{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Shanell - *solgt* :'( [Tidl. hest] 1993

2.653 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

»lærke rl .
Kvinde | 33 år | Oprettet: 7. dec 2007


Anden særlig race Shanell - *solgt* :'(

Fødselsår:
1993
Højde:
148 cm
Temperament
Hun er meget rolig og kærlig. Super engageret og opmærksom på rytteren. Hun er meget børnevenlig, og kan rides af alle. Hun elsker at blive lukket ud på marken og laver nogle kæmpe bukkespring.
Gangarter
Hun er dejlig i alle gangarter. Har en dejlig blød galop og går i et frisk tempo.
Stævner
Hun har været til en del stævner og ikke bange for noget. Hun kan specielt godt lide musikken til stævner. Hun bliver dobbelt så opmærksom som normalt. Hun har gået mb i dressur. I spring på nuværende tidspunkt springer hun MA men har kapacitet til mere. Til træning springer jeg 125-130 cm på hende. Jeg rider LA dressur på hende, men øvelser til M-klasser. Hun er super god og kan nå rigtig langt de år hun har tilbage. (:
Stamtavle
Køn
Hoppe, den smukkeste! <3
Bemærkninger
Shanell er en blanding mellem araber og new forrrest. Super dejlig pony. Hun har en chokolade agtig farve og 3 hvide sokker. Hun har en blis i hovedet. finder sig i alt, og er rigtigt dejlig at omgås. hun elsker at blive redet på, og super god til både seriøs træning og ture. Hun er og bliver den bedste <3
Solgt d. 27 dec. Til Rebekka fra Ramme. jeg håber du får meget ud af hende, jeg ser ihvertfald potientiale i jer to. (: held og lykke.
Kommentér på:
Anden særlig race Shanell - *solgt* :'(
Annonce