{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Easter Boy R.I.P 2001

3.808 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

-MMM-
| 33 år | Oprettet: 14. feb 2005


Dansk Varmblod Easter Boy R.I.P

Fødselsår:
2001
Højde:
Omking 170 cm. super højde .
Temperament
Easter Har et super godt temperament.

I stalden er han bare det største nusse hoved, og elsker hvis der er nogen som sadler op foran hans boks, så han kan holde øje med hvad de laver og nusse den anden hest.

På marken elsker han at snakke med de andre, lege og gnubbe. dog kan han godt være lidt for sød når de er vilde, og tager bare imod knubs..

Under ridning er han rigtig flink, han er meget svær at hidse op, dog kan han godt kigge lidt, men han begynder ikke at stikke halen mellem benene og stikke af..

men alt i alt har han et rigtig dejlig temperament ;)
Gangarter
Rigtig gode allesammen !

Skridt: han går 1-2 hove over sig selv

Trav: også rigtig fin, men han mangler stadig lidt mere sving og bæring. men ellers fin.

Galop: en rigtig gyngehest, rigtig dejlig at sidde på..
Stævner
Han har startet en del stævner med hans tidligere ejer Ditte . de har altid redet gode procenter , og har også startet kraft cup sidate år, som han gik i La6 :)

STÆVNER 2008

Revsø Rideklubs D-stævne d. 17-18 maj
LC3
Resultat 1. plads med 79,6% 1 point fra 80% :D
Dommer kommentar: Rigtig fin hest med meget potentiale, og vi er et flot par, som ligeså godt kunne tage ud og starte en LA2 og vinde ;) dejligt at få at vide..

Vamdrup Rideklubs D-stævne d. 31 maj
Ny Kolding kommune Cup LA1 første afdeling.
Resultat: 66,90 % og en 2.plads.
Kommentar: Jeg fatter ikke den hest, den opfører sig åndsvagt og vrinsker, men alligevel får han gode procenter og en placering . hehe


Hejlsminde Rideklubs D-stævne 22 juni
LA1
Resultat: 2. plads med 58,9%
kommentar: Han var virkelig sød, kiggede ikke, vrinskede ikke eller noget. var så stolt af ham at jeg helt glemte at ride. men det gik nu meget fint, dommeren dømte bare rigtig lavt. men vi var glade bare han ikke kiggede ;D

Hejlsminde Rideklubs D-stævne 5 juli
Ny Kolding kommune Cup LA1 anden afdeling
Resultat: 68,9 % og vinder af Ny Kolding kommune cup 2008
med samlet 135,86%

Vestbirks C-stævne d. 23-24 august
LA3
Resultat 9 plads med 62,57% ud af 32
Kommentar: Han var rigtig sød, dog lidt mat i det. :)
LA4
Resultat 12 plads med 58,8% ud af 26
Kommentar: han var sød nok, men vrinskede et par gange som ødelagde en del. plus jeg red to skråt igennem for lange, så fik 4 minus point. ret træls. ellers havde vi fået placering :/

Tjæreborg og egnes rideklub
LA3
LA3 Kvalifikation SJM Indv. junior
Stamtavle
Far: Blue Hors Future Cup
Morfar: Racot .


Mere kommer senere ..
Køn
En super skøn vallak :)
Bemærkninger
Easter er en kanon dejlig hest som jeg fik hjem den. 1.2.2008 .

Easter og jeg startede vores tid sammen med noget træning af musklerne, i passoa. Men efter to uger fik han en form for hovbyld og var stokhalt, han kom på kolding dyrehospital hvor de sagde at det var en indre blødning og et sømstik, så han skulle stå lidt til han kunne komme igang igen. efter et par dage var han tip top, og vi kunne komme igang igen.

Fredag den 11 april, red jeg på ham for første gang, hvilket gik rigtig godt, vi er også begyndt undervisning ved Lene Jervelund og regner med at komme igang med stævner her i maj måned 2008.

Easter har en stor persolighed som man kun kan elske, jeg har aldrig før haft en hest med sådan en personlighed. Han er den mest snaksaglige, charmerende og dejlige hest, som har en masse at byde på. Det er svært at beskrive hvordan han er, men jeg har ikke fortrudt et eneste sekund at jeg har købt ham, jeg elsker ham højt, og han fuldender min hverdag, og gør mig glad hvis jeg er i dårligt humør. Vi har nogle fantastiske timer sammen hverdag, som jeg ikke vil undvære for nået. Derfor skal aldrig nogensinde sælges, men han skal blive ved mig til han bliver gammel, og skal videre på de evige græsmarker.

Vi har skiftet træner og flyttet sted, så nu får vi undervisning af Lykke Pedersen, og står også opstaldet der.. så nu har Easter det godt og vi kan virkelig se fremskridt med den nye trænning :) så det er bare super..


Kommentér på:
Dansk Varmblod Easter Boy R.I.P
Annonce