{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Partbred (Sec F) Dyekjærs Prins Zak SOLGT 2003

2.576 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stine N
Kvinde | 32 år | Oprettet: 19. nov 2007


Welsh Partbred (Sec F) Dyekjærs Prins Zak SOLGT

Fødselsår:
2003
Højde:
Zak er 135 stg.
Temperament
Sødeste pony, men kan være meget fræk og elsker at løbe stærkt og springe :) Er altid glad. Er lidt af et damp barn. Følger en som en lille hund. Er meget menneskeglad. Elsker at lege ude på folden med de andre heste.
Gangarter
Rigtig gode især i traven.
En stor galop af hans størrelse.
Stævner
Han starter en masse stævner. Han starter LC i dressur. Og i spring LC LB indtil videre men har kap. til meget højere.
Stamtavle
Far: Stendyssens Jappeloup
Mor: Dyekjærs Zeeka
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg købte Zak den 30 okt. 2004 af Anne Dyekjær i Tølløse, der var han kun 1½ år, en lille lort.
Han er min første pony, Zak kom til verden den 2 juni 2003. Jeg fik først Zak hjem i december 2004, da han først skulle kastereres, han var næsten vild, han havde ihvertfald ikke været særlig meget i hænder. Så jeg skulle lære ham at gå i grime, blive striglet, rense hove og gå i longe alt det du skal lære et plag. Jeg havde ham opstaldet hos min søster i Høje Taastrup, der kom han i løsdrift sammen med islænder og shetlænder, der hyggede vi os i 1½ år der havde han det rigtig godt.
Første gang jeg hoppede op på ryggen, var han næsten 3 år, jeg hoppede op uden sadel med grime på, han var så sød han sagde ikke noget. Men vi ventede lidt endnu med tilridning.
I maj 2005 flyttede mig og Zak til Stevnsbogaard i Hvidovre hvor jeg bor. Der havde vi fået en boks så Zak skulle stå i boks for første gang, det tror jeg han synes var meget hyggeligt i starten. Så blev det vinter og alt for mudderet på foldene så de kom ikke ud.
Zak blev hel vild, at han måtte ud på løsdrift igen, han var så glad for at komme ud.
Vinteren 2006 begyndte jeg så småt at tilride ham, men havde ikke fået en sadel endnu så tulleret bare rundt uden.
Til foråret fik jeg en sadel og kunne rigtig begynde at ride ham .
Da han fylde 4 år begyndte vi at indspringe, der viste han stort talent, og fortsat siden. Nu springer han 90-100 i træning og stævner 70-80 indtil videre.
Dressur er han også meget god til, men bliver ikke helt udnyttet pga af rytterens manglende interesse.
Han er i det hele taget den sødeste og flinkeste pony, med et glimt i øjet. Vil savne hans vrinsk den dag han ikke er min :(
Han er min lille guldklump som jeg håber jeg kan beholde til han dør :) Han er mit et og alt. Elsker ham højere end noget andet min lille baby.

Rider ham desværre ikke så meget mere, da jeg er for gammel og stor. Så han har nogle små piger på 4 og 6 der rider lidt hygge. Også har jeg en spring/skovturspart :)

Tirsdag den 03.02.09
Skulle jeg hente Zak ind fra fold, kaldte på ham som jeg plejer, men han ville ikke komme, han stod bare og kigget på mig. (Normalt kommer han altid når jeg kalder) Så jeg troed først han var sur på mig, men finder så ud af, at han slet ikke kunne gå på sit venstre forben:( Så skyndte mig at ringe til dyrlægen.
En time efter blev han kigget på, men hun kunne ikke finde ud af hvor det var. Så han fik smertestillende, og skulle have det betydeligt bedre dagen efter.

Onsdag den 04.02.09
Var ude og kigge til ham om morgenen, han havde det overhovedet ikke bedre:( Så ringet igen til dyrlægen, hun kom så der ud igen kl 12. Han fik pillet skoen af, for at tjekke om det var en hovbryld. Men desværre var det ikke det. Hmm. Så han fik smertestillende igen, og hvis han ikke havde det bedre dagen efter skulle han ind på hospitalet, da der måske, var mulighed for der var noget der var brækket :O

Torsdag den 05.02.09
Var jeg tidligt oppe og susede ud til ham. Det var ikke spor bedre.
Klokken 10 kørte vi ham ind på hospitalet. Han fik barberet benet og lokalbedøvet det nederste af benet. Og det hjalp, så fik han noget beroligende og fik så taget røgent billeder. De fandt så frem til det var i hovsenebenet, der var en fraktur/ 2 revner i knoglen:( Så han skal have smertstillende i en uge og ringsko på, og det værste af det hele boksro i 6 uger minimum, overhovedet ingen gåture. Allerhøjest ud på staldgangen og ind igen:( Det bliver 6 uger i helved for Zak, han er væk fra sin familie og sin dejlige løsdrift. Bruddet er nok kommet af, noget hårdt eller skrapt han har trådt på.
Krydser fingere:) Dyrlægen sagde de fleste kommer over det!!!

Zak er nu kommet over sin skade og rider normalt igen :) Så dejligt at se ham i ridning igen.
Regner med han skal sættes til salg til sommer, det bliver alt for hårdt :( Min elskede pony. Men han fortjener en sød pige der kan vise den her helt unikke pony frem.

Han vil altid være i mit hjerte . Der findes kun en Zak i hele verden! Man kan ikke undgå at holde af ham, han er helt speciel <3<3<3<3<3

Zak er solgt d. 1 juni 2010 til Emilie, han vil blive ved med at være på Stevns, så kan stadig følge ham.
Han vil altid var mit guld og vil aldrig glemme ham. Elsker den pony overalt på jorden <3 Men han får det godt-
Det blev til 6 fantastiske år med den bandit. Der findes ikke en der er så vidunderlig en pony end Zak, han er sq en speciel dreng. Desværre har jeg ikke den mest smukke pony mere :(
Kommentér på:
Welsh Partbred (Sec F) Dyekjærs Prins Zak SOLGT
Annonce