{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Birger SOLGT 1999

4.498 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder Birger SOLGT

Fødselsår:
1999
Højde:
102 cm lille bitte Burger C:
Temperament
Rolig <3 Men friskt xD
Gangarter
Skridt = Nomal xD

Trav = Flotte løft (:

Galop = Nomal .. <3
Stævner
Ja ! Mange (:

Jeg hår vundet 15 rosetter på ham xD Men det var også kun klubstævner :b

Med line overgaard -->

LD: Rytter glemte anden sidste spring i omspringningen. ellers 3 plads :)
LD: 2 Plads, han var bedre end en 1'er pony, stolt af min lille bamse!. han var bare rigtig fin, men det er han jo altid <'3 ;D
Stamtavle
ingen ? <3

Køn
En (s)køn vallak
Bemærkninger
Birger er bare verdens sødeste shetlænder.Han er dejlig og rolig i stalden! ;D Selvom at han er lille, er han meget hurtig. Han kan både rides i skoven og bare på tur uden at han bliver vild, Han er altid rolig. Han er virkelig dejlig at ride uden sadel på :P.. Han kan springe 60 cm. med rytter. 90 cm i løs-springning. ´Lige siden han har lært det, har han været utroglig let at ride til biddet. Man skal bare holde ved tøjen. Men er lidt stiv i gallop, det fik jeg heller ikke rigtig øvet med ham, inden jeg blev for stor (: Lige nu har min lillesøster overtaget ham, hun rider ham : tirsdag og søndag. De andre dage Rider Line ham. Han har aldrig bukket nogle af, eller smidt nogle af (: dem der rider på ham er glade for det . Han var rimelig rolig at tilride, men det er de fleste shetlændere, der skal man bare sætte sig op og det er det. Birger har en lang tyk man, og den skal bare vokse og vokse. Til sidste stævne da min lillesøster skulle starte på ham, fik han rosenknopper der var større end en klementin. Han bliver klippet hvert år og får et hjerte på numsen. Han er helt rolig når han skal klippes, men det har han jo også prøvet mange gange. Birger har et rigtig godt tempo, både i trav og gallop ;)
. Nåårh det var vist nok alt, tror jeg ellers kommer det herind hurtigst muligt !! <3 (: Birger bliver nu redet af en Pige på 11 , nemlig Line. Hun rider både dressur og spring på ham, hvilket går rigtig godt (:


Her kommer historien om, hvordan jeg fik Birger (:
Der var en mand, ved navn Martin. Han var på et marked. Om morgen/natten da han skulle hjem, ville han ikke gå hjem. Der var en lille brun shetlænder, tilsalg (Birger). Martin købte ham, og red på ham hjem. Han havde bare sat ham i haven. Hans kæreste Samanta fandt Birger ude i haven., Hun var heldighvis underviser på Holstebro rideskole. Så blev han sat derud, og blev brugt som elevpony. jeg red mandag og torsdag.Jeg red altid på Birger. Han var bare min drømmepony. Efter nogle måneder, hørte jeg at han var blevet solgt. Jeg tuede altid, på vej hjem fra ridning, og sagde at han ikke måtte blive solgt ! Og at vi skulle købe ham, men min mor sagtde altid "nej sarah, det får vi ikke passet " Det blev min fødselsdag. Jeg åbnede først gaven fra min mor. Det var en t-shirt, med birger på. Jeg troede det var et minde om ham. Jeg skulle til ridnig om mandagen. Jeg gik ind får at sige hej til Birger. Der var kommet et nyt nave skilt. Der stod ejer: sarah. Jeg blev såååå glad som ALDRIG før. Jeg løb ind til min mor, og sagde ttaaakk! Det var så historien om, hvordan Birger blev min pony ! <'3 ;D Elsker ham ;b

str dækken: 105 cm.
str klokker: mini/shetlænder.
str underlag: 15,5
str spring gamacher: shetlænder.
str hovdetøj: shetlænder
str pandebånd: shetlænder
str grime:pony/shetlænder
str hut: pony/shetlænder.
str martingal: shetlænder.
str fortøj: shetlænder.



BI
BIR
BIRG
BIRGE
BIRGER <
BIRGER <'
BIRGER <'3
BIRGER <'
BIRGER <
BIRGE
BIRG
BIR
BI
B

_____________

- BIRGER ER NU SOLGT TIL EN LILLE PIGE DER HEDDER AMANDA, HUN HAR OGSÅ EN PONY DER HEDDER: CALLUNAS NICOLE. BIRGER HAR DET RIGTIG GODT, OG VIL FORTSAT VÆRE EN FANTASTISK PONY FOR DEM I MANGE ÅR! (:
Kommentér på:
Shetlænder Birger SOLGT
Annonce