{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Camira Højbo RIP <3 2000

4.808 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette P
Kvinde | 49 år | Oprettet: 29. okt 2007


Dansk Varmblod Camira Højbo RIP <3

Fødselsår:
2000
Højde:
166cm
Temperament
Vågen og frisk. Men rigtig sød og velopdragen.
Gangarter
Over middel.
Stævner
Vi har startet nogle enkelte stævner i GRRK, BSR, BRIK, Sdr Hygum og Guldager, hvor vi har redet LA2-LA4, men vi har ikke været afsted de sidste par år.
Stamtavle
F: Carano DVHE521
MF: Michellino DVHE542
MMF: Rambo DVE 373
MMMF: Waldstern DH 311

M: Mibella Højbo DH5706
MM:Gøngehusfarmens RambellaRDH 4037, guldmedalje og årets hoppe.
MMM: Øxenholms Gilda RDH 2688, guldmedalje og årets hoppe
MMMM: Glabella Lundgård DH 1907, sølvmedalje
MMMMM: Duval Lundgård EDH, guldmedalje for afkom
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg købte Camira i December 2002, da hun var 2½ år. Jeg red hende til i 2003.
Jeg har redet ved Tine Gundersen i 15-16 år.
Vi rider ikke så mange stævner. Vi nyder fint den daglige træning derhjemme og det har ikke den store interesse for mig. Det sker dog at vi melder til ind imellem, for selvom det er mega tidskrævende, er det jo også hyggeligt nok...

Så har vi haft vores første start i 3 år. Vi skulle ride LA4 i Sdr. Hygum. Camira lagde ud med at få sig en stor hudafskrabning på bagbenet, da hun skulle læsses.
Da vi kom ned på stævnepladsen havde hun øjne så store som møllehjul, og unlod helst at blinke overhovedet...Man kunne jo gå glip af noget.
Som sædvanlig bliver hun lidt bange, når de andre heste kommer for tæt på i opvarmningen. Så vi nussede bare lidt rundt uden at lave en masse øvelser. Hun kan dem jo hjemmefra.
Inde på banen var hun sød. Hun var spændt over at være til stævne, og alt det der foregår, så selvfølgelig var det ikke et perfekt program vi fik lavet. Men hun var lydig og lavede tingene uden egentlige fejl. Og det var det der var målet, så jeg er vældig tilfreds. Det skal nok komme med rutinen. Lige nu er det bare vigtigt at hun får nogle gode oplevelser med at være afsted til opvisning :)

27/7-2008 Vi har været en tur ved stranden i det fine vejr. Camira elsker bare at bade, og vil gerne helt ud på det dybe, hvor hun kan lægge hovedet frem i vandet, mens hun spæner afsted. Det er smadderskægt at se hende opføre sig som en rigtig vandhund.

Vi er ved at være godt trætte af regn og mudder. Alt bliver møgbeskidt og det er smadderkoldt. Idet mindste går træningen godt, og 2009 bliver garanteret rigtig sjov ridemæssigt.

2009 var så året, hvor jeg for første gang i min 32 årige ridekarriere er kommet galt afsted. Jeg faldt af en unghest ned på en grenstub på et træ og brækkede en knogle i ryggen. Heldigvis ikke noget kompliceret og efter nogle uger med faktisk ret store smerter er jeg mobil igen.
Fik set Camira's mormor, Rambella, til eliteskuet, hvor hendes hoppeføl efter B.H. Don Romantic var udtaget til eliteauktionen. Hun var smadder-nuser ligesom Camira og så fin ud af sine 17 år :)
Var heldig at få købt et spritnyt Stübben kandar på udsalg for 800 kr :) Så nu er vi klar med servostyring. Camira tager det super fint og vi er kommet godt igang igen her 6 uger efter mit styrt fra Nero. Godt det ikke gik værre med ryggen. 5 uger uden at kunne sidde på en hest er længe nok for mig.

Vi er gået i gang med kandaret, og Camira tager det fint og vil gerne vise, hvor fin hun er blevet til at piaffere :)

Camira blev insemineret v. Fürstenball i maj måned. 2 dage før hun skulle scannes, d. 7. juni, fik hun dog tarmslyng og blev opereret på Ansager Dyrehospital. Det var en streng med en knude i, som havde viklet sig omkring tarmen og strammet til. Morgenen efter operationen fik hun det igen dårligt, og derfor fik hun fred :'(


Kommentér på:
Dansk Varmblod Camira Højbo RIP <3
Annonce