{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race dinna *for altid i mit hjerte! * [Himmelhest] 1983

4.313 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race dinna *for altid i mit hjerte! *

Fødselsår:
1983
Højde:
133( gid du var højere!)
men dejlig tilpas:)
godkendt kat. 2
målt sidste gang da hun var 8:D
Temperament
roligt..! man kan da ikk ønske sig en mere rolig pony.. for så var den der slet ikk:)
Gangarter
3 super gangarter.. har fået 8 i skridt
men ellers kun 7 taller:)

har engang fået 9 i en overgang til middelskridt, hvor jeg derefter red skrådt igennem:D så man kan roligt sige, at hendes gangarter er go'e
Stævner
**CHAMPIONATESVINDER PONY DRESSUR 2008**
**nr 2 I 2007 josefine gade**

MANGE! for hun er jo en ældre dame:) jeg jeg tror jeg har startet ca. 38gange på hende, på ca. 3 år. jeg blev nørhald mester i 2003 i en beg. 3( meget tæt løb, red forkert søndag(ups) og vandt derfor kun med 1 point..!men ved i hvem der kom lige efter mig på 2.pladsen???dinna med en anden rytter:D) og to år efter blev jeg nørhaldmeste i lc3:)
har ikke startet på hende længe, da jeg er for stor:( men jeg er begyndt at starte på hende igen, da rainbow har stået halt. og hun nyder at komme ud igen:D da hun var(meget) yngre har hun redet la på distrekts plan:)
jeg har også startet spring på hende, og hun er en hurtig omspringnings pony:) og har også mange sløjfer i ld, men så bliver vi disket i lc spring, hun bliver træt når springene er for høje, også stopper hun:) kan se nu det også var min fejl¨:D) da jeg havde haft hende i ca. 1-2 år sprang jeg 85 cm. på hende, og det synes jeg er ret godt:)

30/3 kür opvisning med ally:d elsker jer<33
30/3 40 cm spring hehe:D fejlfri og sløjfe:)

5/4 langå c-stævne
lc3-57,5% sååå stolt!! elsker dig mus.. 0,4% fra 2.plads..!
lb2-54% endnu mere stolt!! første lb2 du er vidunderlig!!!!

rosenholmcup 26/4
lb1 57,9% - ingen placering men lå ca. midt i
lb2 55,82% - ingen placering

HARK klubstævne 10/5/08
lb1 puljeklasse - vandt med 59,28% må kun vinde den en gang mere! fuck!! så hedder det la
lb2 - egentlig nummer 2, men der var en rytter som ikk mødte op, så fik ingen placering!

24/5- rar
lc3- delt 3. plads 156 p. og 65% kommentar fra dommer da jeg var færdig: fint rigtig fint, og på kritikken-. rigtig flot og præcist program :D første pladsen fik 70%
lb1- 12 point fra placereing, men det var farmlandcup, så der var vildt mange med, som ogs gik meget under deres eget nivau, men red 62% så meget stolt af tøsen..

7/6 rosenholmcup
lb1 55,?% fint program, men faldt i trav før tid
lb2 57,?% bedre end lb1'en, hun øgede og søgte mere ned.. dog slog dommeren meget ned på at de ikk gik til bidet, så ingen placering i nogle af dem..:'(

16/8/08 farmlandcup 2.afdeling
lb1: 58,57% og 164 point.hun var rigtig fin, og kom fint hen over banen, så forstår det ikk helt, for når jeg sammenligner med rainbow, så gik hun 100 gange bedre, men red 3 point mindre, men finr nok, vi var 10 i klassen, og fra mig til første pladsen var der 11 point.

gjern 22/11/08-efterårstunering
lc2-60,9 % og nummer 4, der var delt anden plads, så point mæssigt nr. 3
lc3- 58,? ingen placering da vi var 4 i klassen.*kommentar fra dommeren da jeg var færdig, en lækker pony, som går rigtig fint, det er meget synd den ikke søger mere ned, for så kunne du ride høje procenter, for den søger godt frem til hånden!*
samlet i tuneringen blev jeg nummer 3, og der var bånd til de 3 første i cuppen selvom vi kun var 4 i finalen... 4 pladsen var 6 point fra mig..

tørk 6/12/08
lc3- 63,75% nr. 2
*havde en lille fejl i galoppen, så det er helt godt!*

mellerup 26/4/09
50-60 cm B3- to stop i hovedrunden, men stolt af min lille tøs!

