{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Svanegården's Mill-Light 2000

3.021 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kity H
Kvinde | 37 år | Oprettet: 22. dec 2007


Dansk Varmblod Svanegården's Mill-Light

Fødselsår:
2000
Højde:
174cm
Temperament
nogle gange lidt hisig og meget stædig, men en hest med sine egne meninger! Og han skal nok sørge for at sige fra, hvis der er noget han ikke vil.
Gangarter
Skridt: Han har en meget god skridt, træder fint igennem.

Trav: traven er super lækker og meget stor gang. Meget elastisk i ryggen. Alle som prøver ham, siger at han har en af de bedst gangarter i traven. Så det er jeg glad for at høre:-)

Galop: Hans galop er meget stor, og han har meget svært ved at komme ind under sig, men når det lykkes, så sidder man bare som limet til sadlen.

Men alt i alt, så ville han få flest point i hans skridt og trav :-)
Stævner
Har kun været til et stævne. Som gik sådan okay, det var kun en meget lille springklasse som jeg startede, og det var mest for at se hvordan han ville tage publikum, og dem var han ligeglade med. Men han var super glad for at springe og lave ballade imens:) Håber vi kan rette på på det til næste stævne som vi skal til i februar.
Giver en rapport om hvordan det kommer til at gå :)
Stamtavle
Far: Midt-West Ibi-Light
Mor: Azurit (Zita)
Farfar: Ibikus
Farmor: Midt-West Moonlight
Morfar: Manstein
Mormor: Pepita
Køn
Rigtig meget ;-)
Han er en vallak
Bemærkninger
Han er en meget dejlig hest, men kan til tider være lidt for frisk oppe i sit hoved, han er meget stædig, men det kan jeg også selv være, så der passer vi sgu nok meget godt sammen :-) Har i ikke så lang tid sprunget på ham, men det går da fint fremad, og han springer med meget lyst, lige indtil det bliver 1m så begynder han at tøve lidt, men tror nærmere at det er fordi balancen ikke er helt 100% på plads, men hvad søren, vi skal jo ikke til OL eller VM lige i den nærmeste tid ;-) Så vi skal nok nå det med at kunne komme op og springe en LA. Ingen grund til at ødelægge det, når det går super godt :-)

Ja skal jo lige sige at Mill, han er en rigtig player, med Hopperne ude på gården, selvom han ingen interesse har for dem i starten, så efter vi har fået 2 vallakker mere, så er de alle sammen hans kærester :D(Augusta, plet og Theresa) Plus han har også nogle ekstra kærester over på Nabogården hvor vi rider:D Det er en værre hest jeg har fået mig ;p
Kommentér på:
Dansk Varmblod Svanegården's Mill-Light
Annonce