{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Gut Knabe 1998

1.460 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Natascha  B
Kvinde | 30 år | Oprettet: 8. jun 2007


Traver Gut Knabe

Fødselsår:
1998
Højde:
Knabe liger på de 161 cm
Temperament
han har ett rigtigt god temperament - han er stabil i sitt temperament dog en enmanshest;)
Gangarter
Knabes skritt er en smule i undertempo , ellers helt ok.

Knabes trav er let at følje med i og man sidder godt, han arbejder godt med rygg og bagben.

Knabes galopp er kontrollered og avslapped
Stævner
Han har startet trav stævner en gang for længe siden i Finland . Da jeg omskoled ham till ridehest har han veret med på rideskolen og started et par club springninger.
Stamtavle
farfar: SPEEDY SOMOLLI (US)
far : MOMENT OF MAGIC (US)
farmor: ADENA HILL (US)

morfar: DARTMOUT (US)
mor: ANNICHEN TROT
mormor: WISHMAKER (US)


Køn
han er en super køn,køn valak !
Bemærkninger
Gut knabe kom till min familje da vores shetlandspony uheldigtvis omkom I en tågolykke. Knabe var ment till at blive foldhest med min pony jeg hade den gang. Men da en veninde og mig begynde at side lidt på ham fandt vi ud af at der faktiskt kunde blive en ridehest ud af ham. jeg begynde at gå ture med ham og bygge op muskler. Knabe var bange for at gå alene I skoven, han var hovedsky, han lad sig ikke blive indfanget på fold og bed ud efter alle der kom lidt for tæt på. Efterhånd begynde knabe at vise mere og mere tillid gentimod mig. Jeg begynde at træne ham med flere tillidsøvninger så som med preseninger og forskelige enkle signaler som at blive i boxen med åben dørr , blive på et sted til det at jeg siger til osv.
Knabe viste mere og mere glædje for livet og nu kunde jeg begynde at ride lidt mere. Knabe kunde ikke galoppere eller holde form..
Galoppen kom på plads i begge sider og jeg red mere og mere dressur , jeg prøved at springe ham men han løb i princip lige igenem eller kasted sig over med hovedet først! Efter 6 måneder kunde knabe rides alene og også i skoven , en tid senere kunde vi komme over et spring og sådan har framgangene fortsatt fram till nu.

Idag kan knabe lave galoppombyte i begge sider, han laver øgning i trav , sidværtsøvelse , han springer bane på 110 cm han kan øvelser til LA dressur, knabe kan rides med en hand og trænes også indenfor western- bla stop, bakke og hurtig vendning er hans kvaliteter. han er 200 % trafisikker og gør alt for sin rytter.
Knabe rides for dressur træner regelmessigt og har started klubbstævne i spring op til 70 cm.
Knabe får massage ca vartannen måned.

Knabe går på sko kun på frambenene.
I sommerferien vert år kører vi ud till øland med vores heste og der græsser de i omkring 6 uger. Under tiden rider vi et par gange om ugen i den skønne natur på øland – alvaret som det kaldes , ser lidt ud som en prærier der striker sig flere hundred kilometer. Og så rider vi også nede ved havet.
Kommentér på:
Traver Gut Knabe
Annonce