Stamtavle
desværre igen, hun er en blanding af rigtig meget forskellig:)
muligvis lidt shetlænder, for på visse områder minder hun meget om dem:D
der er muligvis ogs new forest i hende, men ved igenting
Køn
super skøn hoppe.. men STORT H!:D
Bemærkninger
hun er en dejlig gammel tøz, som jeg elsker over alt på jorden! hun var min første pony, og jeg har så mange gode oplevelser med hende.. jeg tror også hun har redet mit liv.. hun vil gøre alt for sin rytter, så længe der er mad i nærheden.. :D
hun har lige lært hende spanske skridt, så sig ikk at gamle ponyer ikk kan lære nye ting:)
hun har en super dejlig personelighed, som ingen anden pony eller hest har.
jeg vil stortude den dag hun dør, og håber på der går mange år:D jeg har desværre ikk tid til at ride så meget på hende, men vil super gerne.. og hun kan gå som en drøm, hvis man har tålmodighed:)
hun er kendt af stort set alle, og da jeg red meget på hende, kunne folk regne med at dinna blev placeret, for hun elsker at se rosetter, og det er bedst hvis de er røde:D
hun er en pony, som man kun kan holde af!
og hvis hun havde været 15cm højere, havde jeg ikk købt rainbow:)

DINNA DU BETYDER
ALT FOR MIG!
UDEN DIG VAR JEG INGENTING!
DU HAR HJULPET OG STØTTET MIG..
VED IKK HVAD JEG GØR NÅR DU ER VÆK..
STOPPER SIKKERT MED AT RIDE. VIL SIKKERT SÆLGE DEN/DE HESTE JEG HAR, FOR DET IKK SKER IGEN..
DU ER ALT.!

dinna tøsen, jeg savner dig allerede! du har hjulpet mig igennem de sidste 7 år, nu er det så en andens tur til at opleve dit skønne sind.! skat, du vil altid være min 1'er, og vil altid være MIN pony, at en anden ejer dig, so what? du er min og kun min.! elsker dig skatter! - held og lykke i fremtiden. du ved jeg vil komme og besøge dig lige så tit jeg kan.! håber du har mange år tilbage endnu, for hvor kunne det være dejligt hvis du blev min når jeg kommer hjem fra fyn!

1/1/2011

Dinna pigen er nu min igen! og jeg glæder mig til at få en masse oplevelser med hende endnu engang! Og jeg lover hende, at hun ALDRIG skal være andres end min!


20/5/2013
s*it hvor er det længe siden jeg har skrevet noget her!! Men idag var jeg lige på visit ved Dinna (som er udlånt) og hun har ENDELIG taget på, ikke meget men bedre end ingenting.
Hun lever livet, og er som hun altid har været.
Det var så fedt at se hende igen! Dinna er nu blevet 30 år og hun er stadig i fin form :D


