{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto My Angel R.I.P 2001

3.430 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pinto My Angel R.I.P

Fødselsår:
2001
Højde:
148 med sko på
Temperament
Tja... nogen dage er hun ret overgearet, og andre dage kan hun være rigtig tvær. Men det er jo charmen ved at have en hoppe ;0)
Gangarter
Hendes galop er rigtig god, og hendes skridt også. Hendes trav er ikke noget at skrive hjem om, men den er da tålelig
Stævner
Hun var egentlig min storebrors pony, men han er heldigvis vokset fra hende, så jeg overtog hende sidste år i juni - altså 2006.
Inden da havde hun gået lidt LB og LA på distriktsplan med placeringer i begge klasser.
Desuden blev hun nr. 3 ved DSP's springchampionat som 5 års. Som 6 års vandt hun kvalifikationen her på Fyn og blev nr. 2 til finalen. Hun var klart den bedste, men et stop pga en latterlig unge i semifinalen, der sprang lige ud foan spring 5, gjorde det svært at trække det sidste op i finalen.
Jeg har selv lige startet de første klubstævner på hende, og til det første var jeg glad bare vi kom banen rundt HE HE.

Vores andet stævne blev jeg nr. 2 i LB på hende, og hun sprang bare helt fantastisk!! Hun sprang vandgrav 4 gange uden at blinke- så hun havde en god dag.

Den 20 april blev hun så endelig min på papir og det hele!!
Min dejlige storebror gav mig hende i konfirmationsgave. Hun stod og ventede uden for kirken på mig, med en stor sløjfe om halsen, og bånd hvor der stod : Tillykke med dagen lillesøster, kærlig hilsen Tim. Mand hvor var jeg glad!!
Da han holdt tale for mig til festen, fik jeg også papirerne på Lille-Fis, som han selv har købt og betalt ved at ride heste for andre. Han synes vi passer godt sammen for vi er nogen klumpe-dumper begge 2 HE HE.

Den 6 juni var vi til C-stævne i Bellinge hvor hun gik 0 i U-LC og blev nr. 3 i LB

10 juli:
LB fejlfri
LA 12 fejl. 2 bomme og en volte, hun var HELT flad
1 juli:
LB 4 fejl for en bom
LA+5cm 8 fejl, en bom og et stop fordi sadlen gled rundt, men for pokker hvor hun sprang godt!!
26/7 08 skulle have redet LB og LA iKellerup men hun fik en skramme på det ene bagben og hævede op, så hun kom ikke med. Heldigvis vil jeg sige med de baner den banebygger lavede!!! Man skulle tro det var et landsstævne.
Den 16 aug. 08: Dressur - ja ved du hvad! Hovgårds Rideklub, D-stævne: LC3 59,59 % og LB1 til 59,65 %
Stamtavle
Far: My Plesure
Mor: Stella
Morfar: Bolero
Køn
Det er hun!! Hun er hoppe med STORT H!
Bemærkninger
OPDATE: torsdag den 20 november 2008 drog Angel til de evige græsmarker. Jeg vil savne min dejlige lille pony, for hun har lært mig alt hvad jeg kan i dag. Den første pony er altid noget særligt, og for mig var det Angel.

Hvad kan man sige om min dejlige lille gås....
Da jeg fik hende var hun et værre surt æsel, der både kunne finde på at bide og sparke - det gjorde hun endnu værre lige da vi købte hende!! Men nu er hun for det meste sød og rar, og er kun sur over for fremmede. Hvis jeg ikke er hjemme mere end 3 dage bliver hun RIGTIG SUR!! Det siger dem der hjemme i hvertfald. Så kan hun finde på både at bide og sparke åbenbart. Jeg kan nu ikke se problemet for når jeg kommer ned i stalden efter at have været væk, så vrinsker hun altid og er glad HE HE. Så det er ikke så tit jeg er væk hjemmefra ret længe af gangen, for hun bliver ikke særlig sjov for de andre at have med at gøre. Så hun kender sine mennesker, og skal nok sige til hvis der er noget der ikke passer hende HE HE. Det er vist det man kalder " en hest med personlighed, der knytter sig meget til sin rytter" i en salgsannonce HE HE. Men hun bliver aldrig solgt. Når jeg ikke må ride hende mere, skal hun være avlshoppe her. Det springtalent hun har skal ikke gå til spilde, det ville være synd.

Hun springer rigtig godt, men kan godt lige pludselig få en ide om at glo helt vildt. Hvis springene er for lave-det vil sige under 70-80 cm så er hun sikker på de er bygget for at lokke hende ud i noget farligt!! Så hun hopper helst ikke noget der er lavere end LB.

Tjaaa...... nu er mig og Gåsen så begyndt at ride noget dressur - sådan af den mere seriøse slags, hvor det er meningen vi skal ud til nogen stævner og sådan hen af vejen... Ved ikke helt hvad jeg skal synes om det, men hun går så kanon godt lige pt, så det kan da godt være det ikke er så tosset endda.
Ellers er hun helt igennem min dejlige fantastiske og smukke Trunte med alle hendes nykker og det hele.
Kommentér på:
Pinto My Angel R.I.P
Annonce