{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Schacks Savannah 2007

3.024 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

christina k
| 54 år | Oprettet: 27. jan 2008


Anden særlig race Schacks Savannah

Fødselsår:
2007
Højde:
Vi forventer at hun bliver omkring 165 cm.
Men hun er kun 1 år ( har fødselsdag d. 13.april) så det er svært at sige endnu.

Har målt hende hun er idag 02.03.2008 149 cm, stor pige

Så blev Savannah 1 år og hun blev målt, 151 cm stor pige =o)

Savannah er 2½ år nu og hun er målt til 162 cm nu. Men jeg syntes hun vokser stærkt i øjeblikket, så mon ik' snart jeg kan føje et par ekstra cm til?

Savannah er 3 år nu og måler ca. 164 cm.

26.2.2012 Savannah bliver 5 år og hun er nu 167 cm. fin størrelse.
Temperament
Sød og charmerende.
Hun er lige kommet hjem til os idag. Og nu sover hun trygt i sin nye box.
Savannah er en rigtig hyggebasse der elsker opmærksomhed og hun skal nok gøre opmærksom på sig selv, hun vrinsker hele tiden når der skeer noget i stalden.
Det bliver dejligt at arbejde med Savannah hun er så godmodig og kærlig, hun er simpelthen en drøm. <3

Nu har vi haft Savannah i snart 1 uge og hun er virkelig dejlig, kontaktsøgende, nem at trække med og fuld af spillopper uden at være besværlig at håndterer.
Hun indbyder til snak og en kæletur, det er svært at forlade hende.

Den 13.3.2008 SJOVT, jeg troede slet ik' hun vidste hvad rigtige følspillopper var, men Da jeg hentede hende på folden, begyndte hun at bide i træktovet og mulede mig, hun var rigtig legesyg. =o)
Når vi står og hygger med striglingen, så gaber hun og bider i striglerne, hun er lidt som en hundevalp i øjeblikket, men stadig sød og rar, er blevet rigtig dygtig til at løfte ben når der skal renses hove og står også fint når jeg vasker ben.

<3 EN RIGTIG LILLE ENGEL ER HUN <3<3<3

8.6.08 Savannah er kommet på sommerfold med Milton og Miss D'amour, hun har aldrig gået med dem før, så det er dejligt at se at hun også med dem falder hurtigt i hak.
Det viser at hun har et godt temperament og at hun kan gå med alle.

Savannah trives fint på stald stensgård, det er lidt sjovt, hun kan kende vores bil og når vi kommer starter hun med at vrinske allerede når vi stiger ud. også selv om hun ik' kan se os.

-------

Savannah er 3 år nu og vi er så småt begyndt at tilride hende, det går forrygende og hun er sød og rar.
Det er dejligt at arbejde med hende, for hun er lærenem og elsker at arbejde.

Hun er en rigtig charmetrold og flirter med alle de vallaker hun kan komme i nærheden af.
___________

26.2.2012. Savannah er meget lærenem og hun kan mange triks og kunster. Hun kan til tider være stæddig som et æsel, men altid glad for at se os og vrinsker når vi kommer i stalden, en rigtig kælepot.
Gangarter
3 super gangarter.

Går langt over sit eget spor i skridt.
hun svæver i traven
I gallop fiser hun mest rundt og laver bukkespring, men den ser stor og rummelig ud.

Ud over skridt, trav og galop, kan hun også bukke og stejle ;o)

Glæder mig til jeg skal op på ryggen af hende, hun ser meget behagelig ud.
---------------------

Savannah 3 år.
Vi er så småt begyndt at tilride hende og hun er virkelig dejlig at sidde på i alle 3 gangarter.
-------------------

Vi har været heldig med gangarterne, hun går virkeligt godt i alle 3 og er super nem at ride, men stadig sjov og kan stadig bukke. ;)
Stævner
Hun er kun 1 år, men for håbentlig kommer der mange.
Savannah har nok størst talent for dressur, men hun skal nok komme til at springe osse. :o)
----------------------------------------------

Ja i 2011 startede vi de første 4 års klasser LC2 og LC3 dressur hun lå over 60 % alle gangene og var faktisk helt fin og stabil på banen, er fuldt tilfreds med min store pige. Jeg satser på at hun skal springe lidt til sommer.
Stamtavle
Nej det kan hun ikke få, men det er jo heller ikke den vi skal ride på, hun er dejlig osse uden det stykke papir =o)

Men vi ved at hun er halvt frieser og halvt DV.

F: Jasper (friser)

M: Daisi ( DV DS 13285)

MF: Dolomit ( DH 314)
Køn
Ja meget køn Hoppe

29.05.08 Savannah er hestegal for første gang, og hingsten reagerede voldsomt da hun gik forbi hans box, hun kviterede med at stille sig og strinte. Nu er hun en rigtig dame c¨,)
Bemærkninger
Sort med lille stjerne.
En kort sok med sorte pletter på venstre bag.
Meget smuk en utrolig flot blanding af friser og DV <3 <3

Vi har nu haft Savannah i 1½ uge, hun får mere og mere udstråling og hun begynder nu at vise stor personlighed.

