{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Kongelunden Anastacia RIP [Himmelhest] 2001

2.449 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

KCM - De røde heste <3
Kvinde | 31 år | Oprettet: 12. nov 2007


Dansk Varmblod Kongelunden Anastacia RIP

Fødselsår:
2001
Højde:
Hun var 175 i stg
Temperament
Meget varm, men hun var altid dejlig at være sammen med og ville ingen noget ondt...

Gangarter
God skridt, lidt kort trav men middel, Stor dejlig galop !
Stævner
D-stævner:
MBRK 22/5-05 -LC2 64,7% 1.plads

VRCl 8/10-06 -LC2 61,3%
-LB2 61,4%
KSR 4/2-07 -LB1 64,4%
- LB2 63,9%
MBRK 18/3-07 -LB1 79,6% 1.Plads
-LB2 77,5% 1.plads
SOS 4/5-07 -LB2 62,8%
-LA1 60,6% 1.plads
MBRK 27/5-07 - LB2 67,8% 1 plads
- LA1 66,9% 2 plads
MBRK 3/11-07 -LB3 60%
-LA1 59,7%
MSR 27/1-08 -LA1 61,72%
-LA2 59,9%

Anastacia og jeg kom så lang som til MB0. Hvilke hun tog stille og roligt. Hun kunne fint ha' kommet meget længere..
Stamtavle
Far : Terminator
Farfar : Leandro

Dressur hest, med Stort DRESSUR ! ;)
Køn
Hoppe med stor H :P
Bemærkninger
Anastacia, eller stacia som vi kalder hende i daglig tale, var en hest med et rigtig godt hoved. Hun var altid nem at have med at gøre både i stald, til stævne og under redning. Anastacia viste stor glæde ved dressuren og var meget nem at lære nye ting. Hun var ikke super glad for at springe, men hun har dog sprunget 1 m. med rytter. i skov og på vej sagde hun intet, hun var ligeglad med busser, biler, lastbiler osv.
Hun lyttede rigtig meget til stemmen og det gjorde det jo kun nemmere at være sammen med hende.
Anastacia skulle rides af voksen eller meget erfaren rytter da hun var stor og godt kunne blive lidt for glad på dressur banen. Da hun blev aflivet gik hun La3 og 4 til C-stævner men kunne ALLE øvelser til MB
Jeg har havde haft hende siden hun var 3år og havde selv lavet alt arbejdet med hende.

:'( :'( min prinsesse <3 <3 <3
Søndag d. 15/2 faldt Anastacia på staldgangen. Efter 20 min. Fik vi hende op og stå.. 2 min. Efter kom dyrlæge vagten og kiggede på hende. Hendes bagpart var skæv!!!! Efter noget tid blev han enig med sig selv om at det ”bare” var nogle muskler den har slået. Men han syntes at det var meget at der var ca. 5 cm højde forskel(!!) fra venstre til højre side. Så han sagde den skulle stå i boksen med smertestillende til onsdag d. 18/2 hvor min dyrlæge ville komme og kigge på hende.
Onsdag d. 18/2 kom min dyrlæge Katrine fra Fakse og kiggede på hende. Efter at hun havde se den skridte og trave blev hun, ligesom dyrlæge vagten, enig med sig selv om at det ”bare” var muskler. Men hun syntes det var vildt den stadig var 5 cm skæv så hun sagde den skulle stå i boksen med smertestillende til d. 3/3 hvor hun så igen ville komme og kigge på den.
Tirsdag d. 3/3 kom Katrine igen. Anastacia var stadig 3 cm. skæv, og haltede stadig på H.B. Katrine sagde at hvis det bare var muskler skulle den havde set næsten normal ud nu. Hun syntes vi skulle køre hende til Højgård på Fyn og få hende undersøgt, for katrine var nu ret sikker på at der var et brud i bagparten. Selvom der måske ikke er et brud skulle hun stå i endnu 3 måneder i boksen. Og hvis der var et brud skulle den stå 9-12 måneder i boksen, måske mere. Lige meget om der var et brud eller ej, var det kun måske(!) den nogensinde blive ride hest igen.
Om aftenen snakkede jeg med min far om det :’( vi blev enige om det bedste for hende vil være at sige farvel nu. Hun har så meget krudt og vil så gerne arbejde og gå dressuren, så det ville være synd at lukke hende inde i en boks 9-12 måneder og bagefter at hun måske kun kan gå på fold. Hun havde smerter hele tiden og det var heller ikke fair over for hende! Lige meget hvor meget jeg ønsker hun skal blive her og blive rask, går det ikke. Hesten vil blive sindssyg og det vil jeg også. Hun ville gerne bruges og jeg vil gerne nå langt med min ridning..
Det er nu besluttet at Anastacia bliver sendt til de evige græsmarker hvor hun ingen smerter har og hvor hun kan hygge sig dagen lang. Vi går og venter på forsikringen godkender, så jeg får nogle penge til den nye hest.

Kongelundens Anastacia, min elskede prinsesse (L) ! Jeg vil altid elske og savne dig! Du vil altid have en speciel plads i mit hjerte. Du var min bedste veninde, og det vil du altid være! Håber du får det godt på den store græsmark :’( <3 <3
I will always miss you <3
Hvil i fred min elskede Anastacia (L)

Anastacia blev i dag, d. 18/3 2009 kl 14.45 aflivet.
Savner dig min store tøs <3 Elsker dig forevigt, vil aldrig glemme dig :'( <3


Undervisnings Video fra sidste undervisning på Anastacia :'( SE den !! Den er god (:
http://www.youtube.com/watch?v=-JRvPLOZ41Q
Kommentér på:
Dansk Varmblod Kongelunden Anastacia RIP
Annonce