{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod May Lantana *død* [Himmelhest] 2003

3.286 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Susanne D
Kvinde | 39 år | Oprettet: 11. jan 2008


Dansk Varmblod May Lantana *død*

Fødselsår:
2003
Højde:
168 cm
Temperament
Opmærksom og fornuftig, dog til tider meget hoppe.
Gangarter
Lantana har fine gangarter, dog er vi først rigtig gået i gang med ridningen i november 2007 så der mangler endnu takt og bæring under ridningen.
Stævner
2008 var vores første stævneår (da jeg jo først tilred hende i oktober/november 2007)

Vi fik gennem tiden startet en del stævner, ofte lidt afhængende af damens humør på dagen. Men trods alt med færre og færre unghestenykker - og hun var ved at være SÅ lækker at have med til sidst. Vi sluttede af med LA5 dressur, LA spring, CNC90 military og jagter til afveksling.
Stamtavle
M: May
MF: May Sherif
MMF: Alibi
MMMF: Ibicus

F: Bøgegaardens Lantano
Køn
Hoppe, til tider (ofte) med stort H..
Bemærkninger
May Lantana er føl efter min oprindelig indkøbte dressurhest, som desværre døde oktober 2006 i en alder af kun 9 år.
Vi er startet med tilridningen her i efteråret/vinteren. Egentlig har hun været på Klosterheden med henblik på at blive startet til egnethedstest, men desværre blev hun syg allerede den første dag hun var der, så det blev ikke til noget. (skal lige tilføjes, at de lidt ekstra deller der sidder på maven nu skyldes ekstra foder for at komme ovenpå igen ;-) )
Det var jo meningen hun skulle have været solgt som føl, det er jeg dog rogtog glad for jeg ikke nænnede nu. Vi glæder os meget til at komme videre i dressuren, hvor hun allerede er godt på vej og til flere fantastiske ture i naturen.
Desuden også til når vi begynder på lidt springning, hvilket hun allerede som føl viste stor kapacitet indenfor - i hvert fald når det gjalt fold-hegnet ;-)

Opd.: Vi er nu efterhånden kommet godt på vej i trænningen både hvad angår dressur, stævner men ikke mindst skovture. Vi kan nu sagtens ride ud alene på tur også, hvilket betyder meget for mig.
Glæder mig hver dag vi skal afsted, så hvor er jeg fantastisk glad for hun ikke blev solgt som føl som var planen da jeg satte hendes mor i fol! c",)

Opdatering:
D. 5. januar 2010 mistede jeg desværre Lantana i en frygtelig ulykke, hvor hun blev ramt af en bil og brækkede ryggen :o( :o( Lige som det var begyndt at gå SÅ godt og ungheste-/hoppenykkerne var ved at være styrbare.. Samtidig skulle hun om to måneder have været ed hingst, hvilket jeg havde glædet mig helt ubeskriveligt til. Lige nu føles det som at have fët et stykke af sig selv revet bort, helt uforståeligt. Øv.....
Kommentér på:
Dansk Varmblod May Lantana *død*
Annonce