{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) - Rocky Mountain [Tidl. hest] 1996

6.040 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amf . .
Kvinde | 31 år | Oprettet: 24. jul 2006


Arabisk fuldblod (OX) - Rocky Mountain

Fødselsår:
1996
Højde:
Han er målt til 1.42.5 i stang.
Temperament
Rolig, men også opmærksom.
Gangarter
Han har nogle gode og store gangarter
Stævner
Ja, både i spring og dressur.

Resultater:

2004: 6 starter. 3 rosetter.

2005: 11 starter. 7 rosetter.

Stamtavle
Han er en Araber, med polsk afstamning.
Far: Baron OX
Mor: Kender vi desværre ikke, men ved hun er ren araber og er skimmel. Der var tvivl om han havde Welsh i sig på et tidspunkt, men det er der ikke! Mener hans mor hedder Clarissa eller Carisma (er ikke helt sikker), men hun er hvert fald også araber.

Oplysningerne stammer fra tidligere ejer (Diana Gustavsen), der havde ham fra han var 2 år og har redet ham til.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Han er en helt anderledes pony end Tally som er en typisk Kat.3 . Han er en rolig og god til dressur og noget større. Vi fandt ham i fredrikssund hvor en pige som var blevet for stor til ham. Hun havde redet dressur og spring på ham og han var god som dagen var lang. Jeg prøvede ham et par gange inden vi købte, og har ikke fortrudt det. I starten red jeg rundt på Lindal og modtog dressur undervisning så jeg kom til at lære ham at kende og han skulle også vende sig til mig. Så kom dagen vi tog ham dem Tally op til Helsinge for at få spring undervisning. Det var sjovt, han var ikke helt tryk ved det og ville helst hjem igen, men da han kom ind på banen sprang han alt hvad han kunne. Vi har siden lært at springe rigtigt og lidt mere sikkert. Der er mange nye ting man skal lære når man skifter pony og det kan være en kamp.

Historie:

Rocky kommer fra Jylland hvor der er en Diana Gustavsen som havde ham og red ham til. Han blev solgt til Fredrikssund i 2001 hvor Michelle Corneliussen rider ham til vi køber ham i Juni 2004.

Vi købte Rocky som en Kat. 2 men er kontrolmålt i dec. 2004 til en Kat. 1. Desværre. For jeg er ikke så stor og er ikke helt klar til at skifte fra 3. til 1. pony.

Jeg var til stævne med Rocky i HSK den 30-03 og red 2 sløjfer hjem af 3 turer. Der var en lille misforståelse mellem Rocky og mig, der gjorde jeg endte på banen. Op igen. Så det var aftenen jeg fik min sidste stævne på ham, og den endte godt, men med lidt vemods farvel og samtidig en god afslutning, kan jeg ønske ham alt det bedste.
Jeg solgte Rocky til Camilla, som derefter solgte ham til sin part Sophie. Hun red ham til hun blev for gammel til pony, og nu rider hendes lillesøster ham så, sammen med en part. Husk at kigge forbi deres profiler og se dem!


Kig forbi:
www.arnora.dk
www.adamsenshorsewear.dk
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) - Rocky Mountain
Annonce