{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Ferrero Kiss T. * solgt * 2006

2.496 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karina M
Kvinde | 40 år | Oprettet: 27. feb 2006


Dansk Varmblod Ferrero Kiss T. * solgt *

Fødselsår:
2006
Højde:
han er pt. 161, så han bliver nok et sted mellem 163-170 cm. men må jo vente og se.
Temperament
Rigtig dejligt - Han er stadig hingst, og ja det ved han endnu íkke. han er jo ikke så gammel. Men er vildt dejlig og rar.
Gangarter
Som føl - super gode, som 1 års...hmm... lidt svært at se, men nu er der ved at ske noget, og JA - gangarterne er stadig gode, han skridter med godt overtræd, traver med en dejlig takt og galop, rummelig hvad man nu kan se når han fræser afsted ude på marken.
Stævner
Startet en masse som 4 års, 12 starter, med 10 1.pladsen en anden og en 3.plads
Gik i finalen til 4 års spring championet og var til finale på vilhelmsborg. fik 5 8-taller til egenthedstesten i spring med rytter
Stamtavle
F.: French Kiss, som blev nummer 2 ved VM for 5 års, og Vandt VM som 6 års.
M.: Trine T., min dejlige gamle dressurhest
MF.: Astaire
MMF.: Derslaw
Køn
Køn og meget charmerende, få aftegn, men har et skønt hovede med det dejligste udtryg, hvilket han har arvet efter hans mor.
Hingst - og ja det bliver han ved med at være indtil videre..alt efter hvordan han udvikler sig må vi se om han er noget at stille til forbesigtigelse, eller måske et 2 års skue. Det giver dem rigtig meget at komme med en tur i byen om 2 års.
Bemærkninger
Har hvis beskrevet ham meget godt i de andre felter, men Ferrero er en dejlig plag, som muligvis skal være min ridehest når han bliver så gammel.
Han er dejlig nem at have i hænder, kan bindes på staldgangen, løfte alle ben uden besvære og en masse andre ting.
Der kommer nogle nyere billeder på indenfor kort tid, skal lige have dem lagt på computeren.

29.10.08
Så er denne bette fyr blevet baberet så han kan se endnu mere smuk ud til forbesigtigelsen.

31.10.08
Så der snart kun en uge til Ferrero skal til forbesigtigelse. Det bliver rigtig spændende. Han har bare taget alle ting så pænt, og jeg longere ham nu med sadle, bøjler og indspændinger. Han har fået forsko på, og hans bevægelser er blevet endnu bedre end jeg først lige havde troet. har ingen forventninger til forbesigtigelsen - vi tager bare med for oplevelsens skyld og for at få en bedømmelse af ham.

Forbesigtigelsen gik rigtig godt. Super bedømmelse - gik selvf. ikke videre, men fik en god udtalelse og fine karakter, 7 i gangarter, og Ferrero var en af de yngste.

april: Så har jeg redet Ferrero - skønt - også dette tager han i stiv arm, og jeg kan bare sidde op i bøjlen. har travet en runde i longe også og kan sparke med schenklen uden han vrikker med et øre.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Ferrero Kiss T. * solgt *
Annonce