{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Fjordbækkens Amina [Tidl. hest] 2006

14.848 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nanna&Amina
Kvinde | 28 år | Oprettet: 27. jan 2008


Fjordhest Fjordbækkens Amina

Fødselsår:
2006
Højde:
145 cm
Temperament
Lidt hoppet til tider, men ellers meget medgørlig og sød
Gangarter
Skridt: 7
Trav: 7
Galop: 8

(Ifølge kåringsresultaterne)
Stævner
Plageskue:
1 års; 9976 og 8 i helhed
2 års: 8877 og 8 i helhed

Hun har også været med til Roskilde dyrskue i 2008 og 2009, i 2009 nåede hun med til den store 3-års finale.

Hun er blevet kåret i 2009 med karakterene:
Krop: 9877
Lemmer: 77
Bevægelse: 778
Helhed: 8

Håber på nogle stævner i 2012.. Men vi må se..
Stamtavle
F: Granit Halsnæs
FF: Ørjar
FM: Julie Halsnæs
FFF: Rådar
FFM: Tuna
FMF: Baron Halsnæs
FMM: Lisa

M: Højgårds Celia
MF: Golf Gudenå
MM: Løkling Janka
MFF: Ørjar
MFM: Godte Gudenå
MMF: Gårdens Tico
MMM: Jalna
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Medgørlig på stald, under ridning og ved trailerlæsning og -kørsel. Meget sød og samarbejdsvillig. Dog lidt hoppet engang imellem... Kan desuden nogle søde tricks som at neje, ryste og smile. :o)) Hun hverken bider eller sparker.

Amina er blevet brugt meget allround; dressur, spring, terræn og ponygames, dog mest terrænridning hvilket hun er super god til. Hun kan den grundlæggende dressur. Hun er sprunget lidt på bane, og er meget cool - hun er endnu ikke den store springer da det ikke er min stærke side, men hun viser dog stor interesse i det. Generelt meget energisk, fremadgående og styrbar i alle discipliner. Kræver dog en rytter der kender sine grænser, da hun ellers hurtigt finder ud af hvor hun har en, hihi. Hun er en udfordrende hest, som kan kræve lidt benmuskler og en bestemt rytter, hehe. :o)

3. Marts
Amina blev rykket, hvilket hun trives super godt med.. Genoptræningen efter vinterens ro er påbegyndt, og det går super godt. Amina nyder at komme i gang igen efter ro i 3 måneder.. Hun har også en lille flirt, Midnight.. Ret så sødt. ;-)

7. April
Galop i genoptræningen påbegyndes.. Hun mangler en del balance naturligvis, og skulderen skal rettes på plads. Men man skal jo lige i gang, og Rom blev ikke bygget på en dag.. Vi er også igang med at træne hendes muskler op, og man kan klart se forskel for en måned siden.. Bagparten især har fået noget mere fylde, men hele kroppen mangler stadig en del, hehe.. Vi er godt på vej! :-)

12. maj
Vi trænede dressur, og bagefter gik vi totalt natural... Hehe, vi red helt uden udstyr i skridt og trav Hun har fået mere balance i galoppen, men der mangler stadig en del. Flottere muskulatur, prøver at få mere fylde over ryggen.. Det går da fremad. :-)

13. maj
Vi sprang cavalettier på ridebanen.. Hun er blevet lidt mere sikker i det, men der er lang vej endnu, haha. Bagefter red vi med Maja og Pimboli hjem i haven, hvor hestene græssede i solen. Hyggeligt. :-)

1. juni
Amina blev løssprunget for første gang. Hun kunne rigtig godt lide det, og hun kom op på de 80-90 cm.. Går fremad med springningen, trods hun først er ved at lære det.. :-)

Udtalelse fra kåringen:
Feminin hoppe af særdeles god type. Passende dybde og bredde. Typisk hoved, velformet hals. Stejl skulder, kort manke. Stram lænd, tynde lår. Jævnt ført fundament, mere ledmarkering ønskes, velformede hove. Knap rummelig i skridt, knap elastisk i trav, rummelig galop.

TILSALG,
Kommentér på:
Fjordhest Fjordbækkens Amina
Annonce