{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) Speyksbosch Honneur 1999

4.857 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Henriette R
Kvinde | 29 år | Oprettet: 18. aug 2007


Welsh Cob (sec D) Speyksbosch Honneur

Fødselsår:
1999
Højde:
Hele 149 cm høj. Perfekt højde!
Temperament
Speky er en pony med et lækkert temrement. Han er ikke vild men er frisk på den gode måde. En pony, som man kan arbejde med og, som hvis der er nye ting han skal lære og det er svært, bevare han stadig den energiske gnist, men er til med også rolig. Han tænker bare " Okay er det, det jeg skal jeg skal nok prøve" DEJLIG ponyman!
Gangarter
Bassemanden har alle gangarter over middel.
Skridt: lækker, behalig, og store rygsving.
Trav: energisk, er god til at arbejde helt samlet normal, og øge, også her store rygsving.
Gallop: blød, nem, og det føles som at man kan nå en hel masse selvom at vi ikke ride vildt langsomt. lækker.
Stævner
Honner og jeg rider lige nu la3-la4. vi har øvet os meget og pogrammerne flyder meget mere nu dog ikke uden diverse unoder og egne problemer. om ikke så længe kigger vi måske på et lidt sværer pogram for at se om vi snart er parat til en større udfordring.
Stamtavle
FF: Speyksbosch Nelson
FM: Wester Aikema´s Nanette
MF: Downland Folklore
MM: Vita Nova`s Holiday
F: Wester Aikema´s Adios
M: Speyksbosch Hommage
Køn
Jah det må man sige lækker, men er også en vallak.


Bemærkninger
Skal jeg beskrive Honneur eller mine følelser for man ubegrænset ville det nok blive en serie roman så...
Men da jeg første gang var oppe og se Honneur vidste jeg med det samme at han var ponyen for mig, den måde han stod på staldgangen bare stod og kiggede, dog holdte det ikke længe før jeg kunne nøjes med at se på ham jeg måtte hen og pille rode rave, jeg var forelsket. da vi den 7 januar 2008 skulle til dyrelæge og bagefter tage ham med hjem gik det forygende indtil... det var koldt og der var is på de der master eller hvad de nu hedder over storebælt og de måtte lukke broen i jeg ved ikke hvor mange timer, men ve holdt ud for med en guldklump bagi kunne man ikke andet end at være glad og varm om hjertet. broen blev lukket op igen og vi fortsatte hjem en lang vej. Vi nåede hjem og han kom for første gang ind i sin nye boks, nogle havde skrevet tillyke og velkommen honneur uden på hans boks og flag var der også, helt fantastisk. derfra og til nu er der sket meget vi kender hinanden meget bedre og vi kender hinandes svagheder og styrker men stadig uden at vide alt om hinanden hehe. Min dreng er en rigtig stor slikkefrans han kan bare stå at savle på en dagen lang hvis det skulle være og kysse kan han også, med en komando: "Må mor få et kys?" er han allerede ved at rense al ens make-up af, men selvfølgelig har alting ikke været fuldstændig perfekt, jeg har haft mine nedture og mine problemer som har gjordt det lidt svært når jeg har været lidt nede men ellers ahr alt bare været super vi rykker os hele tiden lidt og selv med mine nedture har det ikke sat grænser for den følelse at skulle ud til ham den følelse når man står inde i boksen inde man skal hjem og siger sætninger: "Det var godt pony eller det må du undskylde hvis nu det er gået dårligt, det skal vi bare gøre lige så godt eller endnu bedre imorgen eller lige så godt eller jeg lover at være meget bedre og det gør vi bare bedre imorgen, og så jeg elsker dig ses imorgen" jahh i kan vel høre at honneur er min øjesten og at jeg elsker ham for pony, du er bare den bedste!
Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) Speyksbosch Honneur
Annonce