{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Walther R.I.P elsker dig 2000

2.389 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

lillian h
Kvinde | 51 år | Oprettet: 30. dec 2007


Anden særlig race Walther R.I.P elsker dig

Fødselsår:
2000
Højde:
Ca. 148 men er målt med tommestok.
Temperament
MEGET rolig. Walther er et rigtig nussehoved og er meget nysgerrig.Walle passer meget på Hugo ( vores shetlænder)og går imellem hvis Ice og silke jagter ham. Walle kan rides af små børn og de kan sidde på ham uden sadel og trense. Han er 100% trafiksikker og totalt ligeglad med busser, traktore eller lign. Walle er meget nysgerrig.
Gangarter
Skridt: over middel

Trav: Over middel

Galop: Lækker blød. over middel

Galop: Middel
Stævner
Ja med tidligere ejer, når min ryg er klar(brækket efter rideulykke på min venindes hest) så er vi klar til nogle stævner, JEG GLÆDER MIG VILDT MEGET TIL AT VISE MIN SMUKKE WALLE FREM.
Stamtavle
Nixen. Men det gør ikke noget for han er også dejlig uden.
Køn
Ja meget....og så er han vallak.
Bemærkninger
jeg har først lige hentet ham, men når jeg lære ham bedre at kende kommer der mere på.
Walle er en meget kælen og NYSGERRIG pony. Han skal smage på alt hvad vi spiser og drikker. Feks varm cacao og cola. Han kommer altid hen til os hvis vi kommer ud på folden. Han var også den første som skulle undersøge den store bold som blev kastet ud på folden.Man er jo nysgerrig... Han følger efter os når vi går rundt derude. Han passer på sin rytter når vi rider og laver ingen bukkespring... Walle er en hest som knytter sig meget til sin ejer.Han er simpelthen den mest dejlige hest man kan få. Pt er han i ridning hos min kusine datter Imens jeg går med brækket ryg)hun er meget begejstret for ham og han er meget lærenem.Walle er god til at springe så det håber jeg han vil være med til at lære mig når jeg er klar til at ride igen.(har altid været bange for at springe) walle kan øvelser til la i dressur.
11/6-09
Trist det skulle gå dig sådan min dejlige Walle, det havde du ikke fortjent...Håber de havde prøvet alt for at du skulle få det godt igen...Du vil altid være i mit hjerte og jeg vil aldrig glemme dig.Fuck det er uretfærdigt.... Gid man kunne skrue tiden tilbage... Du skulle ha været hos mig til du blev gammel.... Det er nok den største dumhed jeg har begået at sælge dig til dem.... ;-(
Kommentér på:
Anden særlig race Walther R.I.P elsker dig
Annonce