{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Miss Jade SOLGT [Tidl. hest] 2001

4.494 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lone N
Kvinde | 51 år | Oprettet: 2. nov 2007


Anden særlig race Miss Jade SOLGT

Fødselsår:
2001
Højde:
147 cm
Temperament
Rolig og et rigtigt nussehoved.
Gangarter
3 fine af slagsen.
Stævner
Nej,
men har gået klubstævner med nogle små børn engang, da hun var elevpony.
Stamtavle
ukendt.
Køn
En dejlig hoppe. Hun er en blanding af fjordhest, haflinger og tysk sportspony.
Bemærkninger
Jade har tidligere gået som elevpony, men fik konstateret positiv bøjeprøve på v. bagbens has og knæ. De mente den havde en kronisk lidelse, formentlig spat i v. haseled, så de kunne ikke bruge hende mere. Da de ville aflive hende, synes vi det var synd, da den jo ikke havde smerter. Så vi købte hende som selvskabspony til Sille. Nu bor hun ude hos os på vores gård, sammen med Max, vores lille nye sjetter. Hvor hun går og nyder livet og vi hygger om hende. Og Sille, når hun engang kommer hjem fra efterskolen, som min datter har hende med på.


Jeg var ude at ride på Jade første gang d. 2/1-08 Jeg var helt pjattet. Min første ridetur, på min første pony. Og jeg er altså 35 år, hehe.. Men er lidt små tosset ind imellem, på den gode måde. :o) Red sammen med min datter og det var bare i en lille halv time, men det var rigtig dejligt..



Vi har desværre lige haft en længere pause. Da min mor har været syg og døde d.16 maj :o( I den forbindelse er der nogle ting der skal ordnes og har derfor ikke haft tid ell energi til ridningen. Men vi skal snart i gang igen. :o)


Og vi er godt i gang igen. Jade går rimelig godt, for det meste. Vi har jo alle nogle dumme dage og dem skal der også være plads til. :o) Vi øver kun i skridt og trav, det skal ordentlig på plads inden vi tager galoppen. Og en masse volter. Hun skal trænes op og ha smidt nogle kilo.

Opdatering d. 23/10-08

Det har taget lidt tid, men har nu fået en kopi af den attest dyrlægen har skrevet om Jade da han tilså hende da hun stod som elevhest på BIS.
Fik også at vide at jeg sagtens kunne ride hende normalt, som jeg gør nu, også i galop. Jeg skulle ikke være bekymret over noget. Og i den tid jeg har haft hende, har hun ikke været halt en eneste gang. Lige med undtagelse, da hun blev sparket af Sille på folden og fik et mindre overben. Så det er jo bare rigtig dejligt. Her kommer hva dyrlægen skrev:

Undertegnede dyrlæge har d. 6 marts og d. 10 april 2007 tilset ponyhoppen Jade, ca 8 år, palominofarvet, gen.løbstj.blis i kødf. snip og overlæbe, tilhørende Billund Sports Rideklub

Ved undersøgelsen d. 6 marts var hesten halt på v. bagben.
Ved longering og ridning er hesten halt på v. bagben.
Hesten har positiv bøjeprøve på v. bagbens has og knæ.

Efter at hesten ikke har været arbejdet siden undersøgelsen d. 6 marts er hesten uændret halt ved fornyet undersøgelse d. 10 april

Hesten har en kronisk lidelse, formentlig spat i v. haseled, som medfører at hestens anvendelighed for stedse sandsynligvis vil være betydelig nedsat.

Ja det var hva han skrev.


D. 27/11

Skal ha opdateret Jades profil, da hun har været på ansager Dyrehospital og hun har altså slet ikke spat. :o)
Hun fik foretaget bøjeprøve og der var intet med hendes bagben. Så den del skulle jeg ikke tænke på mere, sagde dyrlægen. :o)
Kommentér på:
Anden særlig race Miss Jade SOLGT
Annonce