{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Partbred (Sec F) Zafir [Tidl. hest] 2000

6.268 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla Bridges N
Kvinde | 28 år | Oprettet: 10. nov 2007


Welsh Partbred (Sec F) Zafir

Fødselsår:
2000
Højde:
134,5 m. sko

Temperament
Han er det sødeste og nemmeste væsen i stalden og fra jorden generelt, han er blid som et lam! :-)
Under rytter er han frisk, og meget lydhør for hjælpere mm. Han er lærenem, men kræver en let hånd og noget tålmodighed.
Han er på ingen måde typen der kunne finde på at stikke af eller noget, og han bliver da også ofte redet bidløs både i skoven og på springbanen.
Gangarter
Zafir har nogle fine gangarter, specielt hvis man formår at ride ham korrekt, så han går afslappet.
Stævner
Mange efterhånden, til og med LB med placering på C-plan. Han er blevet mægtig fin at have med ud til stævner, den bedste og sødeste lille pony, hvis blot rytter beholder overblikket! :-)
Stamtavle
Ingen stamtavle, men han er halv Welsh.
Han er konkurrnece registreret.
Køn
En meget smuk vallak.
Bemærkninger
Zafir er min dejlig pony, som jeg elsker meget højt. Jeg har haft ham siden januar 2007, og han er min første pony.

Han er den nemmeste pony på stald og når man ellers arbejder med ham fra jorden. Han er helt rolig og meget forsigtig i sin omgang med mennesker og dyr. På fold er han ikke typen, der vil bestemme noget særligt. Han underkaster sig altid de andre, og han kan derfor gå på fold med alle heste, med mindre, at de andre heste er for stride ved ham.

Jeg har altid redet mange ture i skoven på Zafir, hvilket han altid har nydt meget. Han fungere rigtig godt på tur alene, og jeg har selv redet ud på ham, siden jeg fik ham som 11 årig. Dog er det intet problem at ride ham på tur med andre, han går fint både forrest, bagerst og midt i en flok heste på tur.

Han er nem at styre på en springbane, selvom han er frisk, men hvis man selv forsøger at holde roen, så gør han det også. Han er ikke rigtig bange for noget, hvis bare man som rytter tror på det, så skal han nok gøre sit bedste for at komme fejlfrit over på den anden side.

Hvis man rider stille og roligt, med rolig hånd og hjælpere, så går han rigtig fint i dressuren også, han kan diverse grundlæggende øvelser, men da jeg selv har fokuseret mest på springningen, er det ikke blevet til de helt store i dressurens tegn.
Kommentér på:
Welsh Partbred (Sec F) Zafir
Annonce