{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Carmody Lobell R.I.P [Himmelhest] 1984

5.927 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Traver Carmody Lobell R.I.P

Fødselsår:
1984
Højde:
160.
Temperament
Carmody har det mest fantastiske temperament, selvom han har været avlshingst siden han var helt ung, er han stadig helt utrolig dejlig at arbejde med. Jeg tør næsten vædde med at han er en af de roligste hingste, der findes ;-)
Gangarter
Han er jo ved at være en gammel herre, så han er lidt stiv i det. Men han ser stadig herlig ud, i en strakt på folden.
Stævner
Har været avlshingst det meste af sit liv.
Stamtavle
F: Speedy Crown (us) - video --> http://www.youtube.com/watch?v=0VM90PhodAs
M: Cora T (us)
FF: Speedy Scot(us)
FM: Missile Toe (us)
FMF: Star's Pride (us)
FMM: Flicka Frost (us)
FFFF: Speedster (us)
FFFM: Scotch Love (us)
FFMF: Florican (us)
FFMM: Worth a Plenty (us)
FMFF: Worthy Boy (us)
FMFM: Stardrift (us)
FMMF: Victory Song (us)
FMMM: Flicka Hanover (us)
FFFFF: Rodney (us)
FFFFM: Mimi Hanover (us)
Køn
Lækker hingstebasse, på godt 24 år :-)
Bemærkninger
Carmody er en gammel herre på 24, der sagtens kunne gå for at være 5. Han er frisk og har det med at tænde af, når der er hopper i nærheden :-). Jeg elsker ham virkelig og frygter for den dag, han skal herfra.
Han er flere år i træk, blevet kåret til danmarks bedste avlshingst<3


carmody lobell gav os mange gode år. men sidst på sommeren 09 vred han om på folden og sprang alle scener i det ene forben. så han blev aflivet den 2. januar 2010. - han gik længere tid en han havde fortjent med benet. men vi håbede hvist alle sammen at han en dag ville stå der i sin boks helt frisk og klar til at tumle .. men nej - det var en af de hårdeste dage i mit liv.
jeg græd og græd. far, cecilie og dyrelægen Margit Ørum græd. vi var så ulykkelige alle sammen.. da dyrelægen tog afsted nåede hun knap nok ud af bokdøren før jeg sprang om halsen på Carmody - jeg græd til hele hans hals var våd. staldpigen cecilie og jeg sad længe ved ham og strøg hans krop. der langsomt blev koldere og koldere.
jjeg fik en tot af hans man. som jeg vil gemme forevigt.
Rest in peace my angel <3

må indrømme jeg ik har været så meget i stalden siden hans død, da det giver et sug i maven hver gang jeg går forbi hans boksdør.. - en dag begyndte jeg at græde helt vildt mens jeg hulkede og hviskede til den røde hoppe i boksen att det hele var helt forkert. hun hørte ik til der.. men vender mig langsomt til det <3

Der er nu gået et år, men jeg har stadig svært ved at logge ind på hans profil eller gå forbi hans boks. Det helt forkert at der pludselig står en stor, flot SORT hingst i den boks? Kan stadig ikke forholde mig til det, da Carmody har stået i den boks, siden før jeg blev født.. Men ak, tiden går. Forleden overvant jeg min ''angst'' og gik herind og så hans billeder sammen med min far, far sad helt stille og sagde intet, for han vidste slet ikke jeg havde de billeder, og da jeg læste det jeg havde skrevet, få dage efter han var blevet aflivet, brød jeg sammen, i min fars arme. Vi snakkede længe om, hvor dejlig en hingst han var og at ingen af os kunne forstå at der allerede var gået et år? Men som min far siger ''Han lever videre i vores hjerter, han vil altid være en del af familien..''
Kommentér på:
Traver Carmody Lobell R.I.P
Annonce