{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Emdegårds Dixie(Aflivet) [Himmelhest] 1986

1.407 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lisa Christensen. .
Kvinde | 33 år | Oprettet: 20. dec 2006


Anden særlig race Emdegårds Dixie(Aflivet)

Fødselsår:
1986
Højde:
136.
Temperament
Utrolig dejligt tempermant hun har.
Hun er ik bange for noget som helst, og hvis det skulle være hun så noget spændene, så forsætter hun bare stille og roligt,.
Gangarter
Man ik rigtig sige de er særlige gode, da hun har gigt, og har haft brækket begge griffelben i forbenene,.
Stævner
Ja, masser.
Har tre store kasser fyldt med rosetter, jeg har startet rigtig mange stævner på hende, og det har altid været en oplevelse at ride på hende til stævner, for vi har altid haft noget med hjem :)
Stamtavle
, Nej det tror jeg ikke. Men et sted er der vel nok, det ligner der er islænder og newforest i hende, som lægen også selv sagde dengang jeg fik hende.,
Køn
Hoppe. :)
Bemærkninger
Det started hele med jeg engang red ponyer for en af mine forældres venner som var-er hestehandler, og en dag skulle jeg så ud og se på den pony, vi kørte der ud og jeg havde aldrig set noget ligende, der stank i stalden hvor ponyen stod sammen med en anden lille shetter, jeg sagde med det samme vi er kørt med ponyen. Vi fik afvide at den ikke kunne læsses, og bed efter folk, jeg gik ind og tog hende med det samme, trak hende ud uden nogen problemmer, og gik hen til traileren, uden hun stopped elr noget, fulgte hun straks med mig op i traileren, og hurtigt var vi kørt igen.
På vej hjem ringed min mor til både dyrlægen og smeden og de kom med det samme vi var hjemme.
Efter et par uger hvor hun havde taget på, og fået al vinter pelsen af midt om sommeren, og så virklig pæn ud , der begyndte jeg at ride hende, og endte med jeg købte hende for sølle små penge, og endte med vi begyndte på stævner, og det gik fremad, flere havde tilbudt at købe hende men nej det ville jeg ikke, for hun blir her indtil hun ik kan mere.,

Jeg kaldte hende dixie, efter en hest i wendy bladet :P
Jeg har aldrig haft så trofast en ven og pony, hun er den bedste pony jeg noglesinde har haft, og jeg går aldrig af med hende.
Hun elsker at blive nusset om i flere timer, og nyder at blive kløet :P
Vi har altid haft roset med hjem fra stævner, nogle gange havde jeg ikke troede jeg ville få roset med hjem, men det gjorde jeg. :)
Vi starter ikke stævner mere, da jeg er alt for stor til hende. men hvis der er et lille stævne med forhindringer ovs. så tager vi helt klart slalom (hendes stærke side). Selvom der er store og smidige ponyer med som er helt oppe og køre, så har vi vundet altid :P Har redet ponygames på hende, og der stormed vi igennem de slalom :P for hun var så tæt op af stængerne, at vi spared så meget tid., :)

Det bedste mig og dixie kender til er at tage en hyggeligt tur med reb grime, elr bare et reb og halsen på dixie :)

Jeg ved slet ikke hva der ville være sket hvis jeg ikke havde taget dixie med mig med det samme den dag jeg så hende, ville ønske jeg også skulle havde haft den lille shetter med, for den så lige så hæslig ud.

Dixie har desværre haft brækket begge griffelben. :'( Og har gigt i bagbenen. Hun har klaret sig utroligt godt selvom hun halter og er lidt stiv i benene, men har en anelse om det snart er slut her til vinter,.
Men ligemeget hvad vil hun altid være min drømme pony :) Har oplevet alt med hende :)


Husk de billeder hvor jeg rider hende til stævne ovs, det er alsår for over 3 år siden, jeg starter ik på hende mere, for jeg er al for stor heh, men nogen små skridt ture tager vi engang imellem, :)


Så kom dagen hvor vi måtte sige farvel til dixie :( hun kunne ikke klare det mere.. Hun havde både gigt, og har gået med to brækket griffelben, hvor der er kommet arvæv. Hun gik dårligere og dårligere, og idag tog vi beslutningen.
Jeg var ikke her hjemme da det skete, to af mine bedste venner som står mig meget nær, kom og sagde vi tager på stranden. Så jeg ik skal være her hjemme når det sker.
Kommentér på:
Anden særlig race Emdegårds Dixie(Aflivet)
Annonce