke passe , jeg havde opnået så meget ! mine tåre strillede ned i stpre strømme (:
vi gik videre til mb , men lige pludselig stoppede du ved alt , jeg kunne næsten ikke få dig fremad. du fik 2 ugeres spring pause , og så tog vi til morsø . fik to 6 pladser og en 14 plads (: du var fandme fin (:

vi kunne alt sammen , jeg stolede 1000000000 % på dig , du havde den charme der gjorde vi hørste sammen (:

men jeg skulle have en ny , for du var jo ved at blive lidt gammel , så jeg skiftede over til min nye pony tubbe .

men jeg kunne ikke give slip , kunne ikke bære tanken om at du ville være væk en dag , du var altid den der gjorde mig glad, alle de gode minder , alt det vi havde nået ? det kunne ikke være væk ?
men jo , du skulle jo væk , så jeg solgte dig til en sød lille pige i brovst , men jeg ved du savner mig , du er halt næsten 24/7 , og jeg bliver ved med at tænke på at det er min skyld ? er det det ? det var mig der sendte dig derned , det må være min fejl , og frida ? jeg er så ked af det , jeg skulle have beholdt dig !

jeg giver dig flere tanker HVER dag , hvor du var drømmeponyen alle drømte om !(: <3
jeg savner dig , jeg græder ved tanken om dig , den dag du dør , jeg vil græde mig selv i søvn de første 50 år ! når du dør , vil jeg gå og glæde mig til at dø , så jeg kan møde dig i himlen , så vi kan leve sammen resten af livet . hvis bare du vil leve evigt , hvis bare du ville levet livet sammen med mig ?
men , du er solgt , jeg glæder mig som et lille barn , hver gang jeg får lov at se dig !

du vil altid tage en STOR plads i mit hjerte , jeg svor at der aldrig ville blive en som dig , og det blir der heller aldrig , og jeg mener ALDRIG !

ELSKER DIG !

(totalt tudeflip efter det her, så tag jer ikke af hvis der er stavefejl , hvor vil ikke se på det igen. så græder jeg bare igen)

til alle dem , der giver min hest lav eller middel : jeg har solgt min pony , og har så desværre ikke mulighed for flere eller bedre billeder , på forhånd .

på besøg hos frida den 11/4-09
jeg var til stævne i brovst med tub, så vi kunne jo køre ind forbi og kigge lidt på frida.
da jeg så hende, kunne jeg slet ikke kalde på hende, fordi jeg bare blev så glad ved synet af hende. jeg havde ikke set hende i et helt år, og bare det at se hende var nok til at tårene strømmede ud af mig. hun lignede ikke sig selv, gammel, skævbenet og meget lang håret. hun så SÅ gammel ud, men jeg krammede hende, kyssede hende, og undskyldte for alt. hvordan jeg kunne sælge hende, hun bar mig igennem alt, og hun betød alt for mig! im kender sikkert det med kærlighed til sin første pony, og sådan følte jeg det! bare det at kramme hende og hun var i mine arme igen, det var det bedste! det kan godt være at jeg blev nummer 2 i min første LA1 på tub, men det bare at lugte til frida, og se på hende, det gjorde mig så slad at jeg måtte tude, jeg tuede så meget at jeg slet ikke kunne tude mere. så meget elsker jeg hende, hun betyder alt, og hver gang jeg snakker om mine ponyer, så er du den jeg roser mest!

deltager ikke i udfordringer med frida , da hesten er væk (:
Kommentér på:
New Forest Borups Frida
Annonce