{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Pilgrim <3 { R.I.P } 1996

4.147 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

~ Rikke Matthiesen :} .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 25. jan 2008


Anden særlig race Pilgrim <3 { R.I.P }

Fødselsår:
1996
Højde:
Ca. 1,62
Temperament
Meget nomal i ridehallen,
men vild udenfor.
Kan oss godt være vild i ridehallen, men mest om vinteren.
På fold er han vild og har en vane med at slå en mega prut imens han bukker efter han har rullet sig xD <3.
Gangarter
Skridten - Laaangsom
Traven - fint, kan både gå stærkt og langsomt.
Galopen - fint, kan både gå hurtigt og langsomt.
Rigtig god på tur, det nyder vi :D .
Stævner
Kun mini stævner :b
& d. 2 nov. 08 - udvidet klubstævne
Stamtavle
Ved desværre ijk .
Noget araber i ham.
Køn
Vidunderlig vallak<3.
Bemærkninger
Pilgrim er elev hest, men både nadias og min halvpart <3 :)
jeg har har haft ham 3 år, og nadia fik ham den 2. aug. 08 :).
Han er grå-hvid skimmel og man kan tydeligt se at der er araber i ham. Han springer rigtig godt, snyder aldrig ved springet, han er super dejlig nem, når sådan en som mig ijk lige er den bedste springrytter :b Dressuren kan han skam os, og vi har taget store fremskridt her på det sidste, men mangler dog en del endnu.
Elsker miin lille baby såå højt, os selvom han ijk er min helt egen<3(L).


D. 27/2-2009 blev Pilgrim alvorligt syg :'( . Han havde været på fold med Molly og efter han havde rullet sig sad han for det første fast i hegnet, men hans tarme var røget rundt, så han havde fået ophængte tarme :'( Dyrlægen kom og gav noget smertestillende, men han troede ikke Pilgrim ville overleve det, der var meget meget MEGET få chancer for at overleve. Nadia (hans anden halvpart) og jeg, sov hos ham og holdte øje med ham stort set hele natten. Samme dag kom dyrlægen ud og gav ham olie og tjekkede ham. Efter dyrlægen kørte blev alt meget bedre. Pilgrim var meget mere frisk og ville heller gå, der var rigtig mange gode tegn. Folk troede at nu var det sikkert at han ville overleve. Men efter et par dage fik han herpes :'( Vi havde lige fået af vide at han ikke havde ophængte tarme, men nu havde fået herpes :'( <3. Men jeg var alligevel ret glad, da der kun var meget få procent chancer for at overleve ophængte tarme når det var så alvorligt og det var han kommet over, så jeg tænkte at herpes skulle han nok klare. Han var såå utrolig stærk og kæmpede sååå godt ! Han overlevede herpes :'D ! Men ... :'( :'( :'( :'(
Nu havde han fået spiserørs forstoppelse :'( Vi fik af vide at det kunne han godt komme over, men det skulle bare ikke gå på hjernen . Lørdag aften d. 7 Marts lå han med hovedet drjede helt om mod skulderen, sådan så man kun kunne se han krop og hans hals, men han hovede var der ikke. DET VAR GÅET PÅ HJERNEN !! :'( :'( :'( :'( ,da hans hovede endelig var kommet fri kunne vi ikke få ham op at stå. Da han fik samlet kræfter og næsten var oppe, kunne han ikke få forbenene med op så han væltede ned igen. Nogle forsøg efter kom han helt op, men han kunne ikke styre sig selv og løb derfor direkte ind i væggen. Han fløj rundt i boksen og havde ingen kontrol, man kunne ikke engang gå ind i boksen og støtte ham for så ville han risikere at blive ramt. Vi havde ringet efter dyrlægen fordi nu måtte han aflives, han havde det så dårligt, kæmpet så godt, men det var helt sindsygt og over alles forventninger at han overlevede i første omgang! Nadia og jeg fik sagt farvel inde i boksen da han lå ned. Kun få minutter efter, kom Hans op i rytterstuen og sagde at nu var han død :'( :'( :'( :'( :'( :'( . Han blev ikke aflivet, han døde inden dyrlægen kom ! Sov stille ind i sin boks, samme sted som da vi sagde farvel <3.

Det var de værste 9 dage i mit liv ! Jeg savner Pilgrim utrolig meget, men han er en hest som ALDRIG bliver glemt !
R.I.P Pilgrim<3. - Den hest jeg elsker aller mest i hele verden i: <3. DU KAN ALDRIG ERSTATTES ! <3

TIL ALLE FRA CENTRET: 1000 TAK FOR JERES KÆMPE OPBAKNING GENNEM HELE FORLØBET !
Kommentér på:
Anden særlig race Pilgrim <3 { R.I.P }
Annonce