{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest FREJA R.I.P. [Himmelhest] 1996

1.583 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karoline K
Kvinde | 31 år | Oprettet: 22. okt 2007


Fjordhest FREJA R.I.P.

Fødselsår:
1996
Højde:
148

Hun har fødselsdag d.17/5..
Temperament
Super sød og rolig!
Gangarter
Fine gangarter...
Stævner
Kun med sin tidligere ejer, hvor hun startede LA1, men kunne øvelser højere end LA.
Freja er min mors hest.
Stamtavle
F: Hertug
M: Frederiksmindes Gry
FF: Reiulf
FM: Snerta
MF: Bestmin
MM: Gitte

Er længere..
Køn
En fin Fjordhoppe!
Bemærkninger
Min mor havde haft fjordhest i 25 år, så hun skulle selvfølgelig ha´en fjordhest, da hun skulle have ny hest efter at have skilt sig af med sin dejlige holstenerhopper, der desværre blev for stor en mundfuld for mor. Derfor købte hun i slutningen af sommeren 2006 Freja, en meeeeeeget tyk og selvsikker fjorhest på det tidspunkt. Freja var rigtig sød og rolig. Moonlight og jeg red også flere ture med mine veninder på Freja, hvilket hun var virkelig sød til. Frejsen var ekstremt madglad! Men en ting hun holdte meget af udoverbmad var at stå med hovedet oppe på ens skulder og blive nusset på kinderne :-) Det var bare sååå hyggeligt! ;-)
Freja var helt sin egen. Det var meget tydeligt at hun kun har boet et sted før i sit liv, hvor hun altid var midtpunkt. Derfor havde Frejsen altid selvtilliden helt i top! Hun blev tit kaldt for flodhesten Freja af min nabo og jeg fordi (hun næsten altid var lidt for tyk) og fordi hun bumlede igennem ting især hvis hun skulle stå stille på tur. Denne øvelse var umulig ifølge Freja, så derfor viste hun sig som en sand gammel dressurpony og bakkede eller gik TOTALT sidelæns trods alle mulige forhindringer ;-) Hun var helt sin egen og gav min mor, min nabo, hendes datter Freya og mig nogle gode ture, hvor man altid kunne stole på hende og regne med at man ikke faldet pga bukspring, afvigninger fra "farlige" ting eller andet, og denne tryghed var lige hvad min mor manglede ved sin tidligere hest.
Desværre blev Freja aflivet d. 28 oktober 2011 efter halvandet døgn, hvor vi havde kæmpet sammen med forskellige dyrlæger. Vi troede hun havde kolik og begyndende tarmslyng, men da vi til sidst (sidste halve døgn) fik kontaktet en ordentlig dyrlæge sagde han at det var en kraftig tarmbetændelse af samme slags som den den kendte travhest Tarok døde af.
Freja var en fantastisk hest, som i alle sine 15 ½ år har været højt elsket af begge hendes to familier gennem livet. Hun var en dejlig, rolig, sød, selvsikker, madglad og elskelig hest til det sidste! Og selvom vi havde regnet med mindst 10 år mere med hende, så er vi taknemmelige for de 5 år vi fik sammen med hende og hendes dejlige personlighed og alle de skønne oplevelser hun gav os alle!

Kommentér på:
Fjordhest FREJA R.I.P.
Annonce