{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Møllegårdens Kajser 2007

5.011 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise Lindbøg H
Kvinde | 42 år | Oprettet: 21. aug 2007


Anden særlig race Møllegårdens Kajser

Fødselsår:
2007
Højde:
85 centimeter d. 28.02.2009 (men hvis du spørger ham selv, er han mindst 190 cm)! ;-)
Temperament
Kajser er sød og kvik og har altid måsen fuld af krudt. Han er totalt kold overfor stort set alt; nye udfordringer møder han med nysgerrighed og interesse, og han er en rigtig intelligent lille fyr, som elsker at lege og arbejde, og som hurtigt fanger, hvad man beder ham om. Han er utrolig sød og nem at håndtere.
Gangarter
Selvfølgelig... har dem alle tre, og de er alle lidt trippende, fordi han er så lille, men når han galopperer, er der virkelig fart på.
Stævner
Ingen - Kajser er hygge- og nussehest, og så er han jo også stadigvæk kun en baby. :-)
Stamtavle
Far: Sdr. Dams Egon
Mor: Andrea

Kajser er miniature/shetlænderblanding, men har ingen stamtavle. Han er født den 10.03.2007. Kajser er chippet, og har grønt hestepas.
Køn
Vallak - og en særdeles smuk en af slagsen med det dejligste udtryk, hvis du spørger mig. ;-)
Bemærkninger
Kajser er min allerførste pony og en julegave fra min mor og søster, som kæresten og jeg fik i fællesskab i julen 2007. Han er rød med hvid stjerne og 2 hvide bagkoder. Nøj, hvor var det en stor oplevelse, da min mor åbnede smækken på hestetransporten og trak lille Kajser ud!

Kajser er i øvrigt indbegrebet af charme, selvtillid og lækkert hår - en rigtig lille "krudtmule". Han en utrolig sød og nervefast lille fyr, som med med lethed kan håndteres selv af små børn både på folden og i stalden, og som kan røres overalt (selv om han er lidt "genert" omkring sine ører og sine "private dele"), men han også en viljefast lille fyr, som gerne benytter enhver lejlighed til at vise, hvor lækker han er.

Desuden er Kajser et kæmpe nussehoved, som elsker opmærksomhed efter konceptet "jo mere, jo bedre", og en rigtig køn og dejlig lille pony med en kæmpestor personlighed, som vinder alles hjerter med sin helt unikke charme, og som jeg elsker helt ubeskriveligt højt.

Han bliver udelukkende omgået og trænet ud fra principperne i naturlig horsemanship, da jeg tror på, at den optimale indlæring sker på hestenes egne præmisser, og han ELSKER det. Vi har allerede helt styr på øvelserne i at følge og stoppe samt flytte sig for tryk og har opbygget et godt indbyrdes tillidsforhold til brug i vores videre træning.

Jeg forsøger også lige så stille at starte ham op i agility og lidt små-tricks. Dette synes Kajser er super sjovt, og han er helt utrolig kvik og lærenem, hvilket gør ham SKØN at arbejde med. Blot et enkelt forsøg eller 2 - så har han fanget, hvad en given øvlse går ud på, og han går til hver ny øvelse "med krum hals".

Noget, Kajser også elsker, er at komme med ud at gå tur og opleve. Han er uforbederligt nysgerrig; alt skal undersøges og også gerne smages på, hvis "man" får lov.

Nu skal det selvfølgelig heller ikke være nogen hemmelighed, at Kajser er en madglad lille fyr, som kan høre et støvkorn ramme foderskålen på flere kilometers afstand, så han allerede står parat, når foderet kommer og gerne stjæler fra sin bedste ven, Kaspian, hvis han kan komme afsted med det. Han er en lille bandit.

Ja, faktisk er han bare dejlig og "mors lille baby-pony". :-) Jeg smelter som is på en varm sommerdag, hver gang han kigger ud under sit store "pandehår" med de store, blide øjne... suuuuk, han er dejlig. :-)

TUSIND TAK MOR OG LISE FOR DENNE SKØNNE LILLE PONY!!! :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Møllegårdens Kajser
Annonce