{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race FOURSOCKS [Tidl. hest] 2002

6.324 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mariah Løgtved .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 8. nov 2007


Anden særlig race FOURSOCKS

Fødselsår:
2002
Højde:
Har ikke lige målt ham fornyligt . Men jeg vil gætte på han er 1.44 . Han er ikke spichelt stor, men han er noget helt stort for mig <3 .
Four Socks, du var drømmen der gik i opfyldelse ! Sommeren 2006 gik min drøm i opfyldelse . Jeg fik nemlig dig (: . Jeg glemmer aldrig den sommer jeg så dig, og jeg bestemte mig for, at det skulle være dig og mig . Det var somom jeg kunne over vinde heeeeele verden med dig . Det er så fantastisk, alt med dig minpony . Uanset hvad du laver, er jeg dybt facineret af dig .
Temperament
Four Socks er en meget nærvøs pony , men alligevel har han verdens bedste sind <3(: .Jeg kan sejle uden sejl ro uden årer, men at miste Four Socks kan jeg ikke uden tåre ! Min pony betyder rigtig meget for mig . Jeg er sammen med min pony 4-5 timer om dagen . Vi nusser,rider og har det sjovt . Selvom han kan være strid, er han så kælen . Da jeg fik Four Socks, var han meget bange for alt, og jeg tænkte flere gange : "Hvad skal der blive af den pony!" . Men det tænker jeg ikke mere, jeg er så stolt af, at jeg har fået ham så langt frem . Det betyder nemlig meget for mig, at han har det godt, og får frisk mad og vand hverdag . Og ikke mindst kommer på fold og hygger sig med hans fold kammeret Sir Spencer også kaldt Robert (; . De to har det fantastisk sammen . Jeg nyder at se, at Four Socks er frisk på folden hver dag . Da han kom, trode jeg aldrig jeg skulle få en pony ud af ham ! Men hold da op, det er han kommet godt efter siden . Jeg kan ikke se én fejl på ham nu .
Gangarter
God i skridt,Trav, men bedst i galop (: . Four Socks er god i alle gangarterne . Han er rigtig smuk, og det er jo kun en fordel . Meget af Four Socks liv, foregår på Aalborgs væddeløbs bane, og der hjemme . Four Socks elsker "at være i byen" , og meget gerne det kendte sted, nemlig væddeløbsbanden, hvor jeg og Four Socks har nogle fantastiske minder for livet ! Da Four Socks kom, havde han en smule dårlige hove, og det resulterede i, at han var lidt klosset, men jeg fandt hurtigt ud af, at han engentlig ikke var så tosset . Tid, tåre & kærlighed var det der skulle til, for at få den hest jeg i dag kan kalde : Min perfeckte Four Socks ! Der er ingen andre jeg har kostet så mange tåre på, som jeg har på Four Socks, og på et tidspunkt , der var jeg sku ved at give op . Det hele så ikke ud til, at gå nogle vejne . Nej tværtimod !
Stævner
Ingen stævner. Tak fordi du lærte mig hvad ordet "elske" betyder . Fordi jeg elsker dig af hele mit hjerte ! Jeg kan ikke beskrive det !
Stamtavle
Alt er desværre ukendt . Ved du noget om ham, må du meget gerne skrive ! Four Socks hedder rigtig Iwan, men jeg har døbt ham om, da jeg syntes Four Socks passer godt til en pony med fire hvide sokker (: , Four Socks kommer desuden fra Holland, og jeg har så købt ham i Danmark af John Nielsen .
Køn
Vallak (: . En billede skøn vallak <3 . Da jeg fik Four Socks, var han meget lille og spinkel , Men det må man sige han ikke er mere . Four Socks er blevet en meget flot pony, og ikke spinkel, men endda en lille smule tyk (;<3 . Ej, Four Socks er en super dejlig perfeckt vallak . Jeg elsker Four Socks over alt på jorden .
Bemærkninger
Four Socks er en dejlig pony . Jeg købte Four Socks af John Nielsen, og jeg regnede aldrig med, at han ville blive så pæn og kærlig . Han løber væddeløb, og elsker det rigtig meget ! Min pony, er det noget af det bedste jeg har . Kort fortalt : Four Socks, du er mit et og alt <3(: .
|¯(¯`•´¯|¯U¯|
|_| °•..•°'. _ .'
Kommentér på:
Anden særlig race FOURSOCKS
Annonce