{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lipizzaner Conversano Aranka 2001

7.432 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tone L
Kvinde | 42 år | Oprettet: 31. jan 2008


Lipizzaner Conversano Aranka

Fødselsår:
2001
Højde:
152
Temperament
Lidt nervøs men meget høflig herre
Gangarter
Middel. Bruger ryggen godt i skridt og trav. Gallopen er meget stor og kræver at han bærer sig rigtig godt bagfra for ikke at vælte på forparten (typisk for lipizzaner).
Stævner
Vi starter ikke stævner
Stamtavle
Far: Conversano VI Tisza (Lobri-1)
Køn
vallak
Bemærkninger
Jeg købte Aranka i 2006, hvor han var redet i 4 måneder. Jeg havde han med til Bent Branderup som min elevhest i 3 måneder sommeren 2006. Derefter har vi trænet mest uden underviser, jeg er dog stadig inspireret af klassisk dressur, og Alexandra Myhren i Norge er min vigtigste underviser.

Vi kan lave versader og traversader samt side-traversader rimelig pænt i skridt og trav. Vi kan samle til samlet trav for sædet. Gallop er svært da han har en meget høj/"hoppende" gallop, men på en god dag er den ved at være fin :)

2011: Vi kan nu lave ret så gode og balancerede sidebevægelser i skridt og trav, og er så småt begyndt at øve sidetraversader i gallop. Vi kan samle indtil piaff, og den samlede gallop begynder også at komme, den er dog kun delvist samlet foreløbig, og kun på gode dage. Øver lidt kontra-gallop, men skal bruge lidt mere ro og balance i gallopen før det blir godt.
Kommentér på:
Lipizzaner Conversano Aranka
Annonce