Hun er meget lærenem, det gør det virkelig dejligt at arbejde med hende. ;oD

Vi var ude at gå tur med Savannah for første gang i fredags, hun syntes vist det var både spændende og også lidt farligt, men det gik fint og hun fik en på opleveren ;o)

I dag fredag d. 22/2 08 var det regnvejr og det blæste voldsomt, så hestene kom tidligt ind fra fold, vi lukkede Savannah i ridehus hvor hun hyggede sig med mine 2 piger imens jeg ordnede box og foder. som hver dag bandt jeg hende på staldgangen og striglede og rensede hovene, men idag var hun ekstrem kælen og nussepusset, det var så dejligt at mærke hvordan båndet imellem os styrkes for hver dag der går <3 <3 hun er sååå dejlig.

Tirsdag d. 26.2.08 Savannah var for første gang i vandspiltov og fik vasket sine ben. Hun tog det rigtig pænt. nu kan børnene også strigle hende uden problemer, hun nyder det i fulde drag. =o) <3

Lørdag den 29.03.2008. Hold op hvor er hun fræk, vi skal rigtig til at opdrage nu, hi hi. Hun hopper rundt når vi trækker med hende, jeg tror ikke at hun har forstået hvor stor hun er, hun opfører sig som en hundevalp i øjeblikket, men det gør det jo sjovt at arbejde med hende. <3<3 =o)

Vi har fejret Savannahs 1 års føs'da', hun fik banan for første gang, nøj hvor det smagte godt, hun ville bare have mere hele tiden, hi hi. Dejlige, skønne, smukke, elskede lille pige =o)

Tirsdag den 13. maj 2008 jeg ved ikke hvad hun har lavet, men da jeg ordnede hende så jeg til min redsel at hun havde en rift på udvendig side af højre kode, jeg spurgte i stalden om jeg skulle ringe til dyrlægen, men der var bred enighed om at det ikke var så slemt.
Øv onsdag morgen vaskede Anja såret for mig og hun ringede og sagde at hun syntes godt nok at det så vildt ud, så ringede jeg til dyrlægen og hun skulle ha' været syet, øv øv.
Nu står den på antibiotika og sårpleje. men heldigvis er hun ikke halt og hun bider ikke i forbindingen, så det ser ud til at hele fint. Husk hellere ringe en gang for meget end en for lidt til dyrlægen (hun er jo forsikret, men det er jo let at være bagklog) =o/

8.6.08 Savannah er endelig kommet på sommerfold, hendes ben er helet flot og hun nyder livet med udsigt over fjorden.
Hun er lidt af en livsnyder HI HI

D. 20.7.2008 Så den gal igen i onsdags måtte jeg have dyrlæge Savannah stod med et hævet bagben, jeg troede det var pga. et sår i kronranden, men efter et par dage med smertestillende og antibiotika, var der ingen tegn på bedring og dyrlægen måtte se på hende igen, det endte med røngtenbilleder.
Nu står min lille pige i sin box med en revne i en knogle og så må vi se hvornår hun begynder og gå fint igen. øv øv

D.28.9.08 Savannah er blevet flyttet til en anden stald, og må begynde at komme på fold 10 min. om dagen, DEJLIGT.
Hun er vokset helt utroligt og tilliden er 100% lækkert.

17.10.08 Savannah er faldet godt til i den nye stald og jeg er så småt begyndt at lave lidt flere øvelser fra jorden, hun er vokset meget og hun bliver stor, så det er vigtigt at hun lærer at respekterer vores rum. Men hun et meget tillidsfuld og kommer altid når vi kalder, Vrinsker hver gang hun ser os og futter rundt i hælene på mig hvis hun er løs i ridehuset.

Vi har longeret med saddel og trense på et par gange, hun tar det med ophøjet ro og virker somom det er det naturligste i verden. Glæder mig til foråret når jeg skal op på hende.

Så er tilridningen begyndt, i det stille, men det går hele tiden fremad, Savannah skal nok blive go' det er jeg ikke i tvivl om.
Vi har et helt specielt forhold og det kan alle i stalden mærke, jeg må ikke lægge mig syg mere end et par dage, da Savannah ellers bliver sur og tvær, men når jeg kommer ud til hende, så er hun sød og medgørelig. Hun vrinsker stadig når jeg kommer, allerede før jeg kommer ind i stalden.


Se flere billeder i albummet =o)

Vi er altid frisk på en go' udfordring !!!!!

Vi vil være glade for hvis i vil stemme i vores udfordringer <3
Mange mange tak ;oD

HVIS I GIR' EN LAV ELLER MIDDEL, VIL JEG GERNE HAVE EN BEGRUNDELSE !!!!
Kommentér på:
Anden særlig race Schacks Savannah
Annonce