{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Lilo 2000

3.577 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

camille .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 5. aug 2007


Shetlænder Lilo

Fødselsår:
2000
Højde:
Hun er ca.108 i stang.
Temperament
Hun har et godt temperament, men hun kan fint skelne mellem hvem det er der sidder på hende, for er det min lille søster eller hendes passer er hun lidt frækkere og tager lidt flere "chancer" end, hvis det er et lille barn der sidder på ryggen af hende, så alle kan faktisk ride på hende uden problemer. hun er også helt fantastisk på turen, hun er rigtig frisk og elsker at være ude på tur.
Gangarter
hun har nogle fantastiske gangarter.
I hendes skridt går hun bare og hygger stille og roligt.
I traven, traver hun bare der ud ad
og galop, elsker hun nok af alle gangarter, hun galoper bare ligeså stille rundt og bukker også lidt.(:
Stævner
Vi har været til en masse stævner rundt omkring. Vi har været til nogle få spring stævner i århus, så har vi redet et par monté løb på vilhelmsborg, og resten af tiden kørte vi en masse travløb rundt omkring, vi kørte på vilhelmsborg, Billund, sjælland , aalborg, skive og mange andre steder. Vi har været til skandinavisk mesterskaber en gang i aalborg, det er et kæmpe løb hvor folk fra Danmark, Norge og Sverige kørte mod hinanden. Vi har vundet mange forskellige pladser, altså mellem første - fjerde plads så jeg er rigtig stolt af hende. Jeg mistede lidt lysten til at kører ponytrav efter min anden pony anja døde, så nu er det min lille søster og Lilo's passer som rider stævner på hende. De rider både dressur og spring på hende, og sidste stævne de var til var den 21 maj 2011, hvor de vandt en flot fjerde plads i dressur og en flot tredje plads i spring, så det er de to som skal ride stævner på hende frem over.
Stamtavle
den kender vi desværre ikke til,
men vi ved at hun er shetlænder(:
Køn
hun er en rigtig lækker hoppe.(:
Bemærkninger
Lilo er en dejlig lille shetlænder hoppe, på elleve år, som jeg har haft i godt og vel syv år nu, og for mig er hun den bedste shetlænder man overhovedet kan få, hun er altid så venlig og tager hensyn til alle, om det så er mennesker eller heste. hun har haft to føl, det ene havde hun for et par år siden, og det solgte vi så. nu har hun en super dejlig shetlænder vallak laban på et år, og ham har vi stadig( det ses også på mine billeder). hun elsker at blive redet, og synes det er rigtig sjovt for så ser hun en mulighed for at være lidt fræk overfor hende som sidder på ryggen af hende. når man rider hende er hendes ører altid helt fremme og hun elsker bare at komme ud, så det er dejligt at se. hun kan både springe og ride dressur, men det er nok springningen, som interesser hende mest, hun har kunnet springe ca 60-65 cm, og det kan hun nok også igen, hvis man øver det med hende. Lilo er en virkelig børnevenlig pony, altså alle kan ride på hende og snakke med hende, hun elsker børn, og det kan man bare se når der er børn omkring hende. Eftersom, at jeg ikke kan ride Lilo mere så er det min lille søster og Lilo's passer som rider hende, og det sætter jeg virkelig pris på for så betyder det, at jeg ikke skal af med hende, og det er jeg rigtig glad for.Lilo's kendetegn er, at hun har fire helt hvide sokker, en blis i hovedet, en kæmpe hvid plet på højre balle, også helt sikkert også hendes mange farve manke og hale. Lilo er som sagt en pony, jeg fik for syv år siden, og hun var min første egen pony, som hverken var halvpart eller låne hest, hun var min helt egen, så hun er kommet i den kategori "kan ikke sælges for penge"(:
Kommentér på:
Shetlænder Lilo
Annonce