{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Silas <3 2002

3.129 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Silas <3

Fødselsår:
2002
Højde:
Silas er ca. 1,45 cm
Temperament
Han har et super temperament. Han kan dog godt blive lidt ilter en gang i mellem men man kan som regel godt gire ham ned igen :) ellers har han et dejligt temperament, en lille bryder :)
Gangarter
Tre super dejlige gangarter.. alle over middel
Hans skridt er super skøn og meget rummelig, han træder rigtig godt ind under sig.
Hans trav er også blevet rigtig god, super dejlige bagben :)
vi arbejder stadig på galoppen, men den er også ved at blive fin. han er ved at forstå ideen i den nu, han kan også godt komme rigtigt ind og træde på en god dag :)
Stævner
Dronninglund rideklub udv. klub 14/3-09
Lc3 dressur 61,7% han var bare så fin! er så stolt af ham :)

Aars rideklub udv. klub 21/3-09
Lc1 dressur 57% - blev første uplaceret. Det var en delt andenplads så derfor ingen roset. var et point fra andenpladsen og to point fra første pladsen, men er alligevel stolt af ham :)
Stamtavle
nej, desværre ingen.

jeg ved at han er araber, pinto og appaloosa
hans mor var en rød araber.
Køn
super dejlig vallak. lidt hingstet af og til :) hih
Bemærkninger
Silas er en fantastisk pony. han er glad for at vise sig frem, specielt til stævner. Ikke en nusse pony, han vil allerhelst stå og mule ind i maven på andre(en lille særhed) ;) Har selv lært ham alt, og han er ligeså stille på vej opad. Vi er begyndt at starte mange stævner så vi kan få noget rutine :)

elsker ham bøllen rigtigt højt<3- super dejlige farver( i hvert fald specielle) og en meget energisk pony som gerne vil framad. Han er også dejlig arbejdsvillig og kæmper for at opfylde mine ønsker.

fik ham den 18 sep. 2007. Da jeg så ham var det bare kærlighed ved første blik. Han var dog utrolig sur og stresset, og det førte til at han kunne finde på at bide og sparke. Ved ikke hvad der er sket i hans fortid, måske der er en grund til hans opførsel
han er dog blevet super dejlig nu på grund af horsemanship. han er ikke nogen pivskid, og bliver næsten aldrig bange, det er skønt.

til stævner er han altid super skøn. han kigger aldrig :) det er bare så dejligt <3

vi rider dressur, men springer også af og til. mener at det er bedst for ham lige at få dressuren lidt bedre på plads inden vi begynder at springe lidt oftere:) måske også fordi at dressur er min stærke side. ;) han er bare en lille bølle når vi springer. fræser bare derud af :D

elsker dig silleskat <333 min dejligste pony!!
Kommentér på:
Anden særlig race Silas <3
Annonce