hun har det bedste temprament hun er så rolig! ! alle små børn kan ride hende en pige på 2år har skritet og travet på hende ! : hun finder sig i alt hun har ALDRIG BUKKET! eller noget hun er tilredet af mig ! ! jeg cyker tit med hende xD
trav: sjov hun tager meget små HURTIGE skrit og humbler lidt xD
Gallop: vidlt god og sjov! OG hun kan både have en vildt langesom gallop OG en mega mega extrem hurtig Gallop og jorde STÆRKT
Stævner
WEEEEEE

SIRK d 30marts
vandt en 1plads i let spring ca 30cm og vandt en 4plads i dressur dog ingen roset ;)

Bemærkninger
kathrine strandgaard har fået part i hende nu ford jeg er blevet for gammel ti at starte 3'er ponyer til stævner :'( HULK HULK og jeg syntes det er synd hun bare skal stå og glo istedet for at komme igeng og til stævner hvor hun viser sit TALENT ! Ö

den sødeste lille shetlænder! hun er bare pisse rolig. meget nem at hente fra folden, hvis man er ude og ride på hende og lige skal hente noget så kan man bare gå fra hin uden hun går nogen steder men hvis man falder af hende skal manbare holde fast i tøjleren! ellerst løber hun hjem:s der er ingen ting hun er bange for hun kan springe 90 cm med rytter flot ikk! men normal når vi springer så springer vi ca 40-70. hun er bare min :)
mig og mine venner holder tit vores egne spring stævner og væde løb! spring vinder hun nu nogle gange men det er mest paw og isabella da de er stører og bedre men i vædeløb vinder hun altid men vi har aldrig prøvet med isabella og paw og sunflower i nu, kun med paw og sunflower. men hun kan Gallop fra skrit og så skal de andre først skrit trav gallop jorde så hun kommer hurtigst frem ad
. Du har en.. . . . . . . . .plads i mit. . .
. .Hjerte, en plads. . . .fyldt med både. .