{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Freja *SOLGT* 2000

2.062 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Freja *SOLGT*

Fødselsår:
2000
Højde:
129 . Meget spinkel, men hun er skam fin til mig (;
Temperament
Hun er fuldstændig rolig, hun elsker at blive nusset med i flere timer. Hun er ikke en der løber hvis noget giver hende et chok eller ser noget uventet, hun standser bare ligeså stille eller ignoere det.
Gangarter
Hun har en gang over middel, men traven er klart bedst, hun går rigtig flot til bidet. Hun er en som gerne vil fremad men uden at være vild og ustyrlig og man kan uden problemer få hende til at gå langsomt.
Stævner
Hun skulle have gået omkring 3 LC1 og 1 kvadrille til eget klubstævne. Ved intet om placeringer....
Jeg har ikk redet nogle stævner på hende, da det ikke er det jeg går mest op i.. Vil jeg først engang når jeg får en hest (: . Fik afvide hun havde gang til DM..
Stamtavle
- Ved jeg intet om, hun har fået et føl..
Køn
En utrolig dejlig og køn Hoppe.
Bemærkninger
Freja er utrolig nem at have med at gøre, hun falder nemt til i en ny heste flok. Hun står fint på en staldgang, det eneste er hun kan blive lidt urolig når smeden kommer, men det er kun de første 5 min. ellers tager hun alt rigtig godt og lærer hele tiden nye ting. Dog kan hun være lidt en bandit på folden og svær at fange, men det er nu ikke fordi hun bliver sur, hun løber bare lidt rundt med halen oppe og viser sig (: .

Freja elsker mad, det er nu ret engang imellem da det er nemmere at lave øvelser med en pony som virkelig vil gøre noget for føden (:.

Freja er nem nok at ride en tur på, hun er fuldstændig trafiksikker, der er intet der (: . Dog kan hun bedst lide en tur i skoven sammen med andre, men det er da også hyggeligst! :D



Historien om Freja&Mig:
Jeg har altid gerne villet have en pony, men pengepungen har ikk ment jeg skulle have det. Jeg flyttede så i plejefamilie på en slags gård, mine plejeforældre kunne se at jeg ville have godt af at få en pony, så jeg kunne låne 5000 kr. til en pony, jeg fandt straks Freja og blev forelsket, men hun var alt, alt, alt for dyr. Så måtte lede videre, jeg fandt så en Fjordhest/pinto jeg købte, red til, trænede og solgte igen som jeg tjente på. I Mellemtiden ville min nabo gerne have en mere pony, jeg forslog hende jo Freja. Vi to ud og så på hende, jeg prøvede hende og min nabo prøvede hende, min nabo ku ikke styre hende så godt da hun ikk rigtig havde redet før, men jeg lovede hende at træne Freja så hun ku bruge hende. min nabo købte hende så, men nu var det så på tide jeg solgte min pony og købte en ny, fandt en ny pony, en meget lille pinto , kort tid efter kunne jeg ikke med plejefamilien mere og skulle hjem og bo igen, inden jeg flyttede fik jeg min nabo overtalt til at bytte Freja med min pony og hun fik lidt oveni, sådan blev skønheden min (:

D. 20.11.2008
Var jeg så heldig at Christina der havde haft med Freja at gøre siden hun var 5-7 år kontaktede mig ..
Jeg hørte hende om en masse ting, jeg hørte deres historie..
Hun havde været med henne og købe Freja og en anden pony Thor, da Hans Ley (tidligere ejer) manglede ponyer.. Christina var den som havde med Freja at gøre, hun red Freja til. Freja var meget sky, hun kunne ikke engang blive striglet, så Christina tog den med ro sammen med Freja, de gik nogle ture, og longerede, så kom sadlen på og lidt senere begyndte Christina at ride Freja ligeså stille, det gik fint, hun var meget fremadgående dengang også.. Christina prøvede at springe lidt på Freja, men det gik ikke så godt da Freja var meget Ops på schenklerne.
En gang blev Freja lidt tyk, men ikke bagtil, Christina sagde til Hans at Freja var ifol, men nej det kunne ikke passe, en dag kom en pige løbende "Freja foler, Freja foler" efter hun lige havde redet undervisning på hende. Hans hjalp til, også kom Mjølner til verden. Men regner med at ponyen Thor var faderen.. En dag kom Christina ud til Hans, og Freja var væk, hun var rigtig ked af det, men nu har hun heldigvis set Freja herinde.. ! <3

d. 24.01.2009
Ja så kom dagen, du blev solgt, jeg vil virkelig komme til at savne dig, tror slet ikke det er gået op for mig at du er væk, lille skat. men er glad for du har fået en dejlig ejer, og jeg vil komme og besøge dig, lille skat. Ville ønske du havde en mobil så jeg lige kunne skrive til dig om hvordan du har det, for savner dig, det var mærkeligt i stalden uden dig!! Ville ønske jeg kunne få afvide om du er sur på mig , eller om du har det fint nok. Jeg elsker dig, Freja!!

Kommentér på:
Anden særlig race Freja *SOLGT*
Annonce