19/2-2014
Denne opdatering skriver jeg som et farvel, et farvel der blev sagt d. 12/12/13, hvor min elskede pony blev sendt til de evige græsmarker.
Selvom det er to måneder siden, så har jeg ikke kunne samle mig til det, det har simpelthen været nogle skræklige måneder.!
Jeg fik Dinna hjem på juleferie mandag d. 9/12, noget jeg havde set MEGET frem til! 8 uger med min prinsesse i stalden-Det skulle blive FANTASTISK!
Men sådan skulle det ikke gå, 2. dag på folden (11/12) går en opstalders hest gennem hegnet og går på Dinna.
Da jeg kommer hjem står hun i et hjørne med tungen hængende ud af munden og blod i mund og næse.
Jeg tog hende ind og vaskede hende, og der kom ikke mere blod. Jeg stillede hende ind i boksen og gav hende uldtæppe på.
Jeg kunne se hun havde det slidt, men hun har været i stort chok, jeg ringede til hendes gamle part og bad dem komme, for jeg kunne godt se det ikke var helt godt. I løbet af nogle timer fik hun det en smule bedre, men stadig skidt. - Set i bakspejlet skulle dyrlægen have været kontaktet med det samme, men Dinna har kæmpet sig igennem mange ting, så tænkte hun lige skulle have natten over for at se hvordan det så ud.
Dagen efter ser jeg lidt bedring, men da jeg trak en kort tur med hende var der ingen lyst til at gå og efter 50 meter ville hun ikke gå mere. Jeg fik hende tilbage i boksen og ringede til mig mor. Da hun kom, sagde hun jeg skulle ringe til dyrlægen.
I en times tid prøvede jeg at komme i kontakt med den dyrlæge jeg altid havde brugt til hende, en dyrlæge som kender mig godt og som jeg stoler på. Han var ikke til at komme i kontakt med, så jeg ringede til en anden klinik, hvor jeg bad om at få samme dyrlæge ud, som kæmpede for at Madame kunne blive ridehest.
Jeg ringede igen til Dinnas gamle part, og kort efter hende og moren kom, kom dyrlægen. Vi gik ud i stalden, han gik ind til Dinna, mærkede på hende og kunne fortælle kæben var brækket.
Min verden gik i stå og det gik op for mig jeg skulle sige farvel for altid,
Parten fløj om halsen på Dinna og vi græd i kor.
Jeg fik ringet til min far som var på arbejde og sagde han skulle skynde sig hjem, for Dinna havde brækket kæben. Vi fik taget nogle billeder af Dinna med rosetter på som jeg vidste kunne gøre hende glad.
Vi gik udenfor på stedet hvor hun skulle sove. Jeg synes der gik en evighed inden min far kom, og ringede for at få ham til at skynde sig.
Da han kom stillede han sig hen til os andre og gav Dinna et stort kram! dyrlægen lod os sige farvel og da jeg nikkede til ham kom han hen og fortalte hvordan det skulle foregå. Han gav hende bedøvelsen, jeg stod med hende til hun var blevet træt og så gav han hende den lilla væske. Efter lidt tid overtog dyrlægen snoren og vi trak os lidt væk, men Dinna ville ikke lægge sig, hun fightede som en besat og han blev nødt til at give hende en sprøjte mere. Selv med dobbelt dosis kæmpede min lille stærke pony, men det var for meget til hun kunne stå imod, så hun lage sig ned og jeg satte mig ved hendes hoved. Hun ville ikk give slip på sit lange liv og lå længe og kæmpede, men det sidste spjæt kom og det sidste suk og så var hun væk.
Dyrlægen hjalp med at dække hende til og blev så nød til at køre.
Min far har sjældent græt over dyr, faktisk er det kun sket en gang før, men denne dag var hans øjne fulde af tårer. Os andre græd som pisket.

Jeg glemmer aldrig den dag hvor jeg skulle sige farvel til min bedste ven gennem 11½ år. Hun blev revet fra mig på en måde hun slet ikke have fortjent! Hun tog herfra med smerte i stedet for med storhed.

Hun var en pony med et kæmpe hjerte som fortjente det bedste og jeg håber sådan hun har det godt hvor hun er nu.!

Det blev den værste jul i mit liv, og jeg græder stadig næsten dagligt.

Hun var mit livs lys og jeg savner hende...

Min smukke pony blev d. 12. december 2013 til den smukkeste stjerne 30 ½ år gammel!
Kommentér på:
Anden særlig race dinna *for altid i mit hjerte! *
Annonce