{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Tulle * R.I.P.* [Himmelhest] 1992

1.724 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Tulle * R.I.P.*

Fødselsår:
1992
Højde:
1,56
Temperament
Ret svingende.Ikke så meget som kigger en ekstra gang hvis vi bliver overhalet af en stor lastbil eller mejetærsker, men er ved at dø af skræk hvis vi møder en lille brun shetlandspony på vores ridetur ! :-)
Gangarter
Skridt og galop OK. Har en super trav.
Stævner
Startede nogle klubstævner i spring,LD og LC tilbage i 2003. Gik fint på banen,. Hun nød det virkeligt og vi vandt eller blev placeret stort set hver gang. Hun kunne idog ikke ha alle de fremmede heste omkring hende gik nærmest i panik når hun var på opvarmningsbanen, så nu hygger hun sig med at være skovstur hest.
Stamtavle
M: Lise ( DK LU)
F: Silver Solomon OX 169
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har haft Tulle siden maj 01.Tulle er en meget speciel hest.(Hmm...er døbt Tulle, står på hendes stamtavle!!!) Har haft en masse grimme oplevelse som unghest hvor hun er blevet både misforstået og mishandlet. Hun har der svært med at møde fremmede heste og reagerer ret voldsomt engang i mellem. Er dog en super kærlig og hengiven hest over for sin ejer og folk hun stoler på :-). Kommer susende når jeg kalder hver gang og elsker at komme ud at ride , så længe det er inden for de trygge rammer. Har prøvet at pensionere hende helt, men det trivedes hun ikke optimalt med. Har det bedst med at lave noget , så vi nyder nogle stille ture i naturen. Hun er en meget speciel dame og vi har haft en masse fantastiske oplevelser sammen og hun vil altid have en stor plads i mit hjerte :-)

-------------------------------------------------------------------------
2/7 -08
I går blev Tulle aflivet :'(. Hun skadede sit ene knæ på folden og der var ikke noget at gøre ved det. Hun haltede og havde ondt hele tiden og der var ingen mulighed for bedring. Jeg vil altid elske dig min Tulle pige...tak for alt ... :'(
Kommentér på:
Anden særlig race Tulle * R.I.P.*
Annonce