{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sportsaraber (A) Hestenshaab Tessanie 1998

1.824 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sacha H
| 34 år | Oprettet: 14. nov 2004


Sportsaraber (A) Hestenshaab Tessanie

Fødselsår:
1998
Højde:
146 cm, så hun er en stor pony :)
Temperament
Hun er mege rolig af en araber at være. Det er også derfor jeg er sikker på at der er noget andet i hende.
Gangarter
Hun har meget svævende gangarter og man kan ikke få øjne væk fra hende når hun rigtig spasere på folden.
Stævner
Noo
Stamtavle
Kender den desværre ikke
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Hun er en dejlig hoppe, med evne til at ramme lige i hjertet på en første gang man ser hende. Jeg har købt hende af Anja som ejer Hestenshaab, så jeg ved stort set intet til hendes fortid. Ved bare at hun skulle slagtes fordi hun var skør i hovedt var der sagt.

Hun er jo p.t 9 år gammel og ikke tilredet, men jeg har ikke store planer med hende. Hun har været så utrolig meget igennem så nu kommer hun aldrig flere steder hen.
Jeg ville dog gerne på et tidspunkt begynde at lave nogle show med hende, så jeg er begyndt på klikkertræning og vi tager det et skridt af gangen. Vi har jo mange år endnu vi kan lære en masse på :)

Så er der lidt opdate.. Vi er godt igang med tilridningen og rider nu både skridt og trav helt selv. På banen søger hun allerede selv ned og hun styres meget let og med få hjælpere. Jeg rider uden sadel og med bidsløst trense. Jeg skal snart have købt mig en læderkapsun så sidder lidt bedre på hende. I får snart en masse billeder. Efter vores mange gåture er hun nu trafiksikker når vi rider ved vejen, jeg har dog stadig en hjælper med som går ved siden af hvis der skete noget uventet ved vejen.

Lige i øjeblikket tager jeg til kurser med hende i horsemanship og klassisk ridekunst for komme lidt up og give hende en masse erfaring med livet og min drøm om nogle år er at få et føl på hende. Jeg ved at hun er en utrolig mor.
Kommentér på:
Sportsaraber (A) Hestenshaab Tessanie
Annonce