{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fuldblod (XX) lady tess død [Himmelhest] 2002

1.116 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

charlotte m
Kvinde | 45 år | Oprettet: 28. jun 2007


Fuldblod (XX) lady tess død

Fødselsår:
2002
Højde:
ca. 164
Temperament
sød men nervøs, men ellers har hun et godt temp. viker dejlig og arbejde med ind til vidre.
Gangarter
tjae 3 stk har den vel + det løse :))
en regtig god skridt trader meget over.
ok trav mere middel
galopen har jeg ikke set så meget men det der er vist indtil vidre er god.
Stævner
den har ikke starte stævner kommer måske en gang. men hun har gået 8 galop løb ( hvad jeg har fået fortalt). og vandt 1 løb det var hvis hendes debut løb.
Stamtavle
far: ballet prince
mor: banana
morfar: primo dominie
Køn
ja da men ellers hoppe med stort H
Bemærkninger
indtil vidre er hun en dejlig hest, hade hende stående opstallet hos os i sommers for den tidliger ejer, der vandt hun mit hjerte, nu kunne jeg enlig få lov til og købe hende da jeg gerne vil have et føl efter hende.

19/11-07 så fik vi hende hjem, nu skal hun lige falde til her igen og finde sin plads i flokken, så må vi se om den skal være ride hest eller hvad. men planden er hun skal til hingst til foråret og kåres i løbet af sommeren. hvilken hingst vides ikke i nu men det kommer.

hun er nu kommet på rideskole og er ved og komme igang med en mulig ride kariere. hun bliver lognsseret en del for og bygge nogle muskler på, har været oppe og ride på hende i skridt og trav men det haster ikke. hun mangler stadigvæk noget fylde og masser af muskler.

4 marts 08. hun har været ved kipraktor og skal det nogle gange i nu. da hun har noget stiv hed i kroppen. muligvis fra den tid hvor hun red galop løb.

5 marts 08 hun er kommet hjem igen da hun har behov for og komme mere på fold og været er ved og være til man kan ride hjemme igen.

12 marts 08 dyrlægen har været her og ordnes hendes tænder de var rimlig slemme så hun skal have dem ordnet inden 8 måndere igen.

marts 2009 tess er blevet aflivet da hun blev ved med at have problemer med krydset og var begynt og halte meget, så tess R.I.P


nogle af bilderne er stadig fra tidliger ejer men der kommer løbende flere nye til.
Kommentér på:
Fuldblod (XX) lady tess død
Annonce