{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony af Cob-type (sec C) Capri 1984

2.639 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Welsh Pony af Cob-type (sec C) Capri

Fødselsår:
1984
Højde:
148 cm.
Temperament
dejlig stille og roligt ligegyldigt hvor man er.
okay lidt hyper når der er ringridning. men elsker bare min hypper!!<3
Gangarter
Skidt, trav og galop ja de er helt normale:b
Stævner
vi har startet lidt forskelligt:D
er lidt ligeglad bare det er sjovt ;)
Stamtavle
kender ikke hendes forældre. men ved hun har 6 dejlige føl. jeg kender dog kun det ene:)
Køn
Super dejlig hoppe som godt kan var lidt hys engang i mellem xD
Bemærkninger
Jeg fik Capri da jeg var otte år jeg havde redet siden jeg var seks. min ridelærer havde fundet end pony på 16 år der var gratis som skulle sælges men den var ikke blevet redet i fem år. mine forældre spørger mig om vi skal kigge på den og jeg bliver selvfølgelige mega glad:D
vi tager ud og kigger på hende og vi beslutter hun sal være min wee:D hun skal så i gang med genoptræningen som en ridelærer nede på rideskolen hjalp med. vi havde fået af vide hun havde problemr med vejrtrækningen og derfor havde hun stået stille i så lang tid. vi fik så en dyrelæge ud og kigge på hende og fik så (heldigvis) af vide at der ikke var noget i vejen med hendes vejrtrækning men hun bare var for fed. vi besluttede så sammen med ridelæren at hun skulle være elevhest nd på rideksolen så hun kunne tabe sig, og jeg kunne heller ikke ride hende hver dag( husk var 6 år).
Hun blev så fin men hun blev ved med at gå undervisning hun var meget populær nede på rideskolen da hun var meget rolig. på et tidspunkt begyndte hun så at være meget halt og der gik nogle uger stadig halt og dyrelægen sagde hun ikke kunne gå elevhest mere men hun skule rides af den samme rytter. det betød hun skulle være privathest og hun kom hjem og stå:) hun kom hjem og stå og gik sammen med naboens hest om dagen men hun savnede en ven og derfor købte vi Lusi en lille shetlænder på 13 år. Lusi havde gået sammen med Capri nede på rideskolen fordi alle de andre heste havde været efter hende og Capri havde så beskyttet hende(hun bestemte meget:b)
det begyndte at gå frem ad med Capri hun kunne lige pludselig med en masse arbejde gå til biddet og vi trænede og det gik godt:) det går stadig godt i dag og hun er stadig den dejlige hoppe hun altid har været.
håber det var til at finde rundt i:D

Capri du er mit et og alt vil altid være der når alle de andre svigter.
du er der i de hårde tider hvor der ikke er andre jeg vil snakke med. Du er så dejlig og rolig og kan mærke hvis jeg er jed af det Capri haolder så meget af dig!!!
Du må ALDRIG forsvinde fra mig!!!!

C
CA
CAP
CAPR
CAPRI
CAPR
CAP
CA
C



Kommentér på:
Welsh Pony af Cob-type (sec C) Capri
Annonce