{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Héla fra Strandarhöfði 1997

2.026 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Linette Hobert .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 28. okt 2007


Islænder Héla fra Strandarhöfði

Fødselsår:
1997
Højde:
134 cm
Temperament
Héla er en super skøn hoppe, dog er hun lidt foldsky. Hun yder altid lidt mere når hun er ude, hvilket gør det rigtig dejligt at ride på hende.
Gangarter
Dejlig, dejlig 4-gænger (: !
Stævner
Højst opnåede karaktere 2010:

Skridt: 6,5
Valgfrit temp. Tölt: 5
Trav: 6,0
Galop: 5,5

Hun har stadig meget svært ved tölten, men det bliver da bedre og bedre i perioder (: .


4. plads ud af 19 - 4.5
7. plads ud af 19 - t.8
4. plads, ishesteligafinalen - t.8 (hun var meget travagtig ): .)
2. plads, ishesteligafinalen - 4,5 , hun var kanon, dog travagtig i tölten, men vandt selve finalen, havde dog ikke højt nok udtagelse til at vinde klassen :) . Fik 6,5 for skridten !! - mig som troede at min hest ikke kunne skridte ordentligt ;) .
3. plads til store hestedag - 4.5
Stamtavle
Far: Náttfari fra Ytra-dalsgerði
Farfar: Sörli fra Sauðárkróki
Farmor: Elding fra Ytra-dalsgerði

Mor: Þoka fra Strandarhöfði
Morfar: Geisli fra Strönd
Mormor: Héla fra Strandarhöfði IS
Køn
Héla er en skøn hoppe.
Bemærkninger
Héla er en utrolig dejlig hoppe, selvom hun til tider kan være lidt sky på folden, men når hun først er inde er hun virkelig noget af det skønneste der findes, i boksen er hun lige til at komme hen til, hun vil gerne nusses med, kæles for og strigles, da vi fik hende havde hun bestemt ikke lyst til at blive rørt på ørerne, hvilket nu er nogenlunde væk. På banen er Héla simpelthen fantastisk, hun går nemt ned, reagerer på hjælperne, og opfører sig pænt, dog bryder hun sig ikke om hvis det blæser meget, og ting omkring banen bevæger sig, men det er jo klart nok. I skoven elsker Héla en del fart, Héla nyder virkelig at komme ud, og jeg nyder at ride hende, hun elsker at samarbejde, ikke meget ondt kan man sige om hende. Desværre mistede hun sommeren 2007 et knapt nok et-måneds gammelt føl; Tritla fra Ankerly efter Kjarval fra Lindegården, først var Héla meget forvirret, hun kunne slet ikke finde ud af hvad der var sket hendes lille pige, og jeg kan kun have ondt af hende, det var selvfølgelig også hårdt for mig, specielt efter at have lovet den lille stakkel at jeg nok skulle redde hende, og få hende til at overleve, men det var desværre forsent, hun havde inden haft tynd mave, hvor dyrlægen sagde at vi bare skulle give hende noget væske mod tynd mave, og i det hele taget noget væske, til sidst blev vi nødt til at malke Héla for lidt mælk, så Tritla også kunne få lidt mælk at dikke, i stedet for pulvervand, Tritla døde i mine arme, efter min far og dyrlægen blev enige om at aflive hende, de nåede bare aldrig at få det gjort, for da dyrlægen gik ud efter hendes ting, sukkede Tritla for sidste gang, desværre, jeg nåede dog at fortælle hende at jeg elskede hende, jeg ved hun er et bedre sted nu, så meget andet end at tænke på det kan jeg ikke gøre.
Héla skal måske i fremtiden have føl igen, jeg tænker lige pt. når Djarfur bliver tilredet, så kan hun sættes ifol, således at jeg har mere tid til at få gjort Djarfur stævneklar (:.

Héla har nu mødt stævnerne i 2010, og det er gået rimeligt, når hun og jeg først har startet stævner i år (: .
Kommentér på:
Islænder Héla fra Strandarhöfði
Annonce