{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Lukas-solgt 2001

3.122 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah .
Kvinde | 42 år | Oprettet: 11. jul 2007


Oldenborg Lukas-solgt

Fødselsår:
2001
Højde:
Lukas er ca 1.64 cm
Temperament
Lukas har det skønneste temperament. Han er et rigtig nussehovede og elsker opmærksom…Han er ret jaloux og vil helst have opmærksomheden for sig selv… Så er han lederen på folden og vil bestemme det hele.
Lukas er selvgående på banen, hverken for fremadgående eller doven. Helt perfekt.

Gangarter
Både skridt, trav og galop ligger over middel. Så alt i alt gode gangarter
Stævner
Stævner januar:

Ledøje-Smørum springning

60 cm. ( 4 fejl )
LD ( 3. plads ) ... Jubii han er dygtig.... Vores 2. roset...

Helsinge rideklub Springning ( sløjfespring )
60 cm. ( 4 fejl ) Springe var MEGET farlige
70 cm ( Fejlfri ) Jubii vores første sløjfe...!!

Stævne februar:

Frederiksværk rideklub springning 70+80 cm
70 cm.
80 cm.

Tune rideklub springning
70 cm.
80 cm.

Babyjagt i Ølstykke

10 km. 30 spring.

Lukas er INGEN jagthest. Han sprnag 3 spring, men nød at galopere afsted sammen med de andre heste...

Ryttergårdens Rideklub, Kildebrønde - spring:

Ryttergårdens Rideklub, Kildebrønde - spring 2008:
LD 1. plads

Store hestedag 2008
Stamtavle
Lukas far: Arrogang Odderbjerg
Lukas Farfar: Urprinz
Lukas mor: Anja Ørnhøj
Køn
Ja, han er direkte smuk….Vallak..

Bemærkninger
Lukas er en smuk sort oldenborg vallak… Jeg faldt pladask for ham, da han flyttede ind i stalden… Jeg prøvede desperat og få ejeren Christel til at sælge ham… Det tog lang tid, men det lykkedes heldigvis… Hendes drøm er at avle og det får hun muligheden for nu, hvor hun i handlen fik mit smukke DV hoppeføl. Ønsker hende rigtig meget held og lykked med Yasmin. Jeg ved hun har det godt hos Christel.

Min drøm er at komme ud og starte en masse stævner på Lukas… Jeg nyder al min tid med Lukas… Alle vores rideture… Den hest tog mig virkelig med storm…

Jeg er lige så stille begyndt at træne med Lukas, så han kan blive klar til at starte stævner til sommer. Lukas er meget lærevillig og gør alt for at tilfredsstille mig. Han vil gøre alt for at gøre st bedste.. Men han er jo stadig ung og vil også gerne prøve mig lidt af indimellem. Det bedste ved Lukas er han hans store bamsede ører, der opmærksomt lytter til mig, når jeg er på ryggen af ham… Elsker dem.

25.12.07
Lukas fik super fint springudstyr i julegave af min kæreste ( ellers var det mig der fik det he he ) Så nu ser han helt proffesional ud. Han har fået springsadel, fortøj og ny flot Kieffertrense med krydsnæsebånd. Desuden har jeg i julegave givet ham flotte Eskadron springgamasher og hut. han er helt klar til at brilliere på springstævner rundt om i Danmark.

03.01.08
Lukas og jeg øver dressur næsten hver dag. Dog springer vi om søndagen... Efter frosten er begyndt at komme, er Lukas sikker på at der er en masse onde dyr efter ham, når vi rider... Så han danser og stepper rundt.. hehe

07.01.08
Vi skal til vores aller første stævne sammen her sidst i januar. Vi ska starte et klubstævne i hh. dressur og spring. En mini springklasse på 65 cm. og en trav dressurklasse. Ska nok bli spændende og yderst underholdende.
Lukas og jeg får fast spring undervisning om søndagen og det går fremad for os begge. Lukas har kun sprunget ca. 4 gange med rytter og vi sprang en bane på 8 spring i søndags. Selvom at springene kun var omkring de 40-60 cm. var jeg meget stolt af mine skønne dreng.

