{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Golden Dane aka. Bailey [Himmelhest] 1999

6.281 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

#Vinnie Madsen
Kvinde | 30 år | Oprettet: 15. nov 2007


Anden særlig race Golden Dane aka. Bailey

Fødselsår:
1999
Højde:
148, ikke DRF færdigmålt.
Temperament
Rolig, og opmærksom. Dejligt temperament!
Gangarter
3 rigtig gode gangarter.
Sofa trav!
Stævner
Krydsspring og LD spring. hans første stævne.
Op til LA spring og LC dressur med Sofie.
Stamtavle
Far: Brandy PA DK
http://www.crownhorse.com/brandy/HomeBrandy.htm
Farfar: Yellow Star
http://www.crownhorse.com/brandy/yellowstar.htm
Farmor: My Lady

Mor: Dolly Race: Fjordhest

Han er brændemærket LU 99-837
Køn
Vallak
Bemærkninger
Bailey er en virkelig dejlig pony med hjertet på det rette sted! Jeg havde ham i 4 år og han har simpelthen været helt fantastisk!

Lidt historie;
I efteråret 2007 lånte jeg Bailey af Marna. Her vidste jeg ikke ret meget om ham, ud over at han var krybbebider, blev brugt til turridning, og var tilredet med western principper.
Jeg blev smask forelsket i ham! I foråret skulle han sættes til salg, denne tanke kunne jeg ikke leve med og var nødt til at købe ham. Det gjorde jeg så, d. 4/5-08 var han min!
Jeg har altid haft en kærlighed til spring, og lærte ham derfor fra bunden af, at springe. Ikke lang tid efter viste han kæmpe kapacitet for dette og vi kom op på 110 cm. inden der var gået ret lang tid! Herefter fik jeg lysten til at lære dig lidt mere dressur, og inden længe var det forbedret. I 2009 tog jeg ham med på efterskole på Mors, kaldet Blidstrup. Her rykkede vi os begge et stort stykke! sommeren 2010 skulle jeg på gymnasiet, og det ville virkelig være synd hvis han ikke fik så meget opmærksomhed, derfor blev han udlånt til Sofie. Her udviklede han sig igen virkelig meget og har startet en LA i spring og redet fejlfrit! Tænk at min lille westernpony kunne så meget, det var over al forventning!

Den sidste tid, hvor han var lånt ud, var han ikke den samme pony. Han var ikke den pony jeg kendte, og han kendte ikke mig. Det er enormt hårdt at se den pony man har elsket, som nu ikke er ens egen. Jeg har accepteret at han ikke bliver min pony igen :(

Jeg har nu solgt ham til et rigtig godt hjem, hvor Sarah vil passe rigtig godt på ham. Det føles som en rigtig beslutning, og det er det bedste for min lille guldklump! Han blev overdraget til ny ejer d. 5/6-12.
Grunden til salget er at jeg er for gammel, og gymnasiet tager meget tid, når jeg så har tid igen er han gammel. og inden det skal han bruges til det han er god til :)

Tak for utrolig mange helt fantastiske stunder og oplevelser! Du har altid den største plads i mit hjerte, og jeg håber aldrig noget ondt sker for dig, MIT ET OG ALT!!<3

Nogle gange er det svært at beskrive ens følelser, det er noget der foregår inden i dig, og de vil aldrig blive glemt, men min tid med dig Bailey… Den var noget særligt for mig :i

- Nyd hvert øjeblik, før det forsvinder - før det bliver til intet andet, end blot minder'<3

P.S. BEGRUND MIDDEL ELLER LAV...! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Kommentér på:
Anden særlig race Golden Dane aka. Bailey
Annonce