{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Dixie {Givet væk} RIP 1998

3.942 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Line L
Kvinde | 31 år | Oprettet: 8. okt 2006


Anden særlig race Dixie {Givet væk} RIP

Fødselsår:
1998
Højde:
Hun er 160 .
Men hun syner en del højere da hun bærer halsen højt, og hendes manke er meget lavsat ..
Temperament
Super sød og omgængelig inde i stalden. Man kan gøre alt ved hende i boksen, hun er hverken kilden eller hysterisk på nogle måder.
- Men men men ! Dixie er skitzofren ! (:
Hun er én hest i stalden, den sødeste, nussepussehest, og ligeså snart hun træder ud af stalden er hun en lille vildhest (: - Hvilket også væksler meget fra dag til dag ..

Under rytter er hun frisk! Hun er meget følsom for sæde og schenkler, hvilket er skønt i dressuren. Hun er bestemt ikke en doven hest ! Elsker at arbejde, bare hun kan overskue det der sker omkring hende.
Hun kan til tider også være en del grænseoverskridende! Men bare hun får klar besked én gang, plejer hun at lytte. Hun kan til gengæld ikke tåle nogen form for unøding agressivitet fra sin rytter, fx. pisk eller overdreven brug af sporer.
Men hvis bare man behandler hende med respekt, og sætter hende på plads når hun har brug for det og selvfølgelig også giver hende massere af kærlighed og omsorg når hun har været dygtig, er hun en hest man kommer til at holde rigtig meget af!

Gangarter
Hun har bestemt nogle rigtig fine gangarter!
Har ikke forstand på det med middel, over middel- dims.
Men hvis jeg selv skal sige det syntes jeg faktisk hun bærer sig rigtig fint.
Og så gør det måske også lidt forskel at hun virkelig er pæn at se på (:
Stævner
d. 22/2 -09
Fastelavnsstævne NØR (:
Sløjfespring 50 & 70 cm. Med min ridegjord (: - Det gik faktisk okay, hun var lidt forvirret tror aldrig hun har været til stævne før, så er ret stolt af at hun tog det sådan forholdsvist cool (:

d. 15/3-09
Dressurstævne NØR
LC2- 60 %
Det gik over alt forventning, er så stolt af hende, hun tog det hele totalt cool :)

..
Stamtavle
I hendes pas står der Hanoveraner/oldenborger.
Men mest af alt tror jeg nu mere at hun har noget frederiksborger i sig ? Hvem ved, men det er der mange der har set hende der også siger ..
Køn
Åh ja en hoppe :O
Bemærkninger
En rigtig smuk hoppe!
Hun er virkelig en man ligger mæke til, (syntes jeg) ...
Hun er fuks, har 3 hvide sokker og en stjerneblis der går helt ned til under hagen.

Hun har en kræftig hals.
Har et smukt udtryskfuldt hoved og er altid opmærksom på ting omkring sig.
En rigtig smuk hest i det hele taget .. Smukkere i virkeligheden end på billeder.

Dixie har stået halt meget længe! Først med den ene og så den anden skade og så til sidst den tredje! Og vi er nu endelig igang med det, jeg håber, der er den sidste genoptæning!

Så derfor er alt vores tidligere arbejde gået ret meget tabt, men jeg håber virkelig at hun kan komme 100% i topform til sommeren 2009 hvor vi forhåbenligt skal flytte til sydfyn hvor jeg skal starte på Oure kostgym. på ridelinjen. Så Dixiepigen kommer til at skulle stå på Broholm gods! Det glæder jeg mig rigtig meget til og håber det er noget vi kommer til at opleve!
Hvis damen ellers kan opføre sig pænt og lade være med at blive skadet heletiden ! (:
- men det er kun måske ..

Ellers så nyd billederne og nyd min hest, for køn at se på det er den i hvertfald! :D

5/10 2008
Dixie har nu været haltfri i 5 uger. Vi mangler ca. 5 uger af genoptræningen.
Vi traver stadig kun, selvom at vi nok godt kunne starte på at galoperer, men vil hellere få styr på traven først, hun er helt ude af balance også :o

Men idag gik det bare SUPER ! Jeg har jo også været ude af træning, og efter at hun har givet mig et par flyveture har jeg ikke rigtig haft lyst til at tage bøglerne af og komme rigtig ned omkring hende. Men idag gjorde jeg det! Og det gik helt over alle mine forventninger, hun løftede sig dejligt fortil og så gik det bare derudaf! Hun gik som en drøm, men bagefter var vi ret trætte ! :O Begge to :)

22/10-08
Dixie var helt fantastisk idag (: Syntes at vi begge to er kommet i ret god form, og hun bærer sig selv fantastisk. Hun løfter bare ryggen og går der bare fortil<3 Der er kun én uge tilbage af genoptræningen. Vi er begyndt på schenkelvigninger og versader og hun er super dejlig !
Men vi vil stadig vente noget tid før vi begynder med springningen igen. Hun skal være 110% klar ! (: Min lille skat, hun bliver bedre og bedre <33

9/11-07
Dixie bliver bare bedre og bedre !
I dressur er hun bare en stjerne, hun løfter sig bare så flot fortil og har fået de helt rigtige flotte dressurmuskler i halsen<3 :) hun er bare så flot, syntes jeg selv !

