{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Storgårdens Red Rose (RIP) [Tidl. hest] 2002

4.067 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sara Hjøllund S
Kvinde | 35 år | Oprettet: 17. mar 2007


Dansk Varmblod Storgårdens Red Rose (RIP)

Fødselsår:
2002
Højde:
163 cm
Temperament
Vågent.
Hvis hun keder sig for meget eller har for eget overskud af energi skal hun nok fortælle det. ;) Så kan forskellige ting pludselig blive "farligt". Hehe
Men sjovt nok har det ændret sig meget. Hun er blevet voksen i en alder af næsten 8. ;) Selvom hun har stået 14 dage ser hun ikke en masse syner, hun er self mere frisk og kan kigge lidt mere, men er slet ikke noget problem! :)
Gangarter
Karakterer fra kåring: 7,5 , 6,5 , 7. Fik 7,5 i galop af testrytter.

Hun skridter rigtig godt! Skridter 2 spor ind under og skridter i hele kroppen. Engang fik jeg sidestik af at skridte hende en tur ud i skoven! Ö

Traven forbedres hele tiden. ;) Hun har en god takt og masser af sving.

Galoppen har en dejlig opad tendens.
Stævner
Startet nogle klubstævner og et enkelt distrikts. hun mangler rutine så hun glor jo på alt det skøre dyr. så ikke de store procenter jeg har fået men det kommer forhåbentlig. ;)

Nu er det så ved at være 3 distriktsstævner og til det sidste kiggede hun slet ikke så håber på at det er slut nu og vi kan komme op og være med til det sjove.

Har ikke sprunget til stævner men springer en gang om ugen til undervisning. Hun sys det er rigtig sjovt og trækker MEGET mod springene. Hun er også ved at være helt god men vi springer ikke de helt vilde højder endnu for hun er ikke så rutineret.
Stamtavle
F: Come Back II (DVE)
FF: Cor De La Bryére (DEU Holst.)
FM: Amoene (DH)
FFF: Rantzau xx (xx)
FFM: Quenotte (A. Norm.)
FMF: Landgraf I (Holst.)
FMM: Pandura (Holst.)

M: Regina Skovgaard (DS)
MF: Rinaldo (DH)
MM: Granza (DS)
MFF: Raimondo (DVE)
MFM: Impala (RDH)
MMF: Grandios (DH)
MMM: Zamire (RDH)
Køn
Hoppe jo. :)
Bemærkninger
Hun er en dejlig rød hoppe. Kan nogen gange været lidt hoppet, men det er ikke galt.

Sommer 2007 var hun til kåring og blev RDS hoppe så det var dejligt.

Så har hun været til dyrlægen med urenheden. Hun har begyndende slid i haserne, forhåbentlig kan det kurreres... Hun reagerede på blokade i hasen så det er et godt tegn. Nu blliver hun behandlet og om 2-3 uger skal vi i gang med genoptræning..

Genoptræningen er i fuld gang. Skal til at begynde at galoppere i de næste dage! :) Hun er stadig rengående.

I genoptræningsperioden har hun lært at gå i skridtmaskine - det sys hun var noget kedeligt. Hehe.. Og så har hun lært at gå på skridtbånd også, det lærte hun allerede første gang hun var på den. Det sys hun er hyggeligt og i hvert fald meget sjovere end skridtmaskine. ;)

Hun har været redet stabilt og normalt siden juli

Nu står hun på landbrugsskolen i Malling og bliver redet af en af beridereleverne. Hun er i fuld træning og har været der siden slutningen af august. Der har ingenting været med hendes ben og hun springer minimum en gang om ugen.

Så er hun kommet hjem og hun var så ikke helt i den form jeg havde regnet med. :( Og ikke redet helt som jeg troede... Men stadig ikke noget at mærke på benet, heldigvis.

Nu har jeg desværre kun tid til at ride hende når jeg besøger mine forældre hveranden weekend ca.. Så formen falder jo helt..

I søndags (7/2-10) red jeg hende efter hun havde stået stille i 2 uger og hun var super sød og nem! Tror hun er ved at blive voksen. Hehe.. Masser af energi men ingen ballade.. Fik også strakt ud på marken, det mente hun at hun trængte til... :D

Så er hun kommet til Sjælland, Jerslev, til sin nye ejer! Der kommer hun til at få det rigtig godt er jeg sikker på! :)

I efterårsferien 2011 er hun taget til de evige græsmarker.. Hun fik konstateret gigt i facetleddene i nogle af halshvirvlerne..
Kommentér på:
Dansk Varmblod Storgårdens Red Rose (RIP)
Annonce