{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Sigersholmgårds Uno-boy 2005

2.727 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Simri
Kvinde | 31 år | Oprettet: 24. sep 2007


Oldenborg Sigersholmgårds Uno-boy

Fødselsår:
2005
Højde:
168
Temperament
Han er meget stille og rolig, opmærksom og nysgerrig
Gangarter
Middel
Stævner
OHR d. 19/09/09
LC1 Dressur - 61,25%
LC2 Dressur - 58,26%

OHR 28/11/09
LC1 Dressur - 68,75% 1. plads ^^
LC2 Dressur - 63,05%

HOL 08/05/2010
LD1 Dressur - 58%
LD2 Dressur - 56,67%
Stamtavle
F: Urfürst af Hvarre
FF: Urban af Hvarre
FM: Nike-tessa
FFF: Urprinz
FFM: Aleksia af Hvarre
FMF: Cardinal
FMM: Nigrel

M: Evita af Hvarre
MF: Enzo
MM: Simona
MFF: Enzian
MFM: Viana
MMF: Sander
MMM: Tina
Køn
Han er en dejlig vallak.
Bemærkninger
Han er den dejligste. Han er min lille bølle dreng, et lille nusse hoved, jeg elsker ham virkelig. Håber da også han elsker mig. d;

Han er bare så dejlig, min egen lille tosse. <3

Han har gået på fold med to hingste og det har han gjort i to års tid, nu er han komet ud på en anden fold. Han går med alle heste på VIRK, og der trives han godt.


Når jeg kommer ved han at det er mig, for han kigger altid og vil meget gerne have at jeg åbner boksen og kommer ind til ham, Når jeg vænner ryggen til ham begynder han ofte at skrabe, lidt ireterende, men han vil bare altid have opmærksomhed, den lille tosse =)

Er oss begyndt at løsspringe ham, han har været op og springe 120 ca. Han kan godt lide at springe, det er så dejligt. Vil gerne have at han bliver springhest

Vi er begyndt at ride seriøst og det går rigtigt godt han giver selv efter, og der skal næsten ikk noget til at han går ned, der er så dejligt.

Han er en tolmodig hest, og han har lært mig oss at være det, så vi får lært det hele i vores eget tempo=)

Hvad angår dressur er det næsten kun gået fremad, det er så dejligt når man kan se fremskridtene, du er begyndt at give efter og gå i holdning, sprunget har vi oss da en lille smugle, og du elsker det, når du altser løfter benene og ikk vælter det hele.

Nu har vi løssprunget ham nogle gange og det går godt, har sprang 110 cm sidst (den 19/04/09) han var så sød. men en smugle klodset, den lille tosse.

Var ude at ride tur, og skulle op at en lille skrent, og hvad tror du hesten gør, er lige ved at vælte på hovdet ned i jorden og skrænten var ikk særlig høj
vi jorede også og har fundet ud af at han kan løbe meget stærkt på meget kort tid

Han har fået en muskel skade i sit venstre bagben, så han går og svinger mærkelig med det, så han må ikk rides før weekenden uge 26, men skal på ferie en af de dage og kommer først hjem og får mulighed for at ride ham i ugen 30, og så er der lille ridelejer på VIRK uge 31 hvor jeg skal være med(får nok ikk redet så meget med)

(02/08/2010)
Nu har min lille basse gået i mere end 7 uger, vi har haft dyrlægen ude igen, men hun kan ikk rigtig finde ud af hvad det er, så hun vil have at vi tager ham et sted hen hvor han kan blive skannet, men ham der skal se på bassen er lige taget på ferie og kommer først hjem om ca. 3 uger. Så bassen kommer til at have stået 10 uger inden vi kan finde ud af hvad han fejler. Håber bare at det ikk er noget der er alt for slemt, så han snart kommer til at gå igen (og så jeg kan komme til at ride ham igen, for savner rigtig meget at ride min egen lille basse.)

(17/09/2010)
Nu er der snart gået en måned siden han var til skanning, og det var en fiberspringning i bagbenet. Han redet han i skridt i en halv time næsten hver dag siden, og må snart begynde at skridte over bomme ^^ og det skal vi så gøre i 2 måneder og så må vi trave ^^ og han er næsten holdt op med at svinge med benet ^^

(23/09/2010)
Har nu fået lov til at trave hvad der svare til to omgange i ridehuset, men det må kun være lige ud. Er bare så glad for at det går bedre en først regnet med ^^ Men ville stadig ønske at vi måtte trave noget mere og gøre ham noget mere træt, for han bukkede med mig to gange i fredags og fik mig så af om lørdagen xP begge dage red jeg uden sadel, så er endelig meget imponeret over at jeg blev sidene fredag xD

(03/11/2010)
Nu er bassen kommet tilbage på den store fold, til alle de andre. Han har kun været der ude i to dage og har allerede fået en skramme. Men han er nu glad for selskab, det har han savnet siden han kom ud at stå for sig selv. Lukkede ham ud en aften så jeg kunne holde øje med at han ikk løb for meget, og det gjorde han da i hvert fald ikk, det første han gjorde var at gå hen og gnubbe sig med en af de andre og det stod de og gjorde i ca. 20 min. og så blev de lukket ind igen.
Jeg er oss begyndt at trave meget mere på ham, hvilket er dejligt, syns vi begge. rider næsten oss en halv time. Når vi traver har han rigtig krudt i røven, han tonser bare frem og vil næsten ikk stoppe igen, hvilket gøre det svært at overholde, det med at jeg endelig ikk må trave så længe xP men så længe at han nyder det og ikk bliver alt for træt, tror jeg nok det går <3

(07/11/2010)
Var ud at ride i skoven for første gang i meget lang tid, men han var da oss lige bange for alting der var. Han bukkede da der kørte en bil forbi han var bange for de to campingvogne vi skulle forbi, han var bange for nogle af vandpytterne andre gik han lige igennem, så var han bange for nogle af de store sten og han var bange for de små huse af sten og med stråtag. Han syntes oss lige at han skulle sparke efter to af de andre, noget han ellers aldrig gør, og håber heller ikk at han gør det igen. Men ellers var det dejligt at komme u den tur når jeg nu ikk har kunne ride tur hele sommeren, eller for den sags skyld ride.


Elsker min lille basse dreng og vil altid gøre det <3
Kommentér på:
Oldenborg Sigersholmgårds Uno-boy
Annonce