{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Melvads Marquis 1994

4.410 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Melvads Marquis

Fødselsår:
1994
Højde:
Han er omkring 168 - 69 stykker
Temperament
Verdens bedste all arounder. Han er godheden selv, med masser af glimt i øjet.
Gangarter
Supe god skridt, middel trav og bare en ok galop.
Stævner
En hel del, både distrikt og klub.....La til Mb, har også startet et par springstævner i dk og ld......ikke så tit med min mor, hun er lidt en kylling og hukommelsen hvad angår progammer er ikke for god.....hihi. Min halvpart starter en del :o) og springningen overlader vi til Merete.....hende og Marquis kan bare det der sammen :o) de har haft en pæn slat sløjfer med hjem. Han har også gjort stor karriere som ringerrider hest, og er helt fantastisk igennem galgen :)
Stamtavle
ingen officiel, men jeg kender begge forældre. Hans Mor er oldenborg efter Alexander Olh 492 og faderen er palomino: Extern e. Extra
Køn
Vallak ( men til tider tror han, at han stadig er hingst)
Bemærkninger
En super skøn dreng på 16 år, men spørger du ham er han kun lige blevet 5 hi hi. Et rigtigt fjollehovede, men den mest trofaste hest......skulle næsten tro han var en hund. Han kan bruges til stort set alt, dressur, spring, ringridning, skovtur og sågar handicapridning......han er en go´dreng.....

D. 29.12.2003 Blev mit kære ridedyr opereret for tarmslyng.....ja i dag er det ikke til at forstå :o) Han stråler mere end nogensinde. Det startede som en kolik, men inden vi fk set os om, kørte vi afsted til dyrehospitalet, og kl 23.50 lå han under kniven.....det er nok det væreste jeg har oplevet, bare at sidde der i uvisheden og vente, og havde det ikke været for mine gode veninder, der sad sammen med mig hele natten og vågede over ham, havde jeg ikke klaret den nat. Idag er det helt klart det bedste jeg har gjort for ham.

Basse mand var bare ikke lige klar over at han var blevet syg. Dagen efter operationen stak han af fra en af sygeplejerskerne.......ja macho er man vel altid ik´ :o) En måned efter operationen var vi igang igen. Det vil sige at min træner var igang med ham igen, for jeg skulle ikke nyde noget af at sidde på den krudt tønde .....*lol* Han var sprængfyldt med energi.....det er han stadig, men nu kan han styre det :o) nå men synes bare I lige skulle høre min solstråle historie, desværre er der rigtig mange der ikke er lige så heldig som os. Og dem tænker vi meget på når vi når hen omkring den dato hvor basse var under kniven.

I daglig tale går han under navnet Mellemfede Margit....he he, han er opstaldet på stald shadock i smøl v. Broager......skønne sted :o) vi har det som blommen i et æg......basse har i hvert fald, han er en ven i nøden når der en der mangler et ridedyr :o) De sidste par år har han gjort karriere som ringrider hest, hvilket han overraskende nok er super god til :o) Han vil også være at finde på et par af pladserne sommeren 2009 :o)

Gamle basse dreng er i år 2009 blevet kåret til årets flotteste hest i Broager. Så er da rigtig stolt af min gamle dreng.

Nu går stævne sæssonen snart igang igen, så skal Tina og basse rundt i det danske land, det bliver rigtig spændende.

Ja det går jo desværre ikke altid som man gerne vil, men intet er så skidt at det ikke er godt for noget :o) Marquis har fået en ny part, og er nu også kommet ned på Gråsten rideskole, det er rigtig dejligt at have dem samlet igen, og så kan jeg også stadig tage en ridetur på ham i ny og næ :o)

Marquis elsker at være i stalden, han har fået plads i kongestalden hvor han rigtig kan stå og have det store overblik. Han har også fået sin egen mark, som han nu glædeligt deler med sin gamle foldmakker fra shadock.... Andy og Marquis er bare de bedste venner :o) og så går de og passer på alle damerne.....*gg* det er lige noget der passer den gamle :o)

Marquis går nu og nyder sin alderdom her hjemme på bondegården, han bliver stadig redet hver dag, men går ikke længere stævner. Han er ikke helt klar over hvor gammel han egentlig er blevet så han er stadig 3 år oppe i hovedet. Elsker den gamle dreng og hans skøre påfund :)
Kommentér på:
Anden særlig race Melvads Marquis
Annonce