{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Callime (Død 2010) [Himmelhest] 2002

3.149 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Bine
Kvinde | 50 år | Oprettet: 31. aug 2004


Anden særlig race Callime (Død 2010)

Fødselsår:
2002
Højde:
161 cm
Temperament
Nysgerrig, forsigtig, men en kærlig og kællen dreng. Rigtig nusehoved på stald. Intet ondt i ham. :)
Gangarter
OK trav og galop. Men ikke så energisk i skridt. Han sparer godt på krudtet.
Stævner
nope.
Stamtavle
Har nu fået oplyst begge forældre: Er født den 19. juni 2002.

Han er opdrættet på Stutteri Freden, og er egentlig døbt Fredens Teddy. Beklager. Syntes det var FOR shetlænderagtig. ;)

Et lille ups! Hæ hæ, og nej ikke en norbaggeblanding.

F: Bjørnhøjgård Gibson (knapstrupper)

m: Bernina (US Quater horse) tidl. navn Dessert Rose
Køn
Vallak
Bemærkninger
Lysebrun, med vildtstriber og sort man og hale.

Calle er det meste af tiden sød og arbejdsvillig, og så er han rigtig dejlig at side på. Men kan han få lov til at slappe af, så gør han det på stedet! :) Så han skal holdes igang med øvelser hele tiden. Ikke at han er tung at ride, for det er han ikke. Blød og let for både tøjle og hjælpere. Vi har fået ros for en god grunddressur.

Vi rider allround, klassisk og horsemanship. Dvs. at jeg bruger det jeg lærer fra horsemanship og den klassiske dressur i min daglige ridning. Så lidt et miks, da jeg gerne vil kunne starte lidt hyggestævner. :-)

1/2-10
Calle har over vinteren været uren en del gange. Ikke halt, bare ikke rengående, hmmm

1/5: Calle er fortsat hævet og uren på bagbennet. Nu skal han scannes af dyrelægerne her i maj. Så må vi se hvad dommen lyder. Desværre ikke første gang de bagben gør knudre... Snøft. Min Dejlige Calle.

6/5-10:
Det kommer fra ryggen. Var til dyrlæge med dig i går. Røngten og scanning. Du har betændelse imellem ledene omkring 15. ryghvirvel, lige i sadellejet. En gammel skade siger de. Men du har ikke haft en rygskade mens jeg har kendt dig. Så mens du var føl/plag åbenbart?
Jeg forstår en masse ting nu, også en del af de problemer vi har gået og tumlet med du og jeg. Du er blevet behandlet en del gange for rygproblemer, men man mente det var andre ting der var skyld i det. 4 sadler, massører, fys, kiropraktor, dyrlæge... Alle var de enige om at du var spændt og låst, alle mente det var sadlen og race mæssigt. Behandlingerne og den sidste sadel vi fandt hjalp jo. Og at du var "flad" i ryggen ridemæssigt, troede jeg/vi jo bare var dig. Du har jo altid været sådan.
Nuværende behandling er usikker og med usikkert resultat.
Jeg er allermest bekymret fordi det er så gammel en skade. Hvad med alt det som betændelsen har ødelagt af væv? Og hvirvlerne ligger tæt. Skal jeg lade dig leve eller skal vi stoppe her? Jeg græder i mit hjerte mens jeg tænker over tingene.....

10/5
Mit hjerte bløder og mine hænder ryster... Jeg har bestilt dyrlægen til på torsdag...

13/5-10:

Skønne lille hest. Du har nu fået dine englevinger og din død var rolig og fredelig. Mine tårer triller mens jeg skriver dette, for du var min lille frække, glade og kærlige gadedreng. Det er svært at forstå du allerede er væk, og valget var meget hårdt. Men du skulle være en glad dreng altid. Og fremtiden var alt andet end lys. Så hellere nu min glade dreng, end senere hvor du er træt og smertefyldt.
Smukke lille hest. Kom glad og fro og nyd de grønne enge. Hils min julie pige fra mig, jeg er sikker på at I to vil blive de bedste venner nu. Du var min kammerat. Tilgiv mig for hver gang jeg har misforstået dig og gjort dig uret. Lille hest jeg vil savne dig så meget.... Flyv nu ud blandt englene for de har fået en ny og meget fin ridehest. Knus og kys min lille Calle.

20/5
Fik papirerne fra dyrlægen idag. Der stod at helbredelse var meget tvivlsomt. Det gav mig det sidste ro i sindet, at han havde skrevet dette. Tænk hvis jeg nu havde gjort for lidt... Savner dig lille hest.
Kommentér på:
Anden særlig race Callime (Død 2010)
Annonce