{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Charlie ¤R.I.P¤ [Himmelhest] 2003

2.243 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Charlie ¤R.I.P¤

Fødselsår:
2003
Højde:
Har ikke målt ham endnu
Temperament
Stille og rolig i boks og på stald gang. ellers opmærksom og frisk
Gangarter
Skridt: langsomt, men frisk
Trav: Frisk og behalig
Galop: Fin (kun set)
Stævner
Starter ponytrav på Sydsjællands Ponytravbane (SPT)

Trav: 3.13
Stamtavle
Nej.. Canadisk fuldblod, islænder og shetlænder
Køn
En skøn Vallak
Bemærkninger
Charlie kom til Sjælland d. 9/1-08.

Da han kom ned fra lastbilen var det syn der mødte os en utrolig smuk pony. Han var lidt tynd og senere fandt vi ud af at han havde utøj og svamp.. Så vi startet med at behandle ham så han kunne blive forenet med de andre. Imellem tiden gik han på ridebanen, vi lukket ham sammen med sin bror som start og man kunne bare se på udtrykket i deres øjne at de var glad for at være blevet genforenet igen. Da de blev lukket sammen med de andre var Charlie & Charmer uadskillige de fuldte efter hinanden og det var skønt at se. Jeg begynde at træne ham til ponytrav og det gik PERFEKT.

Vi havde en utrolig dejlig start med ponytrav men på derby dagen gik det galdt jeg faldt af vognen og blev bange for at køre ham. Jeg fik dyrelæge til ham og det viste sig at du have mavesår, så han havde ikke gjort det for at være ond, men fordi du havde sindsygt ondt. Efter mavesår løb han med mig igen, så Sabrina fik lov at prøve, du løb med hende og i havnet i plankeværket, hun slog sin arm:/ Nu har jeg lånt ham ud til Katrine og det går fantastisk. Han blev godkendt i monté inden sæsonen sluttede og nu rider de nogle tur, springer lidt og bare hygger. Han er begyndt at blive longeret med sele på, og skal have vogn på til næste år. Min far er begyndt at køre ham og det går bare super.

D. 07-04-09 Måtte jeg tage den sværste beslutning nogensinde. Nemlig at aflive Charlie.. Charlie var kommet sig fint over sit mavesår, og vi alle håbede på at alt ville blive perfekt igen. Min far begyndte at køre ham og det gik bedre end forventet. Så Sabrina sagde hun godt kunne køre ham, men Charlie flippede ud smadret vognen og løb hjem.. Min far sagde at det nok ville være bedst at aflive ham, han vil nok aldrig blive normal igen:'( Så idag d. 14-04-09 blev Charlie hentet det var så forfærdeligt kommer sådan til at savne ham, han var noget for sig selv..

Charlie *R.I.P* Du vil altid være i mit hjerte<3

|¯(¯`•´¯)¯U¯|
|_| °•..•° . _ .
Kommentér på:
Anden særlig race Charlie ¤R.I.P¤
Annonce