14.01.08
Så har Lukas fået en part. En sød pige der hedder tanja. Hun er ikke så gammel og rider ham stille og roligt uden at kræve for meget af ham. Det er dejligt at se. Ønskede ikke en part, der ville prøve at ride seriøst. Ønsker nemlig selv at ride det seriøse ridning, så ønskede bare en hyggepart og det er Tanja. Jeg håber både Lukas og jeg får rigtig meget glæde af Tanja.

03.02.08
Lukas løssprang i dag og var helt oppe og springe 1,35 m. Han fløj bare let og elegant over. Det var med lethed han sprnag og han var langt over springet og selvfølgelig med ørerne helt fremme. Han syns det er så skønt at springe at han næsten helt selv bare løber rundt... han viser sig rigtig frem og er stolt af sig selv, når han er landet igen. Han er så dejlig...

14.02.08
Så er det Valentines Day, så sender min dejlige vallak en tanke og et kys herfra mit arbejde. Lukas og jeg skal lave et mindre springshow til vores åbent hus på Hvedesegaard d. 16.02.08. Så det glæder vi os til. Lukas elsker jo at springe, det har han tydeligt vist ved vores stævner.
Lukas står nu på tørv i stedet for halm og det er super godt for ham. Det står han smadder fint på. Det er dejligt at have fundet et alternativ til halm/spåner til ham, så han ikke æder hele sin boks og ikke sviner så meget.
Desuden er han stort set kommet af med alt sin muk. Skønt

23.02.2008
Så flytter Lukas, Tati og jeg et nyt sted hen... Jeg har fået et lækkert rækkehus med kæresten og må derfor flytte hestene i en ny stald, så de kommer tættere på mig. Det blir dejligt at få et ridehus på stedet, nu hvor jeg med mit nye arbejde kommer til at ride så sent... Lukas, Tati og jeg glæder os til at flytte ind og lære alle de andre at kende.
Tanja, Lukas part flytter desværre ikke med. Så vi ønsker hende alt godt i fremtiden. Vi håber snart at finde en ny part, som vil ride og forkæle Lukas sammen med mig.

26.02.2008
Så er begge heste flyttet ind det nye sted. Det er super lækkert og de er begge allerede faldet godt til. Lukas var en tur i ridehuset i går, hvor vi skridtede rundt uden sadel, så han lige ku se det hele. han syns det var meget interessant og kun ganske få ting der var rigtig farlige...:0)
Min gamle part Tanja kontaktede mig, hun ville gerne flytte med alligevel. Så det er super. Nu kommer hun forbi i morgen og ser det hele. Skønt.
Jeg tager på ferie på fredag og kommer til at savne mine små heste.. Men heldigvis passer min veninde Louise dem, samt min søster. Så det er dejligt. ( Min part Tanja er self. på ferie samme uge som mig- typisk ha ha )

02.06.08
Nu bor Lukas i Greve/Karlslunde. Han står et super hyggeligt sted, hvor jeg er sikker på vi nok skal få det rigtig dejligt sammen. Nu håber jeg og krydser fingre for at alle folk derude er søde og omgængelige. Har jo desværre nogen skrækkelige erfaringer med i bagagen. Lukas og jeg har de sidste par månede fået undervisning af en dressurdommer og det er simpelthen gået så godt. Lukas har i den grad forbedret sig.

6/2-2009
Lukas stortrives på Kildebrønde sportsrideklub. Jeg har aldrig set ham SÅ glad og tilfreds. Træningen går også kun fremad og Lukas har lært utroligt meget. Desværre er træningen gået lidt i stå, da jeg er gået hen og blevet gravid:-) Men Lukas får så en dejlig periode med vores nye part og sommerfold. Vores nye part hedder Christina og hun superforkæler Lukas. Det nyder han self. Alt i alt går det bar super og Lukas er stadig manden i mit liv:-)
Kommentér på:
Oldenborg Lukas-solgt
Annonce