Og hun er også bare blevet så sød ellers, hun har sine små flip men slet ikke som før (: hun er blevet rimelig rolig, hvis man kan sige det om hende . Det er så dejligt kan ride hende uden saddel og når jeg går rundt i ridehuset med hende hvor hun er løs går hun bare lige bagved mig . Det er bare så dejligt efter alt det vi har været igennem (:
Nu glæder vi os bare til at få lov til at springe igen forhåbentlig til december ! :D

1/12 -08
- Ja så har vi jo været igennem endnu en skade /: Men denne her gang var vi lidt mere heldig. Det viste sig 'kun' at være noget mukinfiktion som fik de små følsomme fusser til at hæve op /: nå men pis alligevel for prinsessen som skulle stå og dovne den i sin boks i 4 dage. Men til gengæld kunne vi ride en dejlig skovtur her igår. Så denne gang igen genoptræning.

Til gængæld gav alle vores lange gåture os mulighed for at træne en del trailer, på folks forskellige trailere vi nu kunne finde (: Det har været noget af det hyggeligste, og en trailer er slet ikke så farlig mere som den har været! ..

Oure bliver så nok ikke til noget (:

I stedet skal vi på efterskole 09/10 (: det glæder jeg mig super meget til , så vi skal bare have valgt en vi gider at gå på (: ..

28/1-09
Så har damen fået ondt i ryggen /: Øv!
Ja det skal jo bare ikke blive for nemt! Men nu har hun fået lov til at 'stå' i 2 uger, hvor jeg har longeret hende, og nusset, hygget. Hun er sød bare man er hos hende hverdag.

Hun har stået i 2 uger og jeg er begyndt at ride hende med ridegjord. Først var hun meget nervøs for at det skulle gøre ondt, men efter lidt tid slappede hun mere og mere af. og nu kan jeg ride hende i nedsidning i gjorden. Fik undervisning igår af min moar, og Dixie var bare fantastisk! Hun var bare blød som en gummibold og på allemulige måder, i munden i halsen og følsom for hjælperne på en SKØN måde! ..

Idag var vi ude og filme til vores projekt om heste xD
Dixie var en del af vores produkt, og jeg skulle ride hende.
Var bare vildt nervøs for hvordan hun ville være uden sadel inde i ridehuset helt alene /uden andre heste), Men hun tog det totalt cool. Hun dansede bare afsted og var vildt sød, selvom at de kørte rundt med traktorer og hamrede og bankede udenfor. Dixie var bare kold (: Var SÅ stolt af hende.

Bagefter slap vi hende løøs i ridehuset, og hun gik bare efter mig som en lille hund (: <3
Vi trænede med piskene og hun var totalt sej.
Er glad for at jeg ikke solgte hende alligevel, min elskede barbie hest <3

- Video fra idag kommer senere(:

31/3-09
Neeeejneeej ! Så er den gal igen. Dixie er halt! )': Det kan bare ikke gå derudaf /': Alt var bare blevet så godt, vi havde fået sadlen til at ligge og Kyllen gik som en drøm i søndags /: Er bare så ked af det ! ..

9/4.09
Hun har stået i 10 dage nu. Hun har fået en bule på knæet, og det er derfor hun er halt. Bulen er ikke væk men hun er ikke særlig meget halt. Lader hende stå en uge mere og så må vi se /':

7/5 2009 - Nu har jeg taget beslutningen /: Jeg skal ikke have Dixie mere. Hun er kommet tilbage til Louise, som kender hende godt, og som har mere plads & tid til den dejlige pige end jeg har. Der har væet alt for meget halthed og problemer med hende til at jeg kan 'vente' på det mere.
Øv der røg min dejlige drømmehest. Jeg vil aldrig glemme hende, hun var den smukkeste hest jeg nogensinde har set.
Jeg vil altid elske dig Kylle, ligemeget hvad vi var igennem! Men du skal nok få det godt (:

Dixie blev fra Louise solgt videre som hyggehest og avlshoppe, og blev ifolet ved hendes egen hingt.

Dixie er taget til de evige græsmarker idag, 13/4-2010

Savner min smukke prinsessehest, men det var det bedste for hende. RIP lille kylling )':
Kommentér på:
Anden særlig race Dixie {Givet væk} RIP
Annonce