{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Dolly 1992

3.215 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line Bøttcher! .
Kvinde | 26 år | Oprettet: 25. nov 2007


Anden særlig race Dolly

Fødselsår:
1992
Højde:
117 med sko.
Temperament
Hun er meget rolig, man kan gøre alt ved hende, men hun er frisk når man ride hende!
Gangarter
Tre fine gangarter.
Stævner
Jeg har startet til og med LB på hende.

Nogen af vores bedste resultater:

Vi blev nummer 3 til kommunemesterskabet i Vestbirk i 2009!

Vi blev nummer 2 til klubmesterskabet i Boller rideklub i 2008!
Stamtavle
ingen.
Køn
Hoppe!
Bemærkninger
Dolly er en broget hoppe. Hun er en rigtig lille fræser, hun elsker en tur på stupmarken og en tur i skoven. Hun kan stort set rides af alle, men på en springbane kan hun godt være lidt fræk, hvis det er en ny rytter. Hun elsker at springe, og springer alt. Jeg har sprunget 100 cm. i bane på hende. Når man først af lært hende og kende så gør hun ALT for sin rytter! Jeg har haft en af mine veninder til at ride hende for mig, da jeg var blevet lidt for stor til hende, og desværre heller ikke havde så meget tid til hende efter jeg fik en 2’er pony!

Jeg fik hende i 2006, hun var min første pony, jeg var så glad for hende, og for at jeg endelig havde fået min helt egen pony. Vi gik til elevundervisning i ca. 1 år, og så begyndte vi at få spring undervisning, jeg havde aldrig rigtig sprunget før. I starten stoppede hun tit med mig eller rendte den anden vej. Der gik noget tid, vi lærte hinanden bedre at kende, og det begyndte at gå frem af. Et par måneder efter skulle vi starte vores første stævne nogensinde, det var til er klub stævne i Boller rideklub, og vi fik en nul runde i LF og fik en rosette, og en 2 plads i LE, jeg var så stolt af hende, det var mit første stævne i hele mit liv, og det er et stævne jeg aldrig nogensinde vil glemme, jeg kan stadig huske det som var det i går!

Du har lært mig at ride, du er og vil altid være verdens sejeste pony i mine øjne! Jeg savner tiderne med dig, det er så hård at tænke på at vi aldrig nogensinde kommer til et stævne sammen igen! Du vil altid have den største plads i mit hjerte af alle mine ponyer! Jeg elsker dig mere end ord kan beskrive!

Kommentér på:
Anden særlig race Dolly
Annonce