{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Prins solgt 1998

4.392 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Kirstine*
Kvinde | 30 år | Oprettet: 30. sep 2007


Fjordhest Prins solgt

Fødselsår:
1998
Højde:
145 med sko.
ca 140-144
Temperament
ROLIG med meget store bogstaver....:D
Kan blive opmærksom og bange men det er sjældent det sker:P
Han er doven når man rider men er begyndt at have mere femdrift og reaktion for schenklerne efter Line har lånt ham;) dejligt..:P
Gangarter
HMM... Omkring middel.. - har en rigtig god galop. Han er blød og lækker at sidde på i gangarterne, men er ikke altid lige fremadgående så der skal arbejdes med ham for at få de store gangarter frem - men når han er der så er han der og kan vise dressur til den helt store guldmadalje.
Stævner
Jul 06
Beg 1: 50%

Forår 07
LC1: 60%

Efterår 07
LC1: 50%
Babyjump: 0 fejl+roset

Jul 07
Babyjump:
1 runde: 8fejl
2 runde: 0 fejl+roset

Og så kom der lige lidt dressur efter ham blev min ejen - det er lidt lettere når der ikke er nybegyndere der rider ham sammetidig:P

19/4 - 08
Årslevgården
Beg 1 - 125 p - 73,5% (dommerns kommentar - overkvalifiseret:)
Lc1 - 150 p - 62,5%

Det var et ridtid godt stævne:) Han var bare såå sød - men det var også indenfor;)

3/5 - 08
SBR
Lc1 - 138 - 57,5 % (Der er jo ingen grund til at gallopre når det er udenfor vel?;P )
Lc3 - 134 - 55,83% (lidt mere galop men det hele fik vi ski ikk med:P Og 10 m volterne blev til 15 meter volter og sådan noget fis;P )

Det stævne gik ikk så godt, pga. det var udendørs :P Så gider han ikke rigtig noget og er umulig at ride da han ingen respekt har for en:/


Skulle have været til stævne med låner men fik desværre kolik og stævnet blev aflyst.
Stamtavle
ren fjordhest ses tydeligt- men igen stamtavle..
Køn
Han er vallak;)
Bemærkninger
Dejlig og super kærlig fjordhest<3
Prins har lært mig at ride helt fra bunden og han har været der hele tiden!
Han er en super springer men kokser nogle gange i afstanden- han er dog super ærlig og springer alligevel (- hvilket tit resultere i at jeg ligger på jorden:P)
Kan pt. gå en stabil LB klasse med pisk men trænes iherdigt på at kunne rides uden.
Han går stabilt til biddet i alle gangarter og springer baner på 90 - 1m når det går bedst:)
Han er super sød på skovtur, men han er en lille bangebuks:p der skal lidt overtalelses evner til at gennemføre en skovtur uden andre - men sammen med en modig hest går han igennem alt uden at blinke:)
Han er ikke en knag til at gå op i trailer men gør det altid efter et par forsøg - han skal lige have tillid til at det nok skal gå.
Prins er krybbebider men gør det kun omkring måltider. Dette er stærkt forminsket efter han er kommet i en rolig stald og får en sukkerfri diæt:)


Prins var udlånt i 5 måneder til Line som passede super på ham:)

Opdate d. 6 august:
Prins blev afleveret hos line d. 3/7 inden jeg skulle på ferie:)
D. 1/8 sagde hun endeligt ja til at låne ham:)
han har det som blommen i et æg hos line, hestamassage, og alt mulig lækkert;)
Han er kommet i super lækker form(har lige været oppe hos ham og se til ham) og han er kommet til at se rigtig pæn ud over ryggen hvor han ellers har tendens til at blive lidt tynd.
Hun har målt ham til at være 144 så nu har jeg pludselig en 1ér pony;) Det er første gang han er blevet målt med et rigtigt stangmål så tror det er meget rigtigt:P
Skal op og besøge ham i morgen og glæder mig meget til at se den lille ( store?) pony igen.
Efter besøget: Det gik rigtig godt - han er bare så sød;) dejlig som altid. han har fået rigtig mange gode muskler over ryggen(:

20/9 08 - besøg hos Prins. han var rigtig sød og super dejlig... Mere intresereet i æblerne end i mig meenXD
Han bliver bare ved med at får dejlige msukler - endnu flere end sidste gang jeg besøgte ham(: Både over ryggen og over røven:P

D. 23/9 fik Prins kolik.
Line hans låner ringede og fortalte det. hun havde bestilt dyrlæge og synes lige vi skulle vide det... Min mor og jeg tog op og så til han samme aften. Dyrlægen havde sagt at det var sandkolik og Prins fik fået olie ned gennem næseborene i en sonde...Han blev bedøvet og da min mor og jeg kom op til Line ca kl kvart i 11 var han ved at vågne op... han havde det rigtig skidt og stod bare og hang(delvist på grund af bedøvelsen) han livede dog lidt op efterhånden som den forsvandt. Hna sparkede sig under maven et par gange og forsøgst at lægge sig ned. Line ringede til dyrlægne og vi fik at vide at det var okay... fem minuter senere slap vi ham fri i ridehallen med et par bunker halm.. han lagde sig heldingvis ikke ned men gik igang med at spise.. Ca kl 1 tog min mor og jeg hjem igen - Line hentede soverposen og var hos ham hele natten (super godt Line!!!)
Han har det bedre idag og kom på boks (stod i ridehallen i nat) i morges... Line har det under kontrol - det er jeg helt sikker på:)
Han skal nok komme sig helt!;) Nu er det værste ovre...


1/11 - 2008
Line har fået noget med sin ryg så nu skal Prins på "ferie hos mig på efterskolen indtil hun har det godt nok til at ride igen.
Han bliver elevhest for eleverne her på KE og det bliver fedt.
Line får ham tilbage når hendes ryg er i orden igen - hvis hun vil have ham;)

Opdate 5/10
Prins har nu været et par dage på KE. Han er faldet godt til i boksen og er super dejlig at ride - se albummet med billeder. Han er desuden blevet klippet og det var vist rigtig dejligt for ham. De andre heste er ikke særlig vilde med ham. Idag var han på fold med dem og blev jagtet - vi var nød til at skille dem ad og tror måske han har fået et par knubs.Især Ravel var led mod ham. Jeg tror han savner Malte. MEn håber det går bedre i morgen. Ellers er han faldet rigtig godt til og krubbebider mindre end jeg før har set det;P

27/11 - 08
Prins har nu været her på KE i 3 uger eller deromkring. Han er en rigtig lille charmetrold og er faldet rigtig godt til i flokken af heste. han er så sød at ride men er lidt præget af de forskellige ryttere hvoraf ikke alle kan ride ham til biddet.. men ellers er han bare super dejlig;)
han savner garenteret line og vi håber rigtig meget på at handes ryg kommer i orden igen så han kan komme op og blive pudse nusset igen;)

25/12
Prins var ude og løsspringe en tur;)
han gjorde det rigtig godt - vi kom op på 1,10-1,15 (vi havde ikke et målebånd:)

27/12
Var vi ude og springe:) Han var en lille frækkert og rendte udenom springene - nok fordi det var så lang tid siden jeg har sprunget;) men ellers var han rigtig dygtig og vi sprang ca 90 cm;)

opdate. 3/2
LIne har desværre stadig ondt i ryggen og må ikke ride de næste 4 måneder:/ så Prins bliver her på KE i hvert fald de næste 4 måneder;)
Han er blevet klippet og nøj hvor han trængte til det;D

Prins blev 1/2 2011 solgt til gamle ejer, Sarah. Han har det fantastisk og jjeg kunne ikke have solgt ham til nogen anden
Kommentér på:
Fjordhest Prins solgt